Dvojfázový odličovač, ktorý vás určite nerozplače

16:30

Na blogu bolo pár dní ticho, ale mám na to krásny dôvod :) Bola som v Prahe, jednom z najkrajších a najmagickejších miest na svete. Konečne, po roku a pol chorôb, operácií, strachu a bolesti som vyrazila do sveta a nevedela som sa dočkať všetkých tých pamiatok, dobrého jedla, kávy a spokojného ničnerobenia. Vzala som si málo kozmetiky (minula som asi všetky vzorky, ktoré som doma mala) a líčila som si len oči. No a keďže je celkom jedno, kde som, každý večer ma čakalo poctivé čistenie a odličovanie. Dôležité je, aby som si našla odličovače, s ktorými je to sranda. Môžu byť voňavé, pekne balené, s nevšednou konzistenciou alebo zložením. Vtedy sa na použitie teším a vôbec mi neprekáža, že večer trávim v kúpeľni viac času. Snažím sa venovať svojej pleti dostatok času, aby bola čistá, zdravá a pekná. S dvojfázovým odličovačom od Savon je to voňavá zábava. 


Savon Dvojfázový odličovač s koenzýmom Q10

Savon Dvojfázový odličovač s koenzýmom Q10 zloženie


Savon Dvojfázový odličovač s koenzýmom Q10

Savon má výborné produkty, o čom som sa presvedčila už niekoľkokrát. Dvojfázový odličovač s koenzýmom Q10 patrí k produktom, ktoré chcem mať doma stále. Kozmetické maniačky to určite pochopia a vedia, aké dôležité je mať po ruke obľúbené kúsky :) Nie je to len preto, že pekne vyzerá a vonia, dokáže sa totiž postarať o dokonalé odlíčenie bez jedinej slzy. A to je to, čo s pribúdajúcim vekom neuveriteľne oceňujem.

Dvojfázový odličovač s koenzýmom Q10 je balený výborne. Tmavé sklo chráni pred znehodnotením a na dávkovanie slúži šikovná pumpička. Vďaka jednoduchej etikete je z neho fešák a na poličke patrí k neprehliadnuteľným produktom. Má 100 ml a vydrží dlhé týždne. Na jedno použitie postačuje pár pumpičiek a ide to s ním dobre.

Vonia pekne, sviežo, trochu citrusovo, lahodne. Na odličovanie sa teším aj kvôli nej a povyšuje odličovanie na príjemný rituál. Odličovač je, ako už viete aj z názvu, dvojfázový. Ružová voda v kombinácii s prírodnými olejmi vytvára šikovného pomocníka na odličovanie pier a očí. Obsahuje aj koenzým Q10 a esenciálny olej grapefruit a vhodný je aj pre citlivú pleť.

Mne vyhovuje na pleť, pery aj oči. Tvár odlíči veľmi rýchlo a neostáva po ňom mastná. Vždy ju ešte dočistím, ale predsa, ak ostane mastná alebo zaťažená, nie je to príjemné ani sekundu. Zvykla som si používať ho aj na oči. Nemám ich príliš citlivé a dosť znesú, no niekedy ma odličovacia kozmetika rozplače. Teraz to taký prípad nebol. Odličuje ich výborne, farby nerozmazáva, rýchlo odličuje a neštípe ma v nich. Pár razy sa mi stalo, že som chvíľku videla rozmazane, ale prešlo to za okamih. Oči neštípu ani nie sú podráždené, rovnako ani pleť. Je to univerzálny odličovač na celú pleť a aj preto môže ísť na výlet alebo dovolenku, kedy nechcem mať zbytočne veľa kozmetiky.


Plusy:
  • pekný a šikovný obal
  • pekne vyzerá
  • pekne vonia
  • dvojfázový
  • nie je veľmi mastný
  • vynikajúco a rýchlo odličuje pleť, nepodráždi ju
  • oči odlíči bez sĺz a začervenania, rýchlo a bez fliačikov pod očami
  • odličuje aj dlhotrvácne rúže, ktoré na perách dobre držia
Mínusy:
  • nenašla som
Dvojfázový odličovač kúpite za 12 eur v eshope Savon



Máte dvojfázové odličovače rady? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe