Krém s kyselinou hyalurónovou od Dulcia Natural

13:43

Niekedy začiatkom tohto roka, pomerne krátko po druhej operácii (viem to presne, lebo vtedy bola moja skincare rutina podrobená ťažkej skúške, musela som pri nej sedieť a mať všetko po ruke), ma čakala jedna z mojich obľúbených činností - nakupovanie :) Aj keď som barle odložila pomerne skoro, rozhodla som sa pre online nákupy, aby som sa ešte nemusela krivkajúc motať medzi ľuďmi. Voľba padla na moju milovanú Dulciu Natural a tak som si okrem niekoľkých stálic kúpila aj pleťový krém, ktorý som ešte nemala. Krém proti vráskam s kyselinou hyalurónovou a Q10 mal vynikajúce hodnotenia a ešte lepšie zloženie, tak som sa ho nevedela dočkať. A to som ešte nevedela, že sa stane jedným z mojich najobľúbenejších krémov vôbec. 


Dulcia Natural Krém proti vráskam s kyselinou hyalurónovou a Q10 zloženie

Dulcia Natural Krém proti vráskam s kyselinou hyalurónovou a Q10

pleťový krém Dulcia Natural

Dulcia Natural Krém proti vráskam s kyselinou hyalurónovou a Q10 

Dulcia patrí k mojim obľúbeným značkám už roky a teší ma, keď sa objavujú novinky (retinol booster odporúčam úplne že všetkými desiatimi) a milé limitky, ktoré potešia každú ženu. Niekedy si hovorím, že mi čítajú myšlienky, lebo sa do ponuky dostane niečo, čo práve potrebujem :) Dulcia Natural Krém proti vráskam s kyselinou hyalurónovou a Q10 je v ponuke už trošku dlhšie, no dostala som sa k nemu až teraz. Stále som si hovorila, mám čas a čas, lenže po tridsiatke ten čas akoby plynul rýchlejšie a treba sa o seba naozaj starať. Som rada, že som sa preň rozhodla, lebo moja pleť si ho zamilovala po prvom použití. 

Ukrytý je v peknej krabičke. Obal je rovnako krásny, akoby kreslený a nikdy ma neprestane udivovať, aké pekné obaly Dulcia má. Začalo sa to tými kovovými (ktoré mám dodnes odložené a slúžia na odkladanie drobností) a pokračuje to týmito plastovými s airless dávkovačmi. Krémik má štandardných 50 ml, no na jedno použitie nepotrebujete ani celú jednu pumpičku a vydrží dosť dlho. Ako som už spomenula vyššie, obsahuje samé šmakocinky ako avokádový či šípkový olej, olej z mrkvových tkanív, olivový skvalán, kyselinu hyalurónovú a koenzým Q10, ružovú vodu a mnoho ďalších. Mám zmiešanú pleť a krém jej sadol bez najmenších problémov. 

Dulcia Natural Krém proti vráskam s kyselinou hyalurónovou a Q10 vonia prírodou. Je to opojná a príjemná vôňa, nie výrazná ani vtieravá, ale lahodná a taká... Kávová? Žiadne z týchto slov ju nedokáže úplne vystihnúť, ale vonia ako domov. Inak to povedať neviem. Konzistencia krému je výborná, je ľahký, nemastný a rýchlo sa vsiakne. Nie je hustý, pleť nezaťaží a vďaka tomu, ako rýchlo a dobre sa vstrebe, je super aj pod make up. 

Obyčajne mám jeden krém denný a druhý, ale krémy od Dulcie používam rada ráno aj večer, mením len sérum (denné ľahké a hydratačné, nočné výživnejšie a pokojne aj olejové). Už po prvom použití je pleť omnoho hladšia, jemnejšia a krajšia. To je však len začiatok. Krém pomáha regulovať tvorbu kožného mazu, vynikajúco hydratuje, spevňuje a omladzuje pleť. Žiadne linky, žiadne vrásky (len tá moja na čele, ktorá ma sprevádza od vysokej školy). Pleť je žiarivá, svieža a zjednocuje sa jej tón - pomáha aj v boji s pigmentovými škvrnami. Celkovo pôsobí pleť zdravým a mladším dojmom a je krásna. Od Dulcie som mala viacero krémov a tento je zatiaľ môj absolútny favorit. 

Plusy:
  • pekne vyzerá
  • krásne vonia
  • dobrá konzistencia
  • pomaly sa míňa
  • vstrebáva sa rýchlo bez akéhokoľvek filmu
  • môže sa používať ráno aj večer
  • Dulcia Natural Krém proti vráskam s kyselinou hyalurónovou a Q10 pleť hydratuje, omladzuje, spevňuje, ostáva hodvábne jemná a svieža, reguluje tvorbu kožného mazu, pomáha vyrovnávať jej tón
  • vyhovuje mojej zmiešanej pleti
Mínusy:
  • nenašla som
Tento omladzujúci krém kúpite v eshope Dulcia Natural alebo v partnerských predajniach za 21,90 eur. 



Máte obľúbený krém od Dulcie? :)


You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe