Ďalšie krásne radosti so Schminkou

16:19

Sú to tie milé drobnosti, ktoré urobia deň krajším. Káva v obľúbenej šálke. Cukríky, ktoré sme jedli ako deti. Vôňa vzduchu po daždi. Parfém, ktorý nás v spomienkach vráti na nejaké pekné miesto. Obľúbený koláč, ktorý nám upečie mamina. Domáce zvieratko, ktoré sa teší z toho, že nás vidí. Večerná chvíľka pri knihe, ktorú chceme dočítať. Sú to okamihy, vďaka ktorým sme šťastní a svet okolo je lepším miestom. Mojou radosťou je aj kozmetika, ktorej patrí kus môjho srdca. Ukradla si ho už dávno, no stále nachádzam nové a nové radosti. Dnes by som vám rada ukázala moje nové prírastky od Schminky, ktoré nielen pekne vyzerajú :) 



Schminka Lesk na pery Instant Shine 04 Italian Beauty

Schminka Lesk na pery Instant Shine

Schminka Lesk na pery Instant Shine 04 Italian Beauty zloženie

Schminka Lesk na pery Instant Shine 04 Italian Beauty

Dnešný článok začneme produktom, ktorý som si veľmi obľúbila. Schminka Lesk na pery Instant Shine v odtieni 04 Italian Beauty zapadol do môjho farebného sveta s úplnou ľahkosťou a veľmi ma potešilo, že mi v rámci spolupráce poslali práve tento odtieň :) Okrem neho sú v ponuke ďalšie tri (ešte by som brala ružové, vyzerajú božsky) a na leto je to ideálny spoločník. 

Milujem matné rúže, o tom som písala už niekoľkokrát. Keď však prichádza teplo, slnko, leto a ja sa trochu opálim, rada siaham po leskoch na pery, ktoré pri opálenej pokožke doslova žiaria. V posledných mesiacoch som si obľúbila aj oleje na pery, ktoré ich pekne vyživia a hydratujú a na slniečku sa pekne lesknú. Ako hovorím, v lete dokonale dotvoria dovolenkový imidž.

Tento lesk nádherne vonia. Ako mentolové cukríky, ktoré som si ako malá kupovala. Boli to malé guľôčky v zelenom obale a boli super. Nie som si istá, či sa ešte dajú zohnať, no tento lesk na pery mi ich úplne pripomenul a zaspomínala som si, ako to bolo fajn. Nielenže pekne vonia, ale rovnako dobre chutí, takže sme sa skamarátili rýchlo. Na aplikáciu slúži klasický aplikátor, s ktorým sa pracuje ľahko. Lepí tak klasicky, nie príliš. 

Schminka Lesk na pery Instant Shine  v odtieni 04 Italian Beauty je pekný lesk s červených nádychom, ktorý pery výrazne nezafarbí, ale pekne ich tónuje a lesknú sa. Hodí sa na každý deň (teda, za predpokladu, že keď fúka, nemáte rozpustené vlasy, lebo potom je úplne všade) a spríjemní vám deň v práci i niekde vonku. Nie je dlhotrváci, ľahko ho zjete alebo sa otlačí, no to je údel leskov a jednoducho sa len nanesie zasa. Minimálne do septembra bude mojím verným spoločníkom na cestách necestách, lebo s prichádzajúcou jeseňou zasa vytiahnem dlhotrvácne rúže :) Stojí 95 Kč a pokiaľ nepatríte k fanúšikom červenej, je tu aj ružový, tmavší ružový a zlatistý. 

Schminka Očné tiene WET & DRY TRIO 01 šedostrieborná

Schminka Očné tiene WET & DRY TRIO 01 šedostrieborná zloženie

Schminka Očné tiene WET & DRY TRIO


Schminka Očné tiene WET & DRY TRIO 01 šedostrieborná

Po očných tieňoch od Schminky som poškuľovala už dlho. V ponuke sú totiž nielen klasické mono tiene, ale aj duo či trio tiene, tiene s mramorovým efektom (odporúčam pozrieť si ponuku, vyzerajú ako vesmír) a môžete si vyskladať aj svoju vlastnú mini paletku. Mne poslali farbičky, ktoré spolu s hnedými používam najčastejšie - šedostriebornéSchminka Očné tiene WET & DRY TRIO majú výhodu v tom, že ich môžete používať na sucho i na mokro, zakaždým dosiahnete krásne líčenie, no inak výrazné.

Očné tiene som kedysi používala denne bez ohľadu na to, kam som išla. Potom prišla pandémia a zrazu nebol dôvod maľovať sa. Našťastie, situácia sa konečne nejak ustálila a tak si občas rada namaľujem oči tak ako kedysi. V tomto klasicky rozkošnom obale sú tri tiene, ktoré sa pri aplikácii neprášia a dobre priľnú k štetcu, takže sa s nimi pracuje ľahko. Tieto zapekané očné tiene môžete použiť dvomi spôsobmi:
  • nanášate ich suchým štetcom/aplikátorom a dosiahnete jemnejšie líčenie, ideálne na bežný pracovný deň
  • nanášate ich mokrým štetcom/aplikátorom (prípadne pridáte kvapku vody) a dosiahnete výraznejšie a žiarivejšie líčenie, ktoré je intenzívnejšie
Tiene vždy aplikujem na podkladovú bázu a na záver použijem fixačný sprej, takže zafixujem celé líčenie. Vďaka tomu vydržia tiene bez zlievania a otláčania minimálne celý pracovný deň a pokojne aj dlhšie. V ponuke je viacero pekných farieb, preto si myslím, že si bude vedieť vybrať každá dáma. A keby náhodou nie, môže si poskladať svoju paletku :) Cena týchto trio tieňov je 110 Kč.

Schminka šumivka maslové srdiečko - jazmínové

Schminka šumivka maslové srdiečko

Schminka šumivka maslové srdiečko - jazmínové zloženie


Schminka šumivka maslové srdiečko - jazmínové

Na záver som si nechala niečo krásne voňavé a dokonalo jazmínové :) Šumivé gule, bomby, čokoľvek do kúpeľa zbožňujem, pretože ho pozdvihnú na vyššiu úroveň a je to skutočne radosť. Schminka šumivka maslové srdiečko - jazmínové je krásne, no na stránke nájdete aj šumivky v tvare kryštálov a tie vyzerajú že wow. Hodia sa aj ako darček, keď chcete niekomu vyskladať ozaj pekný balíček - som si istá, že to ocení každý, kto má doma vaňu.

Schminka mi na vyskúšanie poslala jazmínové srdiečko a ja som sa nevedela dočkať, kedy ho vyskúšam. Milujem všetky tieto drobnôstky do kúpeľa a je mi celkom jedno, či šumia alebo nie. Telo i myseľ si lepšie oddýchnu a mám čas len a len pre seba, nech sa okolo mňa deje čokoľvek. Toto srdiečko veľmi pekne vonia, je to lahodná jazmínová vôňa, nijak silná ani ostrá, naopak, jemná a opojná. Po hodení do vody okolo vás jemne šumí a vonia.

Ako som spomenula, tieto voňavé šumivé guľky, srdiečka, kryštáliky, čokoľvek, pekne voňajú a dokážu navodiť príjemnú atmosféru najmä vtedy, aj sme v strese a naozaj vyčerpaní. Ďalším bonusom je však vplyv na pokožku. Maslové srdiečka od Schminky obsahujú aj vysoký pomer bambuckého masla, ktoré už pri kúpeli vyživuje a hydratuje pokožku. Pokiaľ ju nemáte príliš suchú, nepotrebujete ani telové mlieko po kúpeli :) Morská soľ dodáva aj horčík a minerály. A jej cena je 55 Kč. 

Všetky tieto pekné vecičky nájdete v eshope Schminka a vyrábajú sa v Česku. 


Mali ste už niečo od Schminky? Ja vrelo odporúčam sviečky a mydielka, to je iná paráda ♥

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe