Gosh - Velvet Touch Eye Liner

14:58

Líčenie je môj koníček, a tiež je pravda, že neupravená z domu nevyjdem. Pre mňa je to hra s  farbami, experimentovanie, čo k čomu pasuje. Líčenie prispôsobujem nálade a oblečeniu, je to výzva a zábava zároveň. Pred niekoľkými rokmi prišla moja krstná s ceruzkou od Gosh, na ktorú už vtedy nedala dopustiť. Ona má dnes zbierku viacerých odtieňov a inú značku nepoužíva, ja som si obľúbila čiernu a patrí k mojím najobľúbenejším ceruzkám na oči. Nakupovala som ju najskôr v kamenných predajniach Fann Parfumerie, no dnes väčšinou nakupujem v eshope http://eshop.fann.sk, kde si nakúpim moje obľúbené veci do zásoby a v pokoji si pozriem celú ponuku :)

Gosh Velvet Touch Eyeliner



Ceruzka je tvrdšia

Výhodou je.že je vodeodolná

O ceruzke si môžete prečítať:

  "Vodeodolná ceruzka na oči - očná linka s jemnou konzistenciou, jednoduchou aplikáciou a mimoriadnym efektom. Hladká jemná kvalita linky umožňuje jednoduché tónovanie pomocou štetca alebo aplikátora. Obsahuje vitamín E a jojobový olej."

Ceruzku som si obľúbila hneď, ako som si ju kúpila a dlhé roky som inú nepoužívala. A hoci teraz ich mám viac, stále patrí k tomu najlepšiemu, čo doma mám :) Je to klasická ceruzka, ktorá sa strúha. I keď je taká tá plastová, strúha sa ľahko, nezadrháva sa, neláme sa pri strúhaní (a to mi párkrát na zem spadla). Ako som už spomenula, ja som si vybrala čiernu, lebo tú používam najčastejšie. Farba je sýto čierna, krásna. Najčastejšie ju používam na dolnú očnú linku. Je trochu tvrdšia, ako by sa mi páčilo, ale keďže je kvalitná, prenesiem sa cez túto nedokonalosť. Na očiach vydrží nezmenená celé dlhé hodiny (ale občas si cez deň linku opravím,aby bola krajšia), nedrobí sa, neopadáva, naozaj je vodeolná (zistila som to, keď som sa rozplakala pri filme). Nerozmazáva sa pod okom a nevytvára tak fľaky. Moja krstná má citlivé oči, nemôže používať hocičo, ale táto ceruzka jej neprekáža, oči ju ani neštípu, ani neslzia. Super je aj ako linka k tieňom, vďaka sýtej čiernej farbe ju používam aj k tmavším tieňom, pekne vydrží celý deň a nevšimla som si, že by sa otláčala. Odličujem ju s micelárnou vodou alebo krémovým odličovačom, drží dosť dobre a odličovanie mi trvá trochu dlhšie. Nevadí.

Plusy:
  • dobre sa strúha
  • dlho vydrží na očiach, neotláča sa, nedrobí sa
  • farba je sýta, ako hovorievam, je čierno čierna
  • je vodeodolná
Mínusy:
  • trochu tvrdá, čo nemám rada. Ale vydrží, preto sa s ňou potrápim celkom rada
Ceruzku môžete kúpiť vo Fann Parfumérii alebo, tak ako ja, na stránke http://eshop.fann.sk, kde stojí 6,5.

Aká ceruzka na oči je Vaším favoritom? :)










You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe