Všetkým prajem prekrásne Vianoce :)

12:48

Moji drahí čitatelia :) Opäť máme najčarovnejšie, najkrajšie a najzázračnejšie sviatky roka. Odkedy sa pamätám, zbožňovala som ich. Spájajú sa mi s nimi prekrásne spomienky, ako som plakala nad rybím prstom (áno, jedným), lebo starký mi povedal, že ak nezjem kúsok ryby, nepríde Ježiško. Keďže ryby nejem, bol to veľký boj, ale Ježiško nakoniec prišiel. Ako sa ocino vymkol vonku, aby sme neodhalili, že je Ježiško. Ako sme spolu so starými rodičmi, mojimi rodičmi a sestrou sedávali pri vianočnom stromčeku a len sme sa na seba usmievali. Ako naša mačka zistila, že vianočný stromček nie je preliezka. Je to čas, kedy ide všetko ostatné bokom. Podstatné je len to, s kým sme.

Chcela by som Vám zaželať tie najkrajšie sviatky plné lásky, pokoja, pohody v kruhu svojich najbližších, aby sa Vám plnili sny a diali sa okolo Vás malé zázraky. Môj malý zázrak prišiel trošku skôr, keď sa v mojom živote objavil úžasný muž a vďaka nemu sú sviatky opäť o niečo krajšie. Prajem Vám darčeky, ktoré pohladia dušu, iskričky v očiach tých, ktorých ste s láskou obdarovali a aby vo Vašich srdciach zavládla neopakovateľná vianočná atmosféra :) Kedy nie je dôležité, čo je pod stromčekom, ale s kým pri tom stromčeku stojíte.

Vaša Lucia

You Might Also Like

6 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe