Toto už nikdy viac! Part 10

13:44

Neviem, čím to je, ale produkty na pleť od Rimellu mi veľmi nesedia. Od hrôzy prežitej s make upom Stay Matte prešlo už pár mesiacov a doteraz je to najhorší make up, aký som mala. Paradoxne to ale nie je zlý produkt, lebo mnohé iné ženy i bloggerky s ním boli spokojné, takže tu sa úplne ukázalo, že nie je zlý produkt - len produkt, ktorý vám sadne alebo nie. Spolu s make upom, ktorého meno už nevyslovujem, som si kúpila aj podkladovú bázu Stay Matte. Že aby sa dopĺňali. Figu sa dopĺňali. Báza letela do koša krátko po tom, ako som sa zbavila aj make upu.





O podkladovej  báze Stay Matte Rimmel si môžete prečítať:

      "Podkladová zmatňujúca báza


  • Najlepší priateľ pre dni bez make-upu
  • Je možné použiť ako bázu pod make-up alebo na make-up k zmatneniu pleti v priebehu dňa
  • Perfektne matná pleť až 12 hodín
  • Neupcháva póry"


  • Ako začať? Nerada píšem recenzie na produkty, ktoré mi veľa nedali, ale keďže sa chcem podeliť o všetky skúsenosti, musím to nejako naformulovať. Báza má klasických 30 ml a je v jednoduchej plastovej tube, ktorá nesie jednu z mojich najmilších farieb - fialovú. Tak, ako mi do oka padla v eshope, tak by mi do oka padla  aj v obchode, lebo levanduľová a fialová majú magickú moc pritiahnuť ma k sebe. Báza sa z tuby dobre vytláča, lebo je z toho mäkšieho materiálu. Z tohto by bol dojem dobrý. Padli sme si do oka, kúpila som si ju a je dobre. Horšie ale ešte len malo prísť. Biela báza je skoro ako pleťový krém. Hustejší, ale nemastný a relatívne dobre sa rozotiera prstami aj štetcom. Nevonia, nesmrdí. Od podkladovej bázy čakám, že zmatní pleť, stiahne póry a pleť vyhladí do takej miery, aby mi make up kĺzal po pleti a ľahko sa do nej zapracoval. Povedzme, že ako tak zmatnila pleť. Ale že by sa mi ľahšie nanášal make up, sa nedá povedať. Dalo by sa povedať, že som nepostrehla rozdiel. Životnosť make upu dokopy nijako nepredĺžila a po 3-4 hodinách som už cítila, že nos je ako diskoguľa. Svietil mastný do diaľky. Tak som musela siahnuť po zmatňujúcom papieriku a púdri alebo make upe, aby som opravila chyby, ktoré sa na mojej tvári objavili. Najhoršie ale stále neprišlo. Po pár dňoch používania sa mi póry upchali aj tam, kde som netušila, že póry mám a čelo som mala posiate drobnými vyrážkami. Nechápala som, čo sa deje, lebo kozmetiku som používala stále tú istú, nemala som nové nič okrem bázy. Na chvíľu som ju prestala používať a moja pleť sa opäť dostala do pekného stavu. Pokus som zopakovala a výsledok bol ten istý - z bázy som sa vyhádzala a upchávali sa mi póry. Možno to bolo pre silikóny, možno mi uškodila iná zložka, neviem. Bázu som ale používať nemohla, lebo okrem toho, že bola slabá (oproti iných, cenovo podobným bázam, vďaka ktorým prežijem pracovný deň dobre nalíčená úplne v pohode), mi spôsobovala aj tvorbu krpatých nepriateľov, ktorých sa snažím zbaviť.
    Plusy:
    • pekný obal
    • nevonia
    • konzistencia podobná pleťovému krému
    Mínusy:
    • nebola som spokojná so zmatnením a vyhladením pleti
    • slabá výdrž
    • vyhádzala som sa z nej a vznikli mi nové čierne bodky
    Oficiálna stránka ponúka bázu za 5,99, na internete ju nájdete aj o niečo lacnejšiu.
    Skúsili ste túto bázu? Ako ste boli spokojné?

    You Might Also Like

    10 Vaše komentáre

    1. Podľa mňa táto báza nerobí vôbec ale fakt absolútne nič, škoda peňazí.

      OdpovedaťOdstrániť
    2. Za mě tahle bázi taky ne.. :(

      http://wormake.blogspot.cz/2015/05/gelove-linky-od-astoru.html

      OdpovedaťOdstrániť
    3. ja som ju mala k časopisu ako darček, ale mne vyhovuje, lenže ja mám suchšiu pleť

      OdpovedaťOdstrániť
      Odpovede
      1. Tak keď jej Stay Matte, čakala by som, že na mastnú pleť bude ako stvorená :) Nie je.

        Odstrániť
    4. pre mňa je top medzi bázami Dermacol Satin.

      OdpovedaťOdstrániť
    5. ja som ju včera použila prvýkrát, a tak že som si vyčistila pleť, naniesla krém, po vsiaknutí naniesla toto, makeup nepoužívam, a potom korektor na nedokonalosti, púder. Iste som od toho nečakala nejaké zmatnenie a pod, ale zmenšila mi póry čo mám na lícach pri nose, takže určite ju využijem :). Sama by som si to asi nekúpila, ale dostala som to v swape, tak prečo nie :)
      ľúbezná

      OdpovedaťOdstrániť
      Odpovede
      1. Od bázy pod make up čakám, že s tým make upom niečo urobí :) Ale tak, keď už nič iné, aspoň ti stiahla póry.

        Odstrániť

    Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

    Subscribe