Šampón, ktorý napravil moju mienku

14:16

Moja posledná skúsenosť so šampónom od Biodermy nebola práve najlepšia, ale rozhodla som sa dať jej druhú šancu a skúsila som niečo iné. Hľadala som šampón šetrný k mojej atopickej pokožke, taký, aby bol vhodný na častejšie použitie a tiež aby ho mohla používať celá rodina. Lebo keď niečo kúpim, obyčajne to používajú vštetci ( tak si občas niečo schovám, aby sa mi to vôbec ušlo). Do oka mi padol Nodé Fluid šampón. Dúfala som, že bude dobrý.





O šampóne si môžete prečítať:


      "Nedráždivý umývací základ Nodé Fluid - Šampón, šetrný voči lipidom, účinne odstraňuje nečistoty a bráni rýchlemu novému premasteniu vlasov. Obnovuje vlastnosti posilňujúce vlasové vlákno. Obaľuje ho, čím umožňuje ľahšiu úpravu a zväčšuje objem vlasov. Pri pravidelnom používaní šampón Nodé Fluid - Šampón udržiava rovnovážny stav vlasov.

Zloženie
WATER (AQUA), CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE, PEG-150 DISTEARATE, PEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, SODIUM LAUROYL OAT AMINO ACIDS, PEG-15 COCOPOLYAMINE, DISODIUM EDTA, QUATERNIUM-80, PROPYLENE GLYCOL, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, SODIUM HYDROXIDE, LACTIC ACID, METHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, FRAGRANCE (PARFUM)."
Šampón si môžete vybrať v dvoch prevedeniach - 200 a 400 ml, pričom z ekonomického hľadiska sa podstatne viac oplatí to väčšie balenie. Obal sa mi veľmi páči. Priesvitný (presne vidno, koľko šaampónu ešte ostáva), pútavo zelený s bielym písmom, zaujme a poteší moje oko. Pekne vyzerá na poličke a považujem ho jeden z tých najvydarenejších od Biodermy (páči sa mi viac ako šampón v tube). Takmer nevonia, je to len niečo jemné, nenápadné. Milujem, keď mi šampón krásne prevonia vlasy a vôňu je cítiť pri česaní či prehodení vlasov. Napriek tomu mi ale nie výrazná vôňa ani neprekážala, lebo odkedy mám parfum na vlasy, používam ten a aspoň sa nebije s vôňou šampónu. Veľmi ma prekvapila konzistencia. Šampón je nesmierne riedky, skoro ako voda. Pri prvom použití, nevediac, čo ma čaká, sa mi roztiekol po rukách, nohách a vani, než som stihla zareagovať. Nasledujúce použitia už boli, našťastie, úplne iné, lebo som vedela, do čoho idem. Pení relatívne dobre, menej ako pri iných šampónoch, ale neprekáža mi to, pretože vlasy umýva dobre a vyumýva mi z nich aj oleje a krémy, ktoré pred umývaním používam, aby sa môj atopický ekzém dostal do poriadku. Pokožka hlavy ma z neho nesvrbí viac ako obyčajne, a preto som si naň zvykla pomerne rýchlo. Objem nedodáva veľký, ale na to mám tužidlo. Vlasy sa po ňom rozčesávajú dobre, sú jemné a pekne sa lesknú. Vhodný je na denné použitie a myslím si, že sa nestratí v žiadnej kúpeľni.
Plusy:
  • na výber z dvoch veľkostí
  • pútavý obal
  • takmer nevonia, len jemne
  • dobre pení, vlasy umýva dobre
  • je šetrný k atopickej pokožke, nesvrbí po ňom viac ako obyčajne, vlasy sú jemné, ľahko sa češú, pekne sa lesknú
Mínusy:
  • pár látok v zložení
Šampón kúpite ako v lekárni, tak i na internete, jeho odporúčaná cena je 15,19 za 400 ml.

Aký šampón máte najradšej? :)

You Might Also Like

3 Vaše komentáre

  1. A zrovna včera jsem přemýšlela, že si nějaký šampon od Biodermy objednám, takže díky za recenzi. Já akorát používám šampon na barvené vlasy od Yves rocher a jsem moc spokojená. Objednávala jsem si ho na českých stránkách a chtěla jsem objednat ze slovenských, ale zjistila jsem, že se to nedá. Tak si buď zkusím objednat nějaký od Biodermy nebo si zajedu do vzdálenější prodejny YR :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som mala od Biodermy dva - jeden mi absolútne nesadol, tento mi nijako neprekážal :) V ČR máte eshop, čo je super, lebo u nás sa to dá len z katalógu alebo v predajni.

      Odstrániť
  2. ja mám tiež najradšej šampóny od YR ako Genevra:)

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe