Diabolsky objem

17:44

So špirálami od Dermacolu mám chabú skúsenosť. Mala som dve, už dávnejšie a obe som posunula ďalej, lebo som s nimi nebola veľmi zžitá. Nemôžem povedať, že by boli zlé, ale mne sa s nimi dobre nerobilo. Keď som si v balíčku od Dermacolu našla riasenku Devilash, ktorá sľubuje +196% objem, pousmiala som sa. Zasa len reklama,  určite to tak nebude. O to milšie bolo moje prekvapenie, keď som sa s ňou prvý raz nalíčila. 









O riasenke Devilashsi môžete prečítať

     "Benefity: Bez parabénov, klinicky testovaná účinnosť
Okamžite dodá riasam takmer dvojnásobný objem, riasy nádherne vykreslí a rozčeše. Jemná krémová textúra na báze voskov a polymérov perfektne obalí riasu po riase a každej dodá plnosť. Objemová kefka nanesie optimálne množstvo farby na riasy až ku korienkom a precízne oddelí jednu od druhej. Intenzívne čierne pigmenty dodajú riasam výraznú farbu.
Objem / hmotnosť: 12 ml"



Ono niekedy sa stane, že človek si na základe predchádzajúcich skúseností vytvorí akúsi averziu k niečomu, čo vlastne vôbec nemusí mať nič spoločné s tým predchádzajúcim. Ale pristupuje k tomu veľmi opatrne a s rezervou. Uvedomila som si, že riasenka ma mohla len milo prekvapiť, tak som sa vrhla do používania. Dizajn je veľmi pekný, Dermacol stavil na diabolsky pútavú farbu. Je neprehliadnuteľná a aj v obchode by som sa pri nej prinajmenšom pristavila. Bohatá hustá kefka bola predzvesťou toho, že sa mi s ňou bude robiť celkom dobre a mala som pravdu. Líči sa mi s ňou fajn. Intenzívna čierna farba krásne zvýrazní riasy. V popise sa uvádza, že kefka riasy pekne oddelí. Tu by som si dovolila nesúhlasiť, lebo mám s riasenkou len jeden problém. V jednej vrstve sa mi riasy moc nepozdávajú, preto nanášam aj druhú. Vtedy majú naozaj neuveriteľný objem a sú aj krásne predĺžené... ale aj trochu zlepené. Rýchlo musím naniesť dve vrstvy, vziať si suchú kefku a riasy pekne rozdeliť, aby neostali polepené. Musí to byť rýchly proces, inak to nie je efektívne. Nevytvára hrudky a spolu s podkladovou bázou riasenka neopadáva, nerozmazáva sa, neotláča sa a počas dňa dobre drží tvar. Riasy sú naozaj veľmi pekne zvýraznené a majú viditeľný objem aj dĺžku. Je to moja prvá špirála od Dermacolu, s ktorou som  spokojná  a ktorá naozaj splnila to, čo sľubovala. To je, koniec koncov, vidno aj na fotkách :)
Plusy:
  • pútavý červený obal
  • hustá kefka
  • sýta čierna farba
  • riasam dodáva objem aj dĺžku
  • nerozmazáva sa, neopadáva, nenecháva hrudky

Mínusy:

  • aby som bola spokojná, potrebujem dve vrstvy, ale trochu zlepuje riasy, musím ich rozčesať suchou kefkou
Riasenku kúpite na internete alebo v drogérii, jej cena sa pohybuje okolo 9,59 €.

Zaujala vás riasenka? :)
   

You Might Also Like

6 Vaše komentáre

  1. Tahle dáblice mě zaujala už na fotkách Dermacolu.. plánuji ji vyzkoušet, ale potřebuji trochu zdělat ty co mám doma.. :-) Ale má moc pěkný effekt.. už se na ni těším.. a možná to poruším a koupím ji dřív.. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Toto je prvá riasenka od Dermacolu, ktorá sa mi páči :)

      Odstrániť
  2. Ja som ju už očumovala ,ale príde mi dosť drahá.
    Lavandula Diary

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dermacol má riasenky drahšie, to som si už všimla. Ale táto by mi za to aj stála :)

      Odstrániť
  3. Fíha, vyzerá dobre. Myslela som si, že bude na nič, ale ako vidím tak som sa mýlila. Teraz závidím, pretože je tu neviem zohnať Dermacol.

    pinkshaaark

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja som bola sprvu skeptická. Ako k mnohým riasenkám. Ale fakt je dobrá :) Hádam si urobíš výlet na Slovensko a kúpiš si niečo od Dermacolu, stojí za to :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe