Masky pre krajšiu pleť

17:04

Už sú to roky, čo používam pleťové masky pravidelne. Nedám na ne dopustiť. Sú pomocníkmi, spásou, keď pleť trpí a skrášlia ju tak, ako to mnohé iné produkty nedokážu. Mala som ich desiatky (asi aj stovky, lebo jednorázových som minula požehnane, rovnako aj tých v tubách či maskách, keď sú prachové). Stav mojej pleti sa veľmi zlepšil a tak masky patria k niekoľkým večerom v týždni. Dnes si povieme o dvoch maskách, ktoré stoja za zmienku.











O samozahrievajúcej maske si môžete prečítať:

      "Skinlite antistresová pleťová maska - Ovsené vločky

Maska sa po nanesení sama zahreje a vytvorí efekt "Teplej handričky",a to podporuje otvorenie pórov na pokožke cez ktoré prenikaju do pokožky aktívne látky z masky.
Osviežuje sa hydratuje pokožku a upokojuje ju intenzívne vyživuje, zlepšuje jej elasticitu .Špeciálne vhodná pre suchú pokožku
 Aktívne zložky: med, ovsené vločky. Ovsené vločky sú prírodným čistiacim tonizujúcim prípravkom, majú mierne exfoliačný účinok predovšetkým v pleťových maskách a peelingoch . Môžu prispievať k jemnému bielenie škvŕn na pokožke a na odstránenie ďalších nedokonalostí."


Milujem samozahrievajúce masky! Nie je nad ten príjemný zahrievajúci pocit, ktorý pokožku uvoľní a dokonale si oddýchne. Skinlite značku mám rada, jej masky sú veľmi zaujímavé a výber je veľmi široký. Maska s vločkami a medom vyzerá úžasne a musím povedať, že je jedna z tých, ktoré nesklamali. Dvojbalenie je na dve použitia - vrecúško obsahuje dostatočné množstvo masky na jedno použitie. Na obale nájdete návod na použitie aj zloženie. Pleť si umyjem a nechám ju trochu mokrú. Následne krúživými pohybmi nanesiem masku, ktorá nemá výraznejšiu vôňu. Pri nanášaní cítiť príjemný hrejivý pocit, ktorý pokožku upokojuje a môžete pokojne relaxovať. Nemôžem povedať, že by som si všimla výraznejšie čistiace účinky. Aj čierne bodky ostali na mieste. Pleť bola ale viditeľne jemnejšia, hydratovaná a svieža. Maska je príjemnou zmenou oproti klasickým nie teplým maskám. Je veľmi šikovným pomocníkom, najmä, keď je zima :) A ona zahreje.



O čistiacej mangovej maske si môžete prečítať:

         "Absorbuje nečistoty pleti nadmernú mastnotu
Zanecháva pleť matnú a s vyčistenými pórami
Rozjasní a osvieži pokožku
 Aktívne zložky: minerálne Bahno z Mŕtveho mora, výťažky z manga, pomaranče, citrónu a aloe vera.
 Bahno z Mŕtveho mora JE unikátne mimoriadne vysokým obsahom cenných minerálov stopových prvkov. Aktívne prispieva k regenerácii pokožky, Má prirodzenú čistiacu schopnosť - zbavuje pokožku nežiaducich látok odumretých buniek.
 Aloe vera: Má vynikajúce Hydratačné a upokojujúce účinky na pleť celého tela
Mango vyživuje, zjemňuje revitalizuje pokožku."
Mangová maska bola výzva, lebo milujem ovocné masky. Obsahuje aj bahno, takže vyzerala celkom ideálne na moju pleť. Tiež má dve časti, každá má 7 ml a je ideálna na jedno použitie, nie je jej ani veľa, ani málo. Má zaujímavú vôňu, ale mango mi nepripomína. Je to hustá krémová maska, ktorá sa dobre nanáša aj prstami, nepotrebujete ani štetec. Po nanesení som mala pocit, aký už dávno nie - pleť ma štípala. Nie veľmi, ale štípala. Neprekvapilo ma to, obsahuje bahno a to niekedy môže vyvolať podobné pocity. Pleť ale neočervenela a po umytí nepríjemný pocit ustúpil, takže som nemala dôvod na masku zanevrieť. Pleť je vyhladená a čistá, zmizlo aj pár čiernych bodiek. Je matná a oddýchnutá. Odhliadnuc od zloženia, je maska skvelá na mastnejšiu a problematickú pleť.

Obe masky stoja po 1,50 a kúpite ich na www.krasnadoma.sk.


Aký typ masky máte najradšej? :)


You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Tyto masky jsem ještě nezkoušela, ale zaujaly mě :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ty jo taky tato masky vůbec neznám díky za tip :)
    Dnes u mne na blogu Army outfit :

    www.lucieglam.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe