Zelená má zelenú!

16:47

Prírodná kozmetika u mňa dostáva v poslednej dobe naozaj zelenú. Učím sa míňať zásoby a nakupovať prevažne zelenú kozmetiku. Nie je to až také ťažké, pretože už u nás dostať veľa značiek a sú v rôznych cenových hladinách, nemusia hneď doraziť našu peňaženku. Áno, poviem si, že týždeň prežijem aj z lásky a zo vzduchu, ale nie je to celkom tak :) Každopádne ale výber je veľký a ak by ste predsa nemali to svoje pravé orechové, vždy sa dá zablúdiť na zahraničné stránky. Dnes si povieme niečo o dokonale voňavom kúsku, ktorý kúpite u nás.








        "Čistota pokožky hraje velmi důležitou roli pro udržení její pružnosti a zdravého vzhledu. Stres, znečištění ovzduší a každodenní používání make-upu může způsobit tvorbu vrásek a ztrátu přirozené pružnosti pleti. Aroma čisticí gel, který má jemné přírodní složení s éterickými oleji, šetrně a důkladně odstraňuje i ty nejmenší nečistoty. Pokožka je při pravidelném používání jemnější a odolnější proti podráždění. Gel má uklidňující a osvěžující efekt a zanechává pokožku hladkou a pružnou. Má krásnou uklidňující vůni.
Hydratační a vyživující čisticí gel na obličej Frais Monde Aromaterme Rehydrating Face Cleansing Gel je vhodný pro suchou a unavenou pleť. Důkladně čistí pleť za pomocí regeneračních složek proti stresu a zabraňuje tvorbě vrásek. Ideální řešení, jak poskytnout pleti očistu a zároveň i úlevu.
Vlastnosti:
· osvěžuje a hydratuje pleť
Složení:
· termální sirná voda z Répole
· esenciální oleje z pomerančových květů, šalvěje a levandule"

Ak by som mala vybrať tohtoročný najvoňavejší produkt , tento by víťazil na celej čiare. Dlho som nemala nič také voňavé. Má 200 ml, je teda dosť veľký a vysoký, čo mu dodáva na elegancii. Na dávkovanie slúži pumpička, ktorá dávkuje menšie, ale dostatočné množstvo na umývanie. Je v pekne krabičke, ktorú mi aj bolo ľúto vyhodiť, pretože bola zaujímavá. Aj pri voňavom parfumovanom oleji som mala podobný problém - krabička bola krásna a nechcelo sa mi jej zbaviť (aj keď ju nemám na čo využiť). Gélová konzistencia je redšia, ale nie veľmi a ideálne pení. Ako som už spomenula, pri prvom použití ma úúúplne, ale že úúúplne dostala prekrásna vôňa.Vonia nežne, kvetinovo a tak žensky, normálne som ho musela ovoniavať :) Treba povedať, že kombinácia olejov sa podarila a vznikla vôňa hodná pozornosti. Umývanie s ním ma baví, nielen preto, lebo dokonale vonia. Jemná pena dôkladne a šetrne čistí pleť bez štípania. Nevysušuje, naopak, hydratuje a prispieva k vyhladeniu jemných liniek. Dobre sa mi používa konjaková hubka, ktorá trochu pomasíruje a napení gél, čiže výsledkom je dokonalo jemná pleť, ktorá je tiež čistejšia a o poznanie sviežejšia. Oceňujem to najmä ráno, keď sa dívam na toho cudzinca v zrkadle a snažím sa z neho urobiť človeka. Klobúk dolu, dávno som nebola s gélom tak spokojná ako s týmto.

Plusy:

  • pekne vyzerá
  • krásne vonia
  • praktická pumpička na dávkovanie
  • pení, nedráždi pokožku
  • čistí, zjemňuje, hydratuje pleť
Mínusy:
  • nenašla som
Za 12,16 kúpite voňavučký kúsok, ktorý nájdete na http://www.parfemy-elnino.sk/.

Používate prírodnú kozmetiku? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe