Nový miláčik - kosatcový krém

14:52

O kosatcovom kréme som doteraz len čítala. Doma som krémov mala vždy viac, lebo som ich striedala – iný ráno, iný večer, iný, keď som mala vyrážky. Jednoducho povedané, ani by som ho nemala kam dať. A to som už aj upratovala :) V ponuke je denný, nočný a hydratačný. Tak nejak som sa rozhodla pre ten hydratačný. Kupovala som ho v čase, keď som minula ďalšie balenie krému s ovocím od Dulcie, ktorý je fantastický a ťažko sa mu hľadá konkurencia. Bola som zvedavá, či sa kosatcový ukryje v jeho tieni alebo si poviem, že som si dobre vybrala. Alebo idem porovnávať neporovnateľné?








O kosatcovom hydratačnom kréme si môžete prečítať:

      Základom je výťažok z podzemku Kosatca nemeckého v BIO kvalite. Vhodný ako podklad pod make-up.
Na dennú aj nočnú starostlivosť.
Dermatologicky testované na znášanlivou pokožku.
Certifikovaná prírodná kozmetika. Obsahuje iba čisté prírodné suroviny a je nositeľom certifikátu NATRUE - garancia najvyššej kvality čisto prírodnej kozmetiky a BIO kozmetiky.
Netestované na zvieratách, neobsahuje žiadne syntetické konzervačné látky, farbivá, parfumy ani látky na báze minerálnych olejov vyrábaných z ropy.
Aplikujte na očistenú pleť tváre, krku a dekoltu a jemne vmasírujte. Použite len také množstvo krému, ktoré je pokožka schopná ihneď vstrebať. Ak je pokožka extrémne mastná, Kosatcový hydratačný krém je pre pleť vhodnejší ako Kosatcový denný krém. Hodí sa tiež v období, keď pokožka vylučuje nadmerné množstvo potu a mastné krémy sú príliš ťažké.
Zloženie: Voda, jojobový olej, destilát z hamamelisu, alkohol, gycerín, sheabutter, kakaové maslo, prírodná hlinka, lyzolecitín, včelí vosk, hydrolyzát včelieho vosku, výťažok z podzemkov kosatca, xantán (prírodná látka), zmes prírodných silíc


V starostlivosti o pleť preferujem nemastné krémy s vysokou schopnosťou hydratácie. Už tie rôčky pribúdajú a nesmiem zabúdať na poriadne hydratovanie. Kosatcová rada sa nesie v krásnom fialovom šate. Obal je kovový a hoci som ich nenávidela, lebo som sa na niekoľkých porezala, musím povedať, že na tieto od Weledy si zvykám. Aj moje zubné pasty, Cold Cream, krémy na ruky i na nohy sú v týchto obaloch a zatiaľ som si na nich neublížila. A aj krásne vyzerajú. Zloženie je pekné, Weleda sa snaží vyberať to najlepšie a najzdravšie a na Facebooku môžete vidieť, ako pestujú rastlinky, ktoré následne používajú vo svojej kozmetike. Jedným slovom – nádhera :) Raz by som sa tam rada pozrela. Krém je hustý, až ma to prekvapilo, ale nie je mastný. Veľmi rýchlo sa dokáže vsiaknuť do pokožky bez mastného alebo lepivého filmu. Podstatné je aj to, aby ste nenaniesli zbytočne hrubú vrstvu krému – nie je to pre pleť dobré, zbytočne je tým zaťažíte. Vonia prekrásne. Kvetinovo, sladko, prirodzene, zapáčil sa mi okamžite. Potrpím si na voňavú kozmetiku a vždy sa teším, keď takú nájdem. Jeho výhodou je, že ho môžete používať ráno i večer a vhodný je aj pod make up. Rýchlo sa vsiakne a nijako neovplyvní nanesený make up. Je vynikajúci pre mastnejšiu a problematickú pokožku, pretože ju nezaťažuje, neupcháva póry, nezhoršuje stav akné a pomáha prinavrátiť rovnováhu. Pokožku upokojuje a uľavuje jej aj od pocitov pnutia, napríklad vplyvom počasia, pri kúrení, prechodoch z tepla do zimy a podobne. Pokožku veľmi dobre hydratuje, vyhladzuje linky a zanecháva pocit sviežosti. Pokožka je jasnejšia a veľmi jemná na dotyk.  Hneď po nanesení ostáva pokožka mastná a tento pocit drží. Ráno sa budím s minimálne mastným nosom, v priebehu dňa je to podobné. Reguluje tvorbu kožného mazu, takže aj my, majiteľky lesklej t zóny, sa neleskneme ako diskogule. Nadchol ma, čo ma pri Welede neprekvapuje, vie očariť. Časom by som skúsila aj nočný krém, lebo som sa dočítala, že denný nie je najvhodnejší pod make up.

Plusy:
  • Krásny fialový kovový obal
  • Prekrásne vonia
  • Hustý, ale neastný
  • Veľmi dobre sa vpije do pokožky, rýchlo a ľahko
  • Nenecháva mastný ani lepkavý pocut
  • Výborne hydratuje, zmatňuje pokožku, reguluje tvorbu mazu, pleť je žiarivá a jemná
Mínusy:
  • Nenašla som

Krém kúpite na www.weleda.sk za 12,76 eur.

Skúsili ste kosatcové krémy?

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe