Zamerané na celulitídu - pomoc od Pupy

16:35

Bojovať s celulitídou nie je ľahké. Uvedomila som si to minulý rok z jari, keď som sa zasa nešťastne pozerala na svoju pokožku. Na tento estetický problém vplýva viacero faktorov, ktoré nám znemožňujú poraziť ju úplne. Mám načítaných veľmi veľa článkov, ktoré hovoria o tom, čo treba a čo sa nesmie. Väčšinu sa mi už darí dodržiavať  a k zdravému štýlu pridávam aj cvičenie. Iste, sú dni, keď ma moje chromé kolená bolia tak, že nevládzem chodiť. No keď bolesť prejde, cvičím, lebo viem, ako dobre to padne. Pupa Milano mala celkom príjemné akcie - pri nákupe nad 20 eur sa dala uplatiť 25% zľava na make up, telovú kozmetiku či kozmetiku proti celulitíde. Rozhodla som sa, že okrem cvičenia, života bez zbytočného cukru či soli nasadím aj trochu drahší kaliber. Nakúpila som si niekoľko výrobkov a povedala som si, že ak nezaberú, budem múdrejšia a už na nič podobné neskočím.






















O nohaviciach proti celulitíde si môžete prečítať:

       "Vďaka inovačnej tkanine s obsahom Bio Aktívnych Kryštálov sú PANTA·SLIM legíny proti celulitíde ideálnou pomôckou pre tých, ktorí si želajú:
1. Potlačiť estetický problém celulitídy
2. Spevniť a znova vytvarovať kritické partie
VÝSLEDOK
Už po prvom nosení legín PANTA·SLIM, je pokožka hladšia a jednotnejšia.
Dlhodobé nosenie postupne zníži výskyt pomarančovej kože, stimuluje mikrocirkuláciu a pomôže vyhladiť pokožku.
V laboratóriách firmy PUPA vyvinuli v spolupráci s talianskym výrobcom textilu Brugnoli praktické a neviditeľné nohavice, ktoré nielenže vytvarujú kritické partie, ale pôsobením inovatívnej tkaniny EMANA® od Rhodia Solvay účinkujú proti nepekným prejavom celulitídy.
Špeciálne Bio-Aktívne Kryštály, ktoré sa nachádzajú v inovačnej priadzi EMANA®, pri styku s pokožkou absorbujú telesné teplo a transformujú ho na ďaleké infračervené žiarenie. Nebadateľne preniknú do pokožky a stimulujú krvnú mikrocirkuláciu, čím zlepšujú tepelnú reguláciu pokožky. Všetko jednoduchým a prirodzeným spôsobom.
NEOBMEDZENÁ ÚČINNOSŤ: AŽ 500 PRANÍ. Špeciálne Bio-Aktívne Kryštály zaručujú neobmedzenú účinnosť* až po opotrebovanie tkaniny v dôsledku opakovaného prania."



Priznám sa, že po podobnom výrobku som nepozerala nikdy. Čítala som ale zaujímavý článok o výhodách takýchto nohavíc, preto som sa rozhodla, že ich vyskúšam aj ja. Nevedela som, či náhodou nevyhodím zbytočne peniaze, ale povedala som si, že v zime pod nohavice znosím. No... nosím ich zatiaľ denne, aj počas horúčav. A čuduj sa svete, po pár týždňoch som to aj videla! Teda, ju! Zmenu k lepšiemu. Nohavice sú bežovej farby a kúpiť sa dajú vo veľkosti S/M a S/XL. Vyzerali maličké (mám to menšie), ale veľmi pekne sa natiahnu a prispôsobia sa telu. Sú celkom odolné aj voči dlhým nechtom a perú sa ľahko (40 stupňov), rýchlo schnú a dajú sa tak nosiť naozaj denne. Keď si ich oblečiete, necítite skoro žiadne výrazné sťahovanie alebo niečo nepríjemné, po pár dňoch som si  už ani neuvedomila, že ich mám. K telu pekne priľnú a pod oblečením ich nie je vidno. Pri nákupe som sa pýtala, či tam nie je nejaké zdravotné riziko, ale ubezpečili ma, že doposiaľ problém nebol. Aké zmeny nastali, po dvoch a viac mesiacoch používania?
  • pokožka je neuveriteľne jemná na dotyk, už po pár dňoch som si to všimla
  • je pevnejšia a pružnejšia
  • neopúchajú mi tam veľmi nohy
  • celulitída sa zmiernila, vždy, keď si ich dám dolu a skúmam si pokožku, môžem povedať, že je krajšia. Nie je to 100% dokonalosti, ale má to k nej  oveľa bližšie
  • nohy sa krajšie a ľahšie a formujú
Nebudem tvrdiť, že keď si ich kúpite, váš problém sa vyrieši. Nie. Ale zlepší sa. Stoja 19 eur a viem, že ak sa náhodou po tých 500 opraniach rozpadnú, smelo si kúpim ďalšie.


K ďalším kúskom, ktoré som si kúpila, patrí krém na redukciu viditeľnej celulitídy:
       "ODPORÚČANÉ PRE…
Vyberte si Intenzívny prípravok proti hlbokej a viditeľnej celulitíde, ak máte:
• veľmi viditeľnú a “staršiu” celulitídu
• pomarančovú kožu, ktorá je stále viditeľná, aj bez toho, aby ste kožné tkanivá stlačili prstami
• lokalizovaný tuk a viacero mikro tukových depozitov, ktoré je možné cítiť na dotyk
• v pokročilejších štádiách s tkanivami, ktoré sú studené a citlivé na dotyk
VÝSLEDKY
Rýchly účinok: priamo od prvých dvoch týždňov ošetrenia sa redukujú nežiadúce neestetické prejavy celulitídy, vzhľad pomarančovej kože sa zmierňuje, mikro tukové depozity vyzerajú hladšie a pokožka je kompaktnejšia a vyzerá homogénnejšie."


Pre tento krém som sa rozhodla aj preto, že s celulitídou viac či menej úspešne bojujem asi od 15 rokov.  Je určený pre staršiu a viditeľnú celulitídu. Možno ju ani tak nie je vidieť, ale som rada, že som si ho vzala. V bielej tube je 250 ml zelenkavého krému s príjemnou vôňou. Rýchlo sa vstrebe a nezanecháva mastnú ani lepkavú pokožku. Používať ho treba dva razy denne (neskôr, pre udržanie výsledkov stačí raz) a balenie vydrží celkom dlho. Pomáha vyhladzovať pokožku, hrbolčeky sú menšie a menšie, nohy  vyzerajú lepšie. Intenzívna starostlivosť sa prejavila po niekoľkých týždňoch, kedy som si výraznejšiu zmenu všimla nielen ja, ale aj okolie. Samozrejme, pomohli aj nohavice, ktoré som nosila minimálne 8 hodín, buď v práci alebo v noci. Krém je veľmi dobrý, ale nabudúce si už vezmem nejaký iný, aby som skúsila viac. Stojí 19 eur.


O poslednom, ale rozhodne nie najhoršom produkte si môžete prečítať:
        "ACTIVE ANTICELLULITE CREAM
Aktívne pôsobí proti estetickému problému:
Celulitídy
Pomarančovej kože
Zadržiavaniu vody
Lokalizovanému tuku

ODPORÚČAME
Aktívny Krém proti celulitíde je ideálnym ošetrením pre tých, ktorí si želajú:
1. Potlačiť neestetický problém kože:
• Celulítida už vzniknutá a pretrvávajúca;
• Pomarančová koža;
• Viditeľné a hmatateľné tukové hrbolčeky;
• Zhromažďovanie tekutín, ochabnuté a napuchnuté tkanivo.

2. Prípravok sa rýchlo aplikuje, je určený na celoročné používanie na odbúranie estetických problémov pokožky spôsobené celulitídou a na vytvarovanie postavy.

VÝSLEDOK
Rýchly účinok: výsledok už po prvých aplikáciách, nevzhľadný efekt pomarančovej kože sa znižuje a tukové mikro hrbolčeky sa vyhladzujú.
Pri dlhodobej aplikácii sa profil nôh, bokov, zadočku a pásu zoštíhli, silueta sa odľahčí. Pokožka sa vyhladí a bude tonizovaná. Výborné po celý rok na odbúranie estetických problémov celulitídy na pokožke a na získanie kompaktnej a dobre tvarovanej postavy.

Hypoalergénny. Dermatologicky testovaný.
Pre vonkajšie použitie. Neobsahuje Parabény."

Tento prípravok som si najskôr nechcela kúpiť, lebo je najdrahší, ale nakoniec som si povedala, že keď už mám tú zľavu, tak prečo nie. Dobre som urobila, lebo je to jeden z mojich najobľúbenejších produktov nielen od Pupy. V zelenej tube sa ukrýva 250 ml bieleho veľmi príjemne voňajúceho krému. Vyzerá ako klasický telový krém, ale používa sa v sprche. Na navlhčenú pokožku nanesiete krém a pomocou priloženej žinky (alebo rukavice?) si masírujete pokožky.  Je vyrobená z inovovanej tkaniny, uľahčuje nanášanie krému a výsledok je viac jednotný a účinnejší.  Postupuje sa odspodu nahor a keď ucítite príjemné teplo, ktoré sa rozlieva pokožkou, dostavuje sa želaný efekt. Ideálne je opláchnuť pokožku studenou vodou, čo ten pocit ešte zintenzívni a zmení sa skôr na chladivý. Aktívny Krém proti celulitíde potláča neestetický vzhľad pokožky, ktorý je spôsobený celulitídou. Vďaka obsahu Rhodisterolu, výťažku z morskej riasy, pôsobí proti ukladaniu tukov.  Sprchovanie s týmto krémom som si obľúbila nielen pre príjemné zahrievanie pokožky, ale aj pre zlepšenie stavu pokožku. Už pri umývaní je vidno, že pokožka opeknieva, stav pretrváva a po nanesení krému a neskôr na noc nohavíc aj ostáva. Stojí 23 eur.


Nebudem tvrdiť, že len kozmetika pomôže, keď budete sedieť a čakať. To nie. Ale dokáže pokožku naštartovať a naozaj jej pomôcť k pevnosti a kráse. Po mesiacoch som zasa o niečo spokojnejšia s tým, ako vyzerám. Nadchol ma najmä posledný spomenutý sprchový krém a nohavice. Je pravda, že bez zľavy by som sa na nákup asi neodhodlala, lebo moja peňaženka by trpko zaplakala. Našťastie, nielenže som ušetrila, ale našla som aj naozaj účinné produkty. Teraz už viem, že do produktov proti celulitíde od Pupy pôjdem veľmi rada.


Skúsili ste niektorý z týchto výrobkov? :)




You Might Also Like

2 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe