Levanduľovo okorenené pomarančom

17:28

Veľmi rada nakupujem nové značky. Je to výzva. Zaujme, nezaujme? Nadchne, nenadchne? Kúpim, nekúpim ju zasa? Rada sa vraciam k tomu, čo poznám, ale rovnako rada rozširujem svoje vedomosti a kozmetické impérium v kúpeľni :) Naposledy som sa tak rozhodla vyskúšať značku Avril. Registrujem ju už dlhšie, lebo je prírodná a stojí pomerne priateľské ceny. Avril bola založená v apríli 2012. Vyrába bio-kozmetiku amá 4 základné hodnoty: kvalita, ekológia, cena a služby. S certifikátom Ecocert zaujala tiež a samozrejme, netestuje na zvieratkách. Preto som sa rozhodla vyskúšať niekoľko produktov a čakala som, ako sa osvedčí.









O levanduľovo pomarančovom sprchovom géle si môžete prečítať:

           Zmeňte svoje sprchovanie a nechajte svoje zmysly unášať s organickým sprchovým gélom Avril! Bohatý na organické aloe vera zanechá vašu pokožku mäkkú a prirodzene parfumovanú!
Vyrobené vo Francúzsku.
Detaily
•obsahuje aloe vera
•levanduľovo-pomarančová prírodná vôňa
•certifikované Ecocert
•Made in France
•netestované na zvieratách
•Objem: 500ml
INGREDIENTS Aqua (water), sodium coco-sulfate, decyl glucoside, cocamidopropyl betaine, sodium chloride, aloe barbadensis leaf juice powder*, citrus aurantium dulcis (orange) oil *, coco-glucoside, glyceryl oleate, parfum (fragrance), coconut alcohol, sodium sulfate, benzyl alcohol, dehydroacetic acid, citric acid, limonene, linalool.
* Ingredients from organic farming
99% of the total ingredients are from natural origin
11% of the total ingredients are from organic farming
Natural and Organic Cosmetic certified by Ecocert Greenlife according to Ecocert Standard available at http://cosmetics.ecocert.com

V ponuke sú celkom zaujímavé vône sprchových gélov: marhuľa – mandľa, vanilka, levanduľa – pomaranč. Asi už viete, po ktorom som siahla :) Levanduľa a pomaranč ma veľmi zaujali. Asi aj preto, že je to nevšedná kombinácia. Ale zasa, aj čokoláda a čili mi k sebe nejdú a keď sa spojili, bol to zaujímavý zážitok. Pravdou ale je, že aj vanilka či marhuľa s broskyňou vyzerajú lákavo, takže nevylučujem, že časom sa nezoznámim bližšie aj s nimi. Sprchový gél je dosť veľký, má pol litra a stojí 6 eur, čo je celkom priaznivá cena. Obal je jednoduchý, zaguľatený a priesvitný. Etiketa, pekne fialová, levanduľová, obsahuje základné údaje a obsahuje všetky podstatné údaje, ak dobre čitateľné zloženie. Vrchnáčik je skvelý, nič netreba šraubovať,  stačí len stlačiť. Takmer bezfarebný gél nie je úplne riedky, takže sa hneď neroztečie a dobre pení. Ani ho  nie je treba veľa. Krémová pena pokožku nevysušuje. Vôňa je zaujímavá. Mne v nej prevláda pomaranč, dokonca by som povedala, že je niekde v pozadí levanduľa, je  jemná a menej nevýrazná. Dokopy je to ale celkom pekná voňavá súhra. Sladšia, pomerne prirodzená, nie umelá ani rušivá. Umývanie je príjemným zážitkom, vonia pokožka aj vzduch v kúpeľni. Ako som už spomenula, pokožku nevysušuje, ale ani nehydratuje, preto po použití gélu ešte siaham po telovom mlieku alebo kréme. Pokožka ostáva jemná a príjemná na dotyk. Hovorí sa, že na sprchovom géle nie je veľmi čo pokaziť. Dá sa povedať, že súhlasím. Napriek tomu ale musí vyhovovať. A tento vyhovuje :)

Plusy:
  • Pol litrové balenie za príjemnú cenu
  • Šikovný vrchnáčik
  • Príjemná, skôr pomarančová vôňa
  • Nie je úplne riedky
  • Dobre pení
  • Pokožku čistí, zjemňuje, nevysušuje
  • V ponuke aj ďalšie zaujímavé gély
Mínusy:
  • V podstate nič, mohol len levanduľovejšie voňať


Gél kúpite za 6 eur v eshope Rosemont.

Ktorú z troch spomenutých vôní/kombinácií, by ste si vybrali? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe