Veľké porovnanie odlakovačov - pokus č.2

17:22

Odlakovač doma musí byť. Bez neho to nejde, lebo ja i mamina si lakujeme nechty. Minimálne raz do týždňa. Preto hľadám odlakovače, ktoré sú šetrné k nechtom i nechtovej kožtičke. Rokmi som sa naučila hľadať najmä na internete, kde sú zaujímavé značky, ktoré bežne v drogérii nenájdem. Naposledy som tak narazila na značku Xpel, ktorá za super ceny ponúka odlakovač s acetónom i bez. Ten acetónový som vzala na pieskové laky a trblietky. Na ostatné laky som vzala bez acetónové verzie. Ktorý by som pomenovala ako najsamsuper?






400 ml verziu odlakovača pre dokonalé odlakovanie nechtov  kúpite na 1,26 eur. Tento obor obsahuje acetón, ktorý má tendenciu vysušovať nechty i nechtovú kožu, preto po odlakovaní doprajem nechtom a rukám peeling alebo masku a bohatú vrstvu hydratačného krému. Rovno ale môžem povedať, že je skvelý! A o prvé miesto sa delí s ešte jedným odlakovačom, ale o tom za chvíľu :) Lak má typickú odlakovačovú vôňu, teda trochu smrdí a treba ho privierať, aby z neho nesmrdela celá izba. Alebo treba vetrať. Nemá zúžený otvor a je ružový, no nefarbí, ak kvapne na oblečenie. Odlakuje vynikajúco. Aj pieskové a trblietavé laky dá dolu za pár sekúnd, pričom netreba ani veľa úsilia. Keďže je veľký, dlho vydrží a za tú cenu sa naozaj oplatí. Palec hore.





Odlakovač pre dokonalé odlakovanie nechtov bez acetónu mám v 250 ml verzii, pretože balenie s objemom 400 ml bolo vypredané. Úprimne,nečudujem sa, pretože tento lak sa o prvé miesto delí so svojou acetónovou verziou a lepší je o to, že je trochu šetrnejší k nechtom a menej vysušuje. Vonia trochu jemnejšie a nenápadnejšie, ale aj tak nechávam aspoň trochu pootvorené okienko. Veľkosť 250 ml je o niečo ideálnejšia na cestovanie (ale stále pomerne veľký), lebo odlakovač pred ním bol fakt veľký aj v poličke, nieto ešte v taške. Rovnako skvele odlakuje všetky druhy lakov, rovnako bez problémov a rýchlo odstráni trblietky a neničí nechty. Vždy použijem krém na ruky, ale nechty sa nelámu ani neštiepia sa. Ako som povedala, oba už spomenuté odlakovače sú fantastické a delia sa o prvú priečku. Toto balenie stojí 1,56 eur ak je na sklade, tiež ho môžete kúpiť v 400 ml balení. Plastové obaly sú ideálne, lebo nie sú ťažké a stále odolávajú aj prípadným pádom. 





Odlakovač nechtov pre ženy Astor je posledným kúskom, ktorý sa mihne v dnešnom článku. A posledným je z viacerých dôvodov.  Je najmenší. Nie je to na škodu, lebo ak niekam cestujem na dlhšiu dobu, beriem si aj odlakovač. Aby som mala dokonalé nechty stále. 100 ml a plastový obal je taká ideálna veľkosť, aby som bola ochotná ho so sebou brať. Nerada ho prelievam do menšieho obalu, lebo ten potom smrdí a už sa väčšinou na iné nedá použiť. Nevonia, ale ani výrazne nesmrdí a tak z neho hlava nebolí. Posledným je aj preto, lebo najhoršie odlakuje. Neobsahuje acetón, čo je chvályhodné. Ale s pieskovým lakom a trblietavým lakom bojuje asi ako slimák s behom na dlhé trate. Dlho to trvá, zadŕha sa, farbia sa nechty aj koža okolo nich. Dobrý je len na farebné nechty, ale aj tam je najlepšie odlakovať len jednu, maximálne dve vrstvy, aby to išlo rýchlo. Stojí 2,76 eur.

Dnes som spomenula 3 odlakovače, ktoré nájdete v eshope Elnino. Vybrala som si ich, aby som ich mohla porovnať a tiež som chcela nájsť ideálny odlakovač na pieskové a trblietavé laky, ktoré sa dávajú dolu najťažšie. Mám ich veľmi rada a kupujem si ich pomerne často. Odlakovače Xpel môžem len odporúčať, i ten bez acetónu nemá  problém s akýmkoľvek lakom. A za tú cenu je to úplná bomba.

Aký dobrý odlakovač by ste mi odporučili? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Ani s jedním odlakovačem zkušenost nemám. Já stále už několik let kupuji odlakovač od Ebelin :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ebelin som dávnejšie skúsila a na niektoré laky bol slabší :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe