Tri krásne prírastky

20:23

Poznáte to. Žiaden deň nie je taký zlý, aby ho nedokázal napraviť pekný rúž. Ja stále hovorím, že my ženy sme zvláštne krásne stvorenia. Idem z roboty, vytočená na celý svet, v duchu nadávam takmer na všetko, od studenej raňajšej kávy po klienta, ktorý mi vzal 10 rokov života a zrazu zbadám vo výklade novú kabelku. Alebo šaty. Alebo lodičky. Nedajbože novú kozmetiku. A všetko predtým je zabudnuté :) Niekedy si proste potrebujeme urobiť radosť alebo sa len tak odmeniť. Tak ma očarili aj rúže od Yves Rocher :) 









Červený hore, ružový dole

Dve farbičky pokope
O rúžoch Rouge Vertige si môžete prečítať:

      "Dokonalé a vyživené pery s novým radom Rouge Vertige! Základnou rastlinnou zložkou, ktorou sme obohatili tento rad je čerešňový olej, bohatý na esenciálne kyseliny omega 6 a 9. Vaše pery sú vyživené, dokonale chránené a vďaka čerešňovému oleju žiaria prirodzeným a oslnivým leskom.  Rúže rouge Vertige Vám prinášame v troch variantách: lesklej, matnej a perleťovej. Výber je iba na Vás!
Čerešňový olej je bohatý na esenciálne kyseliny omega 6 a 9, dodáva lesk a zároveň vyživuje a chráni.
Balenie 3,50g"

Rúže sú vecou, bez ktorých sa mnoho z nás jednoducho neobíde, a aj preto ich máme doma niekoľko. Nielen rôzne značky, ale aj farby a druhy.  Na mojich fotkách vidíte rúž lesklý 09 a dva matné 55 a 47. Pre porovnanie farieb som na vrchnú peru naniesla jednu farbu, na spodnú druhú. Lesklý sa mi nepodarilo odfotiť v celej jeho kráse, lebo je veľmi nežný a nevynikol ani na jednej fotke. Ponuka farieb je naozaj bohatá a ešte aj teraz by som si vedela vybrať ďalšie. Sú v čiernych obaloch, ktoré pôsobia elegantne a pekne. Sú pevné, odolné, nie veľmi veľké a super do kabelky. Na spodnej časti vidno farbu rúžu, takže aj keď ich mám vedľa seba položené v kúpeľni pri zrkadle, viem, po ktorom siaham. Sú krémové. Ladne kĺžu po perách a farbia ich naozaj do krásnych farebných šiat. S ľahkou vôňou a celkom príjemnou chuťou sa stávajú naozaj vítanými spoločníkmi na celý deň, pracovný i dovolenkový. Farby sú veľmi pekné a sýte. Sprvu ma trochu potrápil už spomenutý svetlý odtieň 09. Keď som ho v máji ako bleduľa začala nosiť, takmer ho nebolo vidno. Nevynikol a tak som ho nechala v poličke. Keď som sa opálila, stal sa mojím najmilším, jemným a decentným rúžom. Na opálenej pleti sa vyníma a pôsobí aj ako balzam na pery, lebo ich chráni pred vonkajšími vplyvmi počasia a vôbec ich nevysušuje. Aj keď mi dá Riško pusu, jeho pery neostávajú zafarbené, preto rúž naozaj nie je priveľmi nápadný. Matné farby, červená a ružová, sú výraznejšie bez ohľadu na to, či som bleduľa alebo čokoláda. Sýte farby zvýraznia pery a vidno, že po použití sa jedná o matné farby. Žiadne trblietky, len matný finiš. Je to pre mňa zmena, lebo dlho som si myslela, že matná pre mňa nie je, ale zapáčili sa mi. Omnoho väčší problém mám s matným leskom, ktorý mi pery vysušuje. Tieto rúže jemne hydratujú, asi preto som s nimi taká spokojná. Po nanesení sa do pier akoby vcucne a pekne na nich drží. Iste, otlačí sa aj na pohár, keď pijete, alebo na jedlo či príbor, ale aj keď dojem, rúž ešte vidno. Stačí len raz prebehnúť a drží. Nestratí sa okamžite, niekedy vydrží aj dve hodinky. Lesky pomaly prestávam kupovať (aj keď, ruku na srdce, ešte je niekoľko legendárnych kúskov, ktoré budú raz moje), pretože rúže sú skvelou náhradou: najmä tieto. 

Plusy:
  • V ponuke matné, lesklé a perleťové
  • Veľa veľa farieb
  • Pekné pevné obaly
  • dobre pigmentované
  • Krémové, ľahko sa nanášajú
  • pekne farbia a zvýraznia pery, nevysušujú ich, ale hydratujú ich, celkom držia aj pri jedle
Mínusy:
  • Nenašla som
Rúže stoja 9,90 eur a nájdete ich v kamennej predajni alebo na internetovej stránke Yves Rocher.


Zaujala vás ponuka rúžov?

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe