Kúsok Talianska v mojom kozmetickom svete

19:52

Ak sa na môj blog vraciate, viete, že rada skúšam nové laky na vlasy. Stále hľadám ideál – lak, ktorý perfektne zafixuje a zároveň vlasy nezaťaží, aby vyzerali prirodzene a dobre. Ide mi  to s väčšími i menšími úspechmi. Mala som zopár dobrých lakov, ale ani jeden z nich stále nemôžem považovať za kráľa kúpeľne. Verím, že časom sa k nejakému takému priblížim, no momentálne sme  na strednej ceste. S obľubou si vyberám veľké laky s objemom 750 ml. Dlho vydržia, a práve preto je veľmi dôležité, aby boli kvalitné. Sprevádzajú ma denne, tak musia byť dobré. Niekedy zalovím v chronicky známych vodách  a vyberiem si zo známych značiek. Inokedy sa pozriem na menej známe značky, ktoré ale tiež majú čo ponúknuť. Tento raz vyhrala značka Parisienne, teda talianska  dielňa Kallosu.

Kallos  lak na vlasy pre extra silnú fixáciu



Kallos  lak na vlasy pre extra silnú fixáciu  ingredients

 lak na vlasy pre extra silnú fixáciu

Kallos  lak na vlasy pre extra silnú fixáciu 

S touto  značkou už skúsenosti mám. Pred pár mesiacmi ma zaujala natoľko, že som sa rozhodla vyskúšať ju. Vtedy som zistila, že výrobcom je Kallos, mne veľmi dobre známa značka kozmetiky. Keďže doposiaľ som s ňou mala samé dobré skúsenosti, na lak na vlasy pre extra silnú fixáciu som sa tešila. Zaujal ma obalom. Na vysokej čiernej tube žiari ružové písmo a práve to mi udrelo do očí. Inak je jednoduchý, ale dokázal ma upútať okamžite, ako som ho zbadala.

Objem 750 ml má svoje veľké plusy aj mínusy. Plusom je jednoznačne veľká výdrž, pretože balenie mi vydrží pár mesiacov. Mínusom je, že sa s ním nedá cestovať, lebo je ozaj veľký a chvíľku mi trvalo, kým som si naň zvykla a nezavadzal mi. Je to všetko o zvyku a po počiatočných nemotorných snahách sme si na seba zvykli. Veľmi na ňom oceňujem to, že krásne vonia. Sladučko, príjemne, nie umelo, po alkoholovej vôni niet ani stopy. Pekne prevonia aj vlasy a ostane po ňom taký svieži závan.

Ďalšou veľkou výhodou je, že nelepí vlasy. Ani v prípade, že ho nanesiem viac. Rovnako tak po ňom neostáva ani biely povlak. Ten ma dokáže nazlostiť najmä skoro ráno, keď si ho pod umelým svetlom celkom nevšimne a potom chodím v robote a vyzerám ako... zle. Tento lak nič také nerobí, dokonca by som mohla povedať, že má samé super vlastnosti – vonia, nelepí, nezanecháva po sebe bielu stopu. Vybrala som si silno fixačný lak (4 z 5).  Nedá sa povedať, že by bol slabý. To vôbec nie. Ale nedá sa povedať ani to, že by bol extra silný. Vidím to vtedy, keď sa snažím skrotiť moju ofinu a aj napriek lakovaniu a česaniu stojí do každej strany inak, ako by sa mi páčilo. Musím však povedať, že vlny fixuje dobre a sú pružné, držia tvar a nie sú zaťažené. Celkom obstojný výsledok. Možno by som prijala ten najsilnejší, ale ani tento nie je na zahodenie.

Plusy:
  • Upútal ma obalom
  • Veľký, dlho vydrží
  • Pekne vonia
  • Nezanecháva biely povlak, nelepí vlasy
  • Celkom dobre fixuje, aj vlnky, vlasy sú ľahké a pôsobia prirodzene
Mínusy:
  • Pokojne by mohol fixovať o kúsok viac
Nájdete v eshope Elnino za 4,25 eur.

Hľadáte svoj vysnívaný lak na vlasy? Alebo ho už máte? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe