Mňau!

17:11

Každý, kto ma pozná, vie o mojej láske k mačkám. Našu prvú sme mali, keď som mala dvanásť rokov. Moji rodičia našli pri Bille zranené čierne mačiatko a doniesli ju domov. Volala sa Čička a bol to miláčik. Čakávala nás pred domom, kým sme sa vracali z práce alebo školy, kým ju nezrazilo auto. Vtedy umrel kúsok mňa, lebo to bol prvý mačací miláčik. Nikdy nezabudnem na to, ako nám pri sťahovaní nosila do auta svoje mačiatka, aby sme ich tam nenechali. Okrem nej sme ich mali doma vždy niekoľko, spávali so mnou v posteli, sedeli na tajňáša pri stole, dostávali šunku a kuriatko, kupovala im hračky a myšky, ktoré sa dali natiahnuť a naháňať. Ľudia neraz nechápu, prečo ich milujem. Lebo sú slobodné, nespútané a dokážu milovať z celého srdca. Lebo ak sa vráti, je to nádherný pocit. Mačky mám aj na nálepkách, ako sošky, na šálke i na perách a ceruzkách. Najnovšie mám aj voňavku, ktorá je dokonalá.

Katy Perry Purr Parfumovaná voda pre ženy

Katy Perry Purr

Katy Perry Purr zloženie


 Parfumovaná voda pre ženy

Katy Perry Purr je parfumovaná voda, ktorá zaujme okamžite. Bez ohľadu na to, či mačky milujete alebo nie, si ho všimnete. Veľká fialová mačka so strieborným srdiečkom vyzerá ako socha, nie ako voňavky, ktoré bežne človek vidí. Netušila som, čo to je, kým mi nevyskočila na nejakej stránke. Čítala som si články a zrazu veľký pútač s mačkou. Klikla som, očarila ma, kúpila som si ju, hoci som nemala tušenie, ako vonia. Bolo to rýchle, impulzívne a teraz si hovorím, že som nemohla urobiť lepšie. Dokonca sa chystám kúpiť si aj jej ružovú verziu, no najskôr miniem, čo mám doma. Biela krabička, ktorá mi prišla domov, nevyzerala, že by ukrývala niečo veľké. Teda, veľké ako veľké, lebo vodička má až 100 ml a flakón je tak naozaj ťažký. Nielen preto, lebo že má väčší objem, ale preto, že vyzerá trochu  ako umelecké dielo. Zvyknutá nosiť voňavku v kabelke som asi dva dni trpela a modlila sa, aby mi kabelka nepadla na nohu. Nakoniec som siahla po plniteľnom rozprašovači Travalo, lebo naozaj je to ťažší kúsok. Ale nech je ako chce, nikdy som nemala krajší flakón a pochybujem, že ho niečo v najbližšej dobe tromfne. Vôňa je voňavá, lebo obsahuje:
  • Hlava 
    bambus, broskyňa, gardénia, jablko
  • Srdce 
    frézia, jazmín, ruža
  • Základ  
    ambra, kokos, orchidea, pižmo, santalové drevo, vanilka
Je to zvláštna, ale veľmi pekná vôňa. Najskôr ma opantajú ovocné tóny, ktoré plynule prejdú do kvetinových. Je pôvabná, výrazná a upúta na prvé ovoňanie. Čo sa výdrže týka, tak mi príde dosť dobrá, lebo aj poobede ju občas cítiť pri pohybe. Vo vlasoch ale vonia celý deň :) Trochu som sa bála toho, či mi bude vyhovovať, lebo nemám vo zvyku nakupovať vône na blink. No tento raz sa to oplatilo. Nielen preto, lebo mám dokonalú ozdobu poličky, ale aj preto, lebo krásna ženská vôňa sa zíde vždy :) Ako som spomenula, v ponuke je aj v peknom ružovom flakóne, tak je veľmi pravdepodobné, že do Vianoc mi bude krášliť izbu aj ona :)


Plusy:
  • nádherný obal
  • veľké balenie za super cenu
  • krásne vonia
  • vydrží voňať dlhé hodiny
Mínusy:
  • flakón je božský, len ťažší

Nájdete v eshope Notino.

Poznáte parfumy tejto značky? :)

You Might Also Like

6 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe