Bombastické kúsky pre krásne líčenie

16:36

Keď som sa v pätnástich začala maľovať, bolo to zo zvedavosti. Potom z nutnosti, lebo sa mi objavilo akné a ja som sa tým veľmi trápila. Závidela som dievčatám, ktoré mali tvár ako obrázok. Na tej mojej som len sťažka hľadala miesto, ktoré by vyzeralo pekne. Aj na maturitné tablo som potrebovala značne vyretušovanú fotku :) Nakoniec ale všetko dobre dopadlo a teraz sa líčim, lebo ma to veľmi baví. Tento rok som objavila svoje zvláštne ja. Akoby som dozrela. Alebo dospela? Teší ma každý nový červený rúž, dokonca som začala používať lícenku, ktorú som doposiaľ nepotrebovala. Objavila som akési ženskejšie ja, ktoré sa maľuje preto, lebo chce podčiarknuť svoju krásu. Nemusím, chcem. Baví ma objavovať kúzlo farieb a jednotlivých produktov a keď som zbadala novinky od Dermacolu, moje srdce kozmetického maniaka zapleslo radosťou.

dermacol


V balíčku bola riasenka na obočie, ktorá sa okamžite stala mojím must have kúskom. Holografický lesk na pery je celkom pôsobivou vecou, no na rúže sa nechytá. Korektor nespĺňa úplne všetko a rozjasňovač na obočie je starý známy, ktorému som sa ale potešila, lebo aj on je stálicou mojej poličky.

RIASENKA NA OBOČIE

Waterproof eyebrow
zloženie: ISODODECANE, SYNTHETIC BEESWAX, SYNTHETIC WAX, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, SILICA DIMETHYL SILYLATE, PROPYLENE CARBONATE, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, TOCOPHEROL, PARFUM, +/- CI 77891, CI 77499, CI 77492, CI 77491.

Vodoodolná riasenka zvýrazní obočie

dermacol RIASENKA NA OBOČIE

Riasenka na obočie je v ponuke v troch odtieňoch. Dermacol mi poslal ten najtmavší a chvíľu som bola na pochybách, či to nie je moc. Ale nie je. Milo ma to prekvapilo, ale obočie bolo vďaka nej krásne a nekričalo. Úprava obočia je pre nás ženy dôležitá, lebo je výraznou časťou našej tváre. Na internete nájdete veľké množstvo tutoriálov, ktoré vám ukážu ten najlepší spôsob úpravy a tvaru obočia. Ja by som povedala, že je fajn ich vidieť a vedieť, ale každá z nás si sama dokáže poradiť, čo je pre ňu najlepšie a najkrajšie. S touto riasenkou to bude rýchle, efektné a na celý deň.

Vyzerá ako bežná riasenka s kratším štetčekom/kefkou na úpravu. Krémová farba je sýta a veľmi dobre pigmentovaná, preto obočie zvýrazní a pekne vyplní prázdne miesta, ak obočie nie je bohaté a husté (žiaľ, aj to už poznám). Perfektným bonusom je vodeodolnosť, vďaka čomu vydrží bez oteru a celý deň aj keď pršalo, alebo som sa spotila a pretrela som si ho. Aplikácia je pomerne jednoduchá, ale musela som sa naučiť, ako si ju naniesť. Lebo najprv som mala veľa farby, potom málo farby, potom bola aj na čele. Nakoniec som sa naučila malý trik. Kefkou som riasenku pekne naniesla na obočie a štetcom na obočie, ktorý som si kúpila samostatne, som ju dofarbila. Výsledný efekt je skvelý a nemôžem sa sťažovať, páči sa mi viac ako bežná pomáda. Vydrží celý deň, nelepí obočie, nerozmazáva sa, vydrží v teple aj daždivom počasí. Skrátka must have, ktorý musíte mať doma, ak sa líčite. Cene okolo 7,69 eur sa mi zdala sprvu vyššia, ale potom som zistila, že to za to rozhodne stojí.


dermacol HOLOGRAFICKÝ LESK NA PERY

HOLOGRAFICKÝ LESK NA PERY

Holographic lip gloss

Tekutý lesk na pery obsahuje holografické čiastočky

Tekutý lesk na pery obsahuje holografické čiastočky

Lesk na pery som prvý raz skúsila ako malé dievčatko. Možno si naň pamätáte, boli v sklených obaloch s roll on, voňali po ovocí a pery sa len leskli :) Bol to jediný doplnok, ktorý nám naše maminy povolili na maľovanie a my sme si to patrične užívali :) Dnes omnoho radšej siahnem po rúži, ale lesk mám doma po ruke vždy. Najmä ak som mala opar a na chcem pery pekne namaľovať. Rúž by ranku zvýraznil, lesk ju pekne ukryje. Holografický lesk je v ponuke v piatich odtieňoch a asi len tento  a jeden  červený sa mi páči. Ostatné sú trošku nevýrazné a ja hľadám decentnejšie kúsky, najmä ak idem za prácou alebo len tak medzi ľudí.

Lesk má 3,5 ml a je v priehľadnom obale. Štetec je šikovný, dobre sa s ním líči. Je dlhší a užší, ale do kabelky sa vojde bez problémov. Má krémovú konzistenciu a sladkú vôňu. Celkom príjemne aj chutí a nelepí.  Obsahuje holografické čiastočky, ktoré odrážajú lesk a naozaj to vyzerá tak, ako by sme sa trblietali. Mal by hydratovať, ale tým si istá nie som. Je pravda, že nevysušuje, ale nemám pocit, že by hydratoval. Výdrž je ako pri leskoch. Ak jete alebo pijete, otláča sa. Nerozmazáva sa, ale vydrží maximálne nejaké dve hodinky. Na moje prechádzky mi vyhovuje, ale ak ideme na kávu alebo sa najesť, siahnem po odolnejšom rúži. Celkovo je to pekný lesk s priemernými vlastnosťami. Minula som už viac ako polovicu, takže mi vyhovuje. Jeho cena sa pohybuje okolo 5,69 eur.


dermacol Gorgeous eyebrow correcting & illuminating pen

dermacol KOREKTOR & ROZJASŇOVAČ POD OBOČIE 2V1

korektor na obočie

rozjasňovač na obočie

farba

Krémová ceruzka sa ľahko nanáša, dobre sa rozotrie a drží pod obočím. Veľmi pekne rozjasní líčenie a dodá očiam žiarivý vzhľad. Možno použiť jednu alebo obe strany naraz, na fotke vidno, že je medzi nimi maličký rozdiel, matný korektor a perleťový rozjasňovač.  Strúha sa pomerne dobre a neláme sa. Je dlhšia, ale dobre sa drží. Korektor oblasť pod obočím farebne neutralizuje, zjednotí a zamaskuje nedostatky. Rozjasňujúca perleť dodá oblasti jemný lesk, opticky zväčší oči. Skvelý kúsok. Kúpite ho za 7,69 eur.

Highlighting click concealer touch & cover dermacol

ROZJASŇUJÚCI KOREKTOR VO VYKLIKÁVACOM PERE

Korektor v praktickom balení so štetcom

Korektor
zloženie: AQUA, C15-19 ALKANE, DIMETHICONE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, GLYCERIN, TALC, POLYMETHYL METHACRYLATE, GLYCERYL TRIBEHENATE/ISOSTEARATE/EICOSANDIOATE, MICA, LAURYL PEG-9 POLYDIMETHYLSILOXYETHYL DIMETHICONE, CERA ALBA, SODIUM CHLORIDE, SILICA, DIMETHICONE/PEG-10/15 CROSSPOLYMER, DIMETHICONOL, HYDROGEN DIMETHICONE, XANTHAN GUM, ETHYLHEXYLGLYCERIN, ALUMINUM HYDROXIDE, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, DIPROPYLENE GLYCOL, BHT, SODIUM CITRATE, TOCOPHEROL, PHENOXYETHANOL, SODIUM DEHYDROACETATE, PARFUM, +/- CI 77891, CI 77499, CI 77492, CI 77491.

krémový korektor

Takýto podobný korektor som prvý raz mala pred niekoľkými rokmi. Študovala som v Nitre a občas som si kúpila niečo luxusnejšie, aby som si urobila radosť :) Nebývalo to často, ale vtedy som málo spala a na kruhy pod očami som potrebovala naozaj kvalitný kúsok, aby som nevyzerala úplne ako strašiak do maku :) Tento má podstatne krajší obal, ale slabšie účinky. Je zlatý a na jednom konci má tlačítko, na druhom štetec. Pri prvom použití musíte stláčať viac razy po sebe, aby sa korektor predral von, ale potom už postačuje len pár klikov. Pripomína korektor zvučnej značky, nepopieram, že je pekný. 

Na výber máte z troch odtieňov. Môj je teraz ideálny, ale v lete by mi bol veľmi svetlý. Má krémovú konzistenciu a nanášať by sa mal tenkým štetcom. Priznám sa, že mám radšej hubku, ale celkom šikovne som sa s ním naučila manipulovať. Len zľahka vonia a doposiaľ by bol dojem skvelý. Podľa popisu výrobcu by mal zakryť nedostatky pleti, najmä tmavé kruhy pod očami. To nedokáže. Ani kruhy, ani žilky, ani červené fliačiky. Na druhej strane ale veľmi pekne rozjasní a rozžiari pokožku, takže nie je úplne zlý. Aj keď príliš nekryje, aspoň dodá pleti zdravý nádych. Stojí 11,49 eur. Za tú cenu sa dajú nájsť aj lacnejšie korektory s vyššou krycou schopnosťou, ale tento som už skoro minula a pokojne by som doň išla zas. 

Mali ste niektorý z týchto kúskov? Páčil sa vám? :)

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. mne sa veľmi pozdáva riasenka na obočie, ten produkt milujem <3

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som s ňou veľa skúseností nemala, ale teraz je to môj must have :)

      Odstrániť
  2. Ani s jedním produktem z líčení nemám zkušenosti..

    Přeji veselé a klidné Vánoce :)!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe