Vyživujúci pleťový krém

14:12

Značku Mixa som si obľúbila pre jej skvelú micelárnu vodu, ktorá dokonca predbehla aj kultovú červenú micelárku od Biodermy. Je nielen lacnejšia, ale mám pocit že aj o dosť účinnejšia. Potom, ako sa mojou poličkou mihlo pár produktov, som sa rozhodla pre výživný krém. Nie je síce priamo určený na moju zmiešanú pleť, avšak v zime, kedy ma viac trápia suché miesta a šupinky, hľadám niečo výživnejšie. Ale len na noc, na deň preferujem menej mastné alternatívy, aby som sa neleskla a nezaťažila svoju pleť. Základom je predsa vyberať si produkty, ktoré vyhovejú jej potrebám a nespôsobia jej žiadne problémy.


MIXA Extreme Nutrition

bohatý hydratačný krém s pupalkovým olejom

Pleťový krém MIXA Extreme Nutrition

Pleťový krém MIXA Extreme Nutrition zloženie


krém od Mixa


Z krému Mixa Extreme Nutrition som mala veľkú radosť. Trochu som sa bála, či bude vyhovovať aj môjmu typu pokožky, ale povedala som si, že ak sa neskamarátime, podarujem ho niekomu, komu by mohol vyhovovať trochu viac. Krémik je v sklenom obale s oranžovým vrchnáčikom, pôsobí to elegantne a sviežo. Je to môj prvý krém od Mixy a hoci som nevedela, do čoho idem, tešila som sa. Veľmi pekne vonia. Sladko, nič iné nepripomína a jemne prevonia pleť, chvíľku po nanesení si vôňu možno vychutnávať. Je hustý a pripomína krém do koláča :)

Obstál takto:
  • krém je dosť hustý a naozaj sa javí mastnejší. Nemôžem ho používať cez deň, lebo moja pleť sa začne viac mastiť a lesknúť. Make up by mi nevydržal dlho, takže to ostáva jedine na dni, kedy som doma a nechystám sa nalíčiť. Na noc ho mám ale rada. Pleť perfektne upokojí, vyživí a hydratuje. Vyhovuje mi v zime, kedy na moju pleť negatívne pôsobia prechody z tepla do zimy, vykúrené miestnosti, chlad - vtedy je začervenaná a veľmi citlivá
  • pleť upokojuje, keď páli, štípe alebo je citlivá len na dotyk. Mne to spôsobuje najmä chladné a veterné  počasie 
  • dosť rýchlo sa vstrebáva a na moje veľmi milé prekvapenie po ňom v tom okamihu neostal žiaden výraznejší mastný film. Neupcháva póry a krásne zjemní pokožku
  • ak vás trápia suché šupinaté miesta, krém je na to veľmi vhodný. Pokožku vyživuje tak, že šupinky sa prestanú tvoriť a pokožka nadobúda stratenú rovnováhu
Nemôžem povedať, že by mi sadol na 100%. Hoci pleť veľmi dobre hydratuje a upokojuje, relatívne krátko po použití je mastnejšia a leskne sa. Pre mňa nie je vhodný pod make up, ale pre suchú pleť rozhodne je. Preto si treba zvážiť, či váš typ pleti potrebuje takúto starostlivosť alebo nie. Minuli sme ho spolu s maminou a zhodli sme sa na tom, že od Mixy ešte určite niečo vyskúšame.

Plusy:
  • pekné balenie
  • sladká vôňa
  • hustý, ľahko sa rozotiera, pomerne rýchlo sa vsiakne do pokožky
  • neupcháva póry
  • hydratuje, zjemňuje, upokojuje pokožku, odstraňuje nepríjemné pocity pnutia
Mínusy:
  • trochu viac sa mi mastí pleť - určený je na suchú, citlivú
Nájdete ho v eshope Notino. Mimochodom, viete o tom, že nás tam čaká Black Friday? Milujem to slovné spojenie, lebo to znamená nákupy so zľavami a čo ušetrím, miniem inde :) Už pár rokov tak nakupujem vianočné darčeky pre celú rodinu a ak si neviem dať rady, dokážem tam nájsť aj inšpirácie. Aj tie nekozmetické. Tento rok sa môžeme tešiť na 70%-né zľavy na najobľúbenejšie produkty. Po zadaní kódu BF25SK získate zľavu 25% na značky ako napríklad Davidoff, Joop!, Katy Perry, Revlon, Redken, Bourjois, Dermacol, Sigma, Klorane, Scholl či Remington a mnohé ďalšie. Bonusom je doprava zadarmo pri nákupe nad 50 eur. Nákupné šialenstvo vypukne 19.11. a skončí na Katarínu 25.11. Celý budúci týždeň nás tak čakajú skvelé nákupy za zlomok ceny.

Black Friday


Máte svoj obľúbený produkt od Mixy? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Mixu si jednu dobu velmi chválila má sestra. Po několika týdnech používání se ale působení kosmetiky na její pleť otočilo a vyvolala jí alergickou reakci. Takže po téhle zkušenosti jsem raději žádný produkt od Mixy nezkoušela.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak každá pleť je iná, ja takto nikdy neporovnávam, lebo by som prišla o veľa dobrej kozmetiky :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe