Pleťové sérum Hyalurmed

19:52

Už prešiel nejaký ten piatok, odkedy ste si na mojom blogu mohli prečítať o čírej kyseline hyalurónovej Hyalurmed. Užívala som ju predovšetkým kvôli mojim chorým kolenám, ale výrazne pomohol aj mojej pleti. Preto som neostala len pri jednom balení a opakovane sa k nemu vraciam. V ponuke nie je len kyselina hyalurónová na vnútorné užívanie, ale tiež aj v podobe napríklad pleťového séra. Presne o ňom dnes bude reč. Face Serum Pro  si ma získalo okamžite. Bez debaty.


HYALURMED Face serum PRO

Kyselina hyalurónová

Určite ste už o nej počuli alebo čítali. Často sa skloňuje aj v médiách a neustále pribúdajú na trhu produkty s jej obsahom. Naše telo ju produkuje prirodzene a jej úlohou je viazať vodu. S pribúdajúcim vekom jej produkcia klesá a s tým súvisí aj znížená hydratácia pokožky a vlasov. Mladá pleť je jemná, pevná a pružná, za čo môže kolagén a kyselina hyalurónová. Na zachovanie mladistvého a zdravého vzhľadu pleti je dobré ju dopĺňať či už vnútorne, alebo v rôznych podobách kozmetiky. Je pravda, že sama o sebe hlboké vrásky nevyhladí a musí sa spojiť s inými účinnými látkami. No jej sila je nezanedbateľná.

 Face serum PRO

HYALURMED Face serum PRO zloženie

Sérum nie je len o kyseline hyalurónovej. Nesmie sa zabudnúť ani na:
  • Čiernu orchideu, ktorá má antioxidačné vlastnosti. Extrakt z čiernej orchidey bojuje proti voľným radikálom a vďaka tomu chráni štruktúru buniek pred poškodením. Obsahuje cukry, bielkoviny, aminokyseliny a organické kyseliny. Vďaka extraktu sérum efektívne hydratuje a oživuje pleť. 
  • alantoín, ktorý je známy v kozmetike pre svoje výrazné regeneračné účinky. Urýchľuje čas potrebný na oživenie buniek, chráni ju a obnovuje,


HYALURMED Čirá kyselina hyalurónová

Čirá kyselina hyalurónová s čiernou orchideou & allantoinom na omladenie pleti

Sérum má 30 ml a je v peknom a elegantne vyzerajúcom obale. Je sklený, priesvitný a na dávkovanie slúži šikovná pumpička. Celkový dojem bol skvelý od prvého okamihu, ako som sérum vybalila z papierovej krabičky. Na nej nájdete zloženie i spôsob použitia. Na poličke sa krásne vyníma a podobne ako kyselina hyalurónová na vnútorné užitie pôsobí už po relatívne krátkej dobe a účinky vidíte zo dňa na deň lepšie a lepšie. Čím som staršia, tým viac dbám na výber kvalitnej kozmetiky a musím uznať, že som zasa trafila klinec po hlavičke.

Sérum má bledú ružovú farbu, vďaka čomu pôsobí tak dievčensky a roztomilo. Milým bonusom je pekná kvetinová vôňa, vďaka ktorej ho je radosť používať. Vhodné je na deň aj na noc a pri aplikácii je skvelé sústrediť sa na miesta, kde sa vrásky vyskytujú najskôr či najčastejšie - čelo, okolie pier, očí či na krku. Ja s ním používam aj masážny pleťový valček a je to dokonalá kombinácia.  Výhodou peťových sér je, že sa môžu používať samostatne alebo pod pleťový krém. V lete mi stačí len sérum, ale v zime potrebujem aj krém. Musí byť výživný, lebo v opačnom prípade sa mi na líčkach a na nose robia suché šupinky, ktoré dosť zvýrazní make up. Nepomáha tomu ani chladné počasie, prechody z tepla do zimy a naopak a v neposlednom rade naša veľmi tvrdá voda.

Na pleť sa nanáša úplne ľahúčko. Veľmi rýchlo sa vsiakne do pleti bez toho, aby ostala lepkavá. Skvelé je aj pod make up, lebo pokožka ostáva jemná, matná a svieža. Ako som spomenula, môžete ho používať ráno aj večer samostatne alebo pod krém. Vďaka svojim vlastnostiam sa hodí na rôzne typy pleti a nie je len na prinavrátenie mladosti, ale aj zabránenie predčasnému starnutiu pleti. Nikto presne nedokáže povedať, kedy pleť starne, pretože to ovplyvňuje veľké množstvo faktorov. Moja vráska na čele sa objavila už na vysokej (ale čelo je vysoké a mračím sa), inak sa objavujú len linky okolo očí a niekedy okolo pier. Sérum mi veľmi vyhovuje. Pleť doslova kvitne. Je jemná, vyhladená a svieža. Potrebujem síce výživný krém, aby som predišla vzniku suchých šupiniek, ale to vôbec nevadí. Je tiež skvelým darčekom, pretože ho ocenia rôzne vekové kategórie. A krásne vyzerá :)

Plusy:
  • pekný obal
  • pumpička na dávkovanie
  • jemná kvetinová vôňa
  • ľahké, neupcháva póry, pleť neostáva mastná
  • rýchlo sa vsiakne bez lepkavého pocitu
  • možno ho používať dva razy denne, samostatne alebo spolu s pleťovým krémom
  • pokožku vynikajúco vyhladzuje, takže odstraňuje linky a zjemňuje vrásky, pleť je hladká a svieža, hydratovaná a pomáha pri zjednocovaní tónu pleti
Mínusy:
  • nenašla som
Za necelých 47 eur ho nájdete v eshope Pharma MKL.

Používate pleťové séra? :)

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe