Ako ma zaujalo tužidlo v spreji

19:15

Odkedy sa pamätám, moje vlasy ma neskutočne hnevali. Už na základnej škole, ale vtedy som ešte nevedela, čo všetko by sa s tým dalo urobiť :) Kvôli vysokému čelu som nosila ofinu. Nadčasový účes, povedali by ste. Občas sa ale odstrihlo viac ako bolo treba a mala som ju do pol čela. Dodnes si presne pamätám tváre spolužiačok, ktoré sa mi za to smiali. A mne bolo veľmi smutno, aj keď som bola drzá a tvárila sa nad vecou. Na strednej som si ofinu začala česať na bok a zrazu som sa sama sebe páčila. Ostalo vyriešiť už len jeden problém  - čo s mojimi dlhými celkom rovnými vlasmi. Najskôr sa to začalo vrkôčikmi, ktoré vyčarovali leviu hrivu. Doslova :) Dnes rada experimentujem s rôznymi hairstylingovými prípravkami, natáčkami, sponami i výplňami a konečne sa už na svoje vlasy nehnevám. Vlastne, už sa nehnevám ani tých, ktorí sa mi posmievali a robili mi v školských laviciach naprieky a zákernosti. 

REVLON PROFESSIONAL PROYOU VOLUME
Fixačný sprej pre objem vlasov pre ženy

revlon Fixačný sprej pre objem vlasov pre ženy zloženie

Fixačný sprej pre objem vlasov pre ženy zloženie

Tužidlo ku korienkom vlasov s push up efektom


ProYou Volume Bump Up  od Revlonu je tužidlo v spreji sľubujúce objem od končekov. Mala som ho vo wishliste pár mesiacov. Predbehli ho iné spreje, ale nakoniec som sa dočkala. Podobných sprejov, gélov, tužidiel miniem dosť a tak nie je prekvapujúce, že tak raz za dva mesiace (niekedy aj skôr) potrebujem nový kúsok. V drogérii nakupujem len zriedka a radšej si vyberiem v eshopoch, kde je nielen väčší výber, ale aj prijateľnejšie ceny. Tento sprej má niekoľko výhod, ale aj svoje muchy. Napriek tomu ho ale radím k vydarenejším kúskom.

Sprej je veľmi pekný. V plastovom obale je 350 ml čírej tekutiny, je dosť veľký. Dizajn je pre mňa skvelý. Vyzerá ako rozprašovač, ktorým mamina osviežuje orchidey :) Tvar, farba i rozprašovač pre mňa nemajú chyby a hoci na cestovanie nie je ani trochu vhodný (veľký, tvar je do kufra značne nepraktický), na poličke sa vyníma a je neprehliadnuteľný. Sprej sa aplikuje ľahko a rýchlo. Ďalším príjemným bonusom je sladká vôňa. Už od začiatku ma opantá sladký závan (žiaden alkohol) a prevonia vlasy, čo je cítiť aj na druhý deň po použití. Nelepí ich, takže krátko po aplikácii ani neviem, že som ho použila. 

Po tom, ako vlasy jemne osuším, nastriekam sprej od korienkov po končeky. Natočím na natáčky a vysuším. Čo som si všimla ako prvé? Nuž, vlasy naozaj nie sú ani trochu zlepené. Nie sú ani zaťažené, ale ľahké, vzdušné a pružné. Objem je vidno, dokonca vydrží bez väčších problémov dva dni. Mierne ma sklamalo len to, ako fixuje kučery. Väčšinou vydržia len necelý deň a na druhý deň  sú to už len jemné vlnky. Objem majú, ale sú omnoho jemnejšie. Z vlasov sa dá vyčesať bez jedinej stopy, čo považujem za veľké plus. Keď ho mám zhodnotiť ako celok, nie je to najlepší sprej, aký som mala. Má však niekoľko veľkých výhod (vôňa, ľahkosť použitia, nelepí a nezaťažuje), ktoré z neho robia šikovného pomocníka. Objem vykúzli pekný, vlasy spľasnuté nie sú a nezhoršuje mi ani ekzém. Ak preferujete spreje, myslím si, že krok vedľa to nie je. Bežné tužidlá už kupujem len zriedka, lebo spreje sa ukázali ako lepšia alternatíva a aj tento je toho dôkazom. Revlon Professional ProYou ponúka niekoľko zaujímavých produktov, na ktoré sa asi ešte pozriem trochu lepšie. 

Plusy:
  • veľmi pekný obal
  • šikovný rozprašovač
  • krásna sladká vôňa
  • ľahká aplikácia
  • vlasy nezlepí, nezaťaží, nezanechá na nich žiaden povlak
  • dodá pekný objem od korienkov, vlasy sú pružné, ľahké, mierne fixované a nie vysušené
Mínusy:
  • čakala som výraznejšiu fixáciu účesu
Sprej kúpite v eshope Elnino,jeho cena sa pohybuje okolo 8 eur.

Aké sú vaše skúsenosti s vlasovou kozmetikou Revlon? :)

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Já na tužidla moc nejsem, ale moje máma je expert. má jemné vlasy a bez tužidla ji moc nedrží, ale pořád hledá něco co by méně tužilo.. takže ji doporučím tenhle, jí by mohl sednout :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veď to, že aj moje sú spľasnuté a stále niečo skúšam :) Už mám v pláne ďalší nákup :)

      Odstrániť
  2. Líbí se mi obal :-) ten na mě dělá dojem :-) jinak tužidlo vidím prvně.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe