Ako si ma získala gélová riasenka na obočie

19:24

Keď som sa začínala líčiť, vystačila som si s riasenkou, očnými tieňmi a ceruzkou na oči. Bola to ešte taká tá čierna ceruzka, ktorá sa musela nahrievať, aby farbila :) Sú to krásne nostalgické spomienky, vďaka ktorým si uvedomujem, aká som stará a aký veľký kus cesty som prešla. Potom prišiel make up, púder a niečo na obočie. Nevenovala som mu veľa pozornosti, bolo husté a výrazné. Potom som dostala geniálny nápad vytrhať si ho a už som potrebovala ceruzku pravidelnejšie. Dnes mi vyhovujú pomády alebo riasenky, lebo za okamih vyčarujú krásne obočie, ktoré vydrží celý deň. Pred pár týždňami som skúsila gélovú riasenku na obočie od Bourjois a odvtedy so mnou cestuje kamkoľvek idem. 

BOURJOIS PARIS BROW DESIGN


Gélová riasenka na obočie pre ženy

Gélová riasenka na obočie pre ženy  Brun

Bourjois Brow Design gélová riasenka na obočie

Bourjois Brow Design gélová riasenka na obočie je šikovným kúskom, ak sa ešte len učíte obočie zvýrazniť alebo ste už macher. Je to skvelý pomocník na rýchlu úpravu obočia a neviem si ju vynachváliť. Ale poďme pekne po poriadku. Vybrať si môžete z troch farebných a jednej transparentnej riasenky. Má 5 ml a veľkosť je dobrá aj do malej kozmetickej taštičky. Šraubuje sa, neotvorí sa, nie je veľká - skrátka dokonalý pomocník. Výber odtieňa bol pre mňa jednoduchý a čo je podstatné, sadol mi ako uliaty. 

Vyzerá ako malá riasenka. S obočím ale dokáže divy. V prvom rade chválim ľahkú a rýchlu aplikáciu. S ceruzkami sa to nedá ani porovnať a aj preto som si ich celkom prestala kupovať. Obočie vyzerá pekne a prirodzene. Je upravené a počas dňa dobre drží tvar. Oceňujem, že šikovná mäkká kefka umožňuje ľahké a presné nanášanie a nevytvára hrudky. Chĺpky sú zafarbené, obočie vyzerá hustejšie a výrazné. Prekvapilo ma, že nie je vodeodolná, pretože s ňou mám vynikajúce skúsenosti a zvládla so mnou niekoľko ťažkých výletov:
  • najskôr som ju otestovala na Štrbskom plese. Bolo tam veľa snehu a vietor robil záveje. Fúkalo nám ho do tváre a ja som tŕpla, ako bude vyzerať môj make up, keď vojdem do zubačky. Make up neprežil, mierne sa rozmazal. No obočie držalo krásne, nerozmazané, uhladené. Prekvapilo ma to a potešilo. To som nevedela, že ďalší deň to bude väčší boj
  • môj priateľ s bratrancom sa rozhodli, že ideme na túru k nádrži Čierny Váh. Na tom by nebolo nič zlé, keby na ceste tam nebolo 40 cm neušľapaného snehu. Zabárala som sa po kolená do snehu, svietilo slnko, potila som sa. Keďže som nemala všetky potrebné informácie, namaľovala som si predtým oči. Že nech som kočka. Keď som sa spotená, vytočená a mierne unavená pozrela na ten kopec, vedela som, že to dobré nebude. Aj keď som si nechtiac pretrela spotené čelo, obočie to prežilo. Rovnako ako moja túžba sadnúť si na pník a počkať ich, kým neprídu oni dvaja alebo medveď.
Prežije aj dážď s vetrom, ktorý som už otestovala pekne na rovinke po ceste v meste. Nedám na ňu dopustiť. Navyše, kúpiť sa dá za výhodnú cenu a je porovnateľná aj s drahšími, ktoré som už mala. Palec hore.

Plusy:
  • malé balenie skvelé do malej kozmetickej taštičky
  • šikovná kefka
  • nerobí hrudky
  • pekne zafrabí obočie, je husté, upravené 
  • nerozmazáva sa
  • aj keď nie je vodeodolná, vydrží veľa
  • dobre mi sadol odtieň
Mínusy:
  • nenašla som
Za necelé tri eurá ju nájdete v eshope Elnino.

Máte radi produkty Bourjois? :)




You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Já na ty gely moc nejsem, ani jsem jich moc nevyzkoušela. Ale opakovaně jsem se vrátila k gelu od Essence a Maybelline :-)

    V čem spočívá ženská síla

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som ich predtým nepoužívala. Ale keď som ju skúsila, iný produkt už týždne nepoužívam, aj pomádu som odložila na chvíľku :)

      Odstrániť
  2. Já zbožňuji gelovou řasenku na obočí od Loreal :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe