Anti pupienok

18:58

Keď som zbadala pleťové krémy od Biorythme, moje srdiečko zaplesalo radosťou. Niekoľkonásobne! Najprv preto, lebo som zbadala moje milované kovové obaly. Tie, ktoré si zbieram a ukladám si do nich drobnosti, korálky, kamienky. Keď ich mám viac (obalov myslím), tak si môžem kamienky deliť podľa farby a keď mám kreatívnu chvíľku, ľahšie sa mi potom kombinuje a vyberá materiál. Po druhé, dajú sa vybrať v dvoch rôznych veľkostiach. Krémiky majú objem 30 alebo 60 ml a má to niekoľko výhod. Menšie je super na cesty alebo na vyskúšanie, väčšie zasa dlhšie vydrží. V neposlednom rade je na výber viacero druhov, ktoré potešia asi každý typ pleti: pre suchú, citlivú, zrelú, zmiešanú, krém relaxačný, osviežujúci, voňavý, anti pupienok. A práve anti pupienok ma zaujal natoľko, že som sa rozhodla pre svoj prvý krém od Biorythme.

Biorythme

Biorythme krém zloženie

prírodný pleťový krém

Biorythme krém

O pleťovom kréme s konopným olejom si môžete prečítať:

       "Hebký pleťový krém s bambuckým (shea) máslem, konopným olejem a éterickými oleji ze šalvěje, mateřídoušky a tea tree spolu tvoří nekompromisní kombinaci pro boj proti nedokonalostem a pupínkům. Na rozdíl od mnoha krémů proti akné pleť nevysušuje, takže loupající se nos nebo šupinaté tváře budou patřit už jen do špatných vzpomínek. I přesto, že se Anti-pupínek skládá ze samých másel a olejů, pokožku „neumastí", naopak bude měkká a hebká. Krém neobsahuje vodu a tím zaručuje, že je skutečně koncentrovanou péčí, která hladí a hýčká Vaši pokožku - a to vše bez použití jakýchkoliv konzervantů.

100% přírodní pleťový krém neobsahuje vodu, jakožto nejlevnější kosmetickou surovinu, a díky tomu je koncentrovaný hydratačními a pečujícími složkami. Složení krému obsahuje bohaté množství hodnotných surovin jako je bambucké máslo, konopný, kokosový, mandlový a avokádový olej. Ty bojují proti ztrátě vlhkosti, která je důležitá pro vitalitu a pružnost pleti. Krém neobsahuje žádné konzervanty díky své "samo-konzervační" receptuře a pro své rostlinné složení je vhodný i pro vegany. "Anti-pupínek" si skvěle rozumí Biorythme krémem Citronová meduňka. Spolu tvoří báječnou dvojici pro péči o mastnou, zánětlivou a problematickou pleť. Ideální je přes den používat lehčí a voňavou Citronovou meduňku a přes noc nechat působit hutnější a výživnější Anti-pupínek. Ten totiž sice tak hezky nevoní, ale pleť bude ráno ve skvělé kondici.

Butyrospermum Parkii Butter, Cocos Nucifera Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Vitis Vinifera Oil, Persea Gratissima Oil, Cannabis Sativa Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Salvia Sclarea Oil, Thymus Serpyllum Oil, Linalool*, Limonene*, Geraniol*
* Přirozeně se vyskytující v éterických olejích"

Tento krém bol jedno prekvapenie za druhým, ale na druhej strane musím povedať, že práve svojou originalitou upútal moju pozornosť. O dokonalom obale som už napísala vyššie. Nielenže je kovový, ale vyzerá ako maľovaný. Krém prišiel v látkovom vrecúšku, ku ktorému bol pripevnený papierik so zložením. Vyzeralo to tak inak, pekne a zaujímavo. Zloženie sa mi pozdávalo, pretože v kréme sa nachádza bambucké maslo, veľa preveľa olejov ako konopný, kokosový, avokádový a mandľový, éterické oleje čajovníkový, šalviový a materina dúška. Neobsahuje vodu, preto je silným pomocníkom v boji s problematickou pleťou. Začala som ho používať minulý rok z jesene, keď bolo ešte teplo. Omnoho viac mi ale vyhovoval v zime.

Čo sa vône týka, tak príliš nevonia. Je tam ľahší bylinkový závan, ale nič výrazné. Krém je hustý a hutný. Na prvý spoločný večer som sa veľmi tešila. Pleť som si vyčistila peelingom a gélom, nastriekala trochu ružovej vody a poďho na krém. Nabrala som si 4 malé bodky, ktoré som naniesla na líčka, čelo a bradu. Krém som zavrela, založila do skrinky a zavrela dvierka, na ktorých máme zrkadlo. V tom okamihu ma čakala ďalšie zaujímavé prekvapenie. Krém sa zmenil na olej a pomaly začal stekať po lícach. Pobavilo ma to :) Ale aj potešilo, lebo vďaka tomu sa mi ho podarilo bez väčších problémov dobre rozotrieť po celej tvári a krku. Na prvý pohľad to pôsobí, akoby bola pleť mastnejšia. Čiastočne to zmizne, pretože krém sa aj vďaka ružovej vode ľahšie vpije do pokožky. Po pár minútach mám pocit, akoby sa ten mastný pocit úplne stratil.

Pleť nezaťažuje a nie je komedogénny. Naopak. Vďaka svojej hutnosti a výživnosti je trochu vhodnejší na noc, kedy sa naplno prejavia všetky jeho účinky a ráno sa človek zobudí s úplne novou pleťou. Dokáže upokojovať zapálenú, zdurenú pokožku, ktorá sprevádza vyrážky. Urýchľuje hojenie a regeneráciu a pomáha predchádzať vzniku nových nedokonalostí. Je to krém na akné, ktorý pokožku vôbec nevysušuje, ale naopak, pekne ju hydratuje a vyživuje. Obsahuje samé oleje a maslá, pleť sa nemastí viac a ani nie je mastná, ťažká či nebodaj s novými čiernymi bodkami. Nie nie, krém je skvelý. Ráno sa zobudím s pleťou jemnou ako detská prdelka, menej červenou, pekne vyhladenou, čistou. Radosť pozrieť sa do zrkadla. Ako som spomenula, na zimu bol super. Po suchých šupinkách nebolo ani stopy, pleť odolávala chladu i vetru a bola úplne jemná. 

Plusy:
  • krásny obal
  • zaujímavá vôňa
  • hustý  a hutný, dobre sa rozotiera
  • dokáže sa dobre vsiaknuť a neznechať mastný a ťaživý pocit na pleti
  • nekomedogénny
  • výborne hydratuje, upokojuje zapálenú pokožku, pomáha hojiť a regenerovať pokožku, pomáha predchádzať vzniku nových nedokonalostí
Mínusy:
  • nenašla som

Nájdete ho v eshope Krásná každý den za 11,30 eur.

Už ste skúsili svoj krém od Biorythme? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Wow, tak tenhle produkt vypadá fakt zajímavě :-) vidím ho prvně! Díky za tip a nový objev :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe