Ako som našla dokonalý telový peeling

19:02

Od doby, čo som začala používať telové peelingy, som ich vyskúšala už veľa. Veľmi veľa. Mnohé z nich boli  úžasné a fantastické, ale teraz som našla peeling, ktorý je úplne iný. Je totiž tuhý, prírodný, pochádza z Veľkej Británie a má nezameniteľné čaro. Keď som si ho objednávala, netušila som, čo mi príde domov, dnes je z neho môj veľký obľúbenec. 

PHB telové peelingy


Pink grapefruit a sugar

Pink grapefruit a sugar peeling zloženie

Pink grapefruit a sugar scrub

scrub

tuhý peeling

orange - lime peeling

orange - lime peeling zloženie

orange - lime scrub

peppermint sugar scrub

peppermint sugar scrub zloženie

scrub


Tieto peelingy si ma získali okamžite. Lebo sú celkom iné. Každý sa vyrába ručne z cukrovej trstiny, kakaového masla a rastlinných olejov. Odstraňuje mŕtve kožné bunky, zanecháva jemnú a žiarivú pokožku. Použitie peelingu zlepšuje cirkuláciu, napomáha tiež zlepšeniu tónu a textúry pleti. Ja som si zvolila tieto tri:
  • Mäta – osviežuje pokožku aj zmysly
  • Ružový grepfruit – osviežujúci efekt
  • Pomaranč a limetka – dodáva energiu

Každý z nich je v peknej papierovej krabičke, ktorá sa dá recyklovať. Majú oválny tvar a dobre sa tak držia v ruke. Mätový obsahuje nevädzové kvety a grapefruitový kvety nechtíka lekárskeho. Vyzerajú pekne a akoby to bol jeden veľký kryštál. Cukor a kakaové maslo sa ukázali ako úžasná kombinácia, ktorá je pre pokožku skutočným pokladom.

Všetky tri krásne voňajú. Je to jemná vôňa, vôbec nie výrazná, ale keď ju ucítite, je ako závan prírody. Spôsobujú to oleje obsiahnuté v peelingu. Použitie je jednoduché. Navlhčenú pokožku masírujete voňavou hrudkou. Prechádzate ním po pokožke ako hubkou alebo masážnym valčekom. Popri tom cítite výrazné cukrové čiastočky, ktoré odstraňujú mŕtve bunky a podporujú cirkuláciu. Čistý trstinový cukor je ostrejší a citeľný, ale pokožku nijako poškodí ani nepodráždi.

Organické kakaové maslo zasa zvlhčuje  a dodáva jemnosť, preto máte po použití pocit, akoby ste zo sprchy vyšli už s nakrémovanou pokožkou. Po použití ho nechám vysušiť a odložím do mydlovničky. Nerozpadáva sa, len sa postupne zmenšuje. Dokonca sa ani nerozmočí, tak pekne drží pokope. Výsledkom jeho používania je krásne čistá pokožka, ktorá je po každom použití úplne hladká a jemná. Sú skvelé aj na celulitídu, pokožku prekrvuje a hydratuje, vďaka čomu ani nepotrebujem naniesť ešte krém.

Plusy:
  • pekne balené v krabičke
  • peeling krásne vyzerá
  • voňajú
  • dobre sa drží v ruke
  • obsahuje trstinový cukor
  • pokožku dôkladne čistí, zjemňuje, hydratuje, vyhladzuje
Mínusy:
  • nenašla som
Túto značku zoženiete v eshope PHB kozmetiky. Stoja okolo 6 eur.

Máte obľúbený produkt tejto značky? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe