Pre boľavé pery

19:00

V zime pery trápia studené počasie, mrazivý vietor a občasné zubaté slniečko. V lete je zasa nebezpečné slniečko, suché počasie a tiež morská alebo chlórovaná voda. Ja mám smolu v tom, že hneď ako si ich pred cestou z domu zabudnem natrieť, domov sa vrátim s červenými, suchými a popraskanými perami. Niekedy sa zahoja za pár dní, inokedy zápasím s drobnými rankami aj viac ako týždeň. So suchšími perami bojujem neustále, asi preto sa u mňa rozvinula malá kozmetická láska k balzamom na pery. Ten, o ktorom dnes bude reč, by som si v obchode ani nevšimla. Ale keďže som si mohla vybrať darček k nákupu za 1 cent, pripadal mi celkom lákavý.

ALLERGIKA LIP REPAIR

Allergika

Kozmetický výrobok na veľmi suché a popraskané pery a pokožku v okolí pier.

Na stránke sa o kréme na pery veľmi nepíše. Ibaže je určený na veľmi suché a popraskané pery a jemnú kožičku okolo nich. Značka Allergika je primárne určená na citlivú, atopickú a podráždenú pokožku. Už som premýšľala aj nad tým, že by som skúsila niečo na atopický ekzém, lebo tento balzam/krém či akokoľvek inak výrobok nazvem, sa mi celkom zapáčil.

V modrom obale s pumpičkou sa nachádza hustý biely krém. A keď píšem hustý, myslím tým fakt hustý. Najskôr som si myslela, že to bude trochu problémom pri nanášaní, ale nakoniec som zistila, že sa mi celkom páči takáto konzistencia. Tak, ako vôbec nevonia, tak presne tak isto ani nechutí. Nemá žiadnu chuť a ak sa aj náhodou dostane do úst, nezanecháva žiadnu pachuť. Produkt bez vône a chuti je naozaj ideálny pre všetkých, ktorých pleť je citlivá alebo má sklony k ľahšiemu podráždeniu.

Čo sa účinkov týka, veľmi milo ma prekvapil. Rýchlo hojí popraskané pery. Aj keď veľmi bolia, krém im uľaví od bolesti a zacelí ich aj keď sú na nich drobné suché šupinky. Keď fúka, občas mám červenú pokožku okolo pier. A to bolí dosť. Krém ju za pár minút upokojí a začervenanie rýchlejšie zmizne. Vo väčšom množstve zanecháva pery biele, ale v tenšej naň pokojne môžem naniesť aj rúž či lesk. Aj vďaka nemu nie sú suché miesta výraznejšie. Je pravda, že keby to nebol darček k nákupu, asi by som ani nevedela, že táto značka je. A pravdou je aj to, že časom skúsim aj ďalšie kúsky, lebo je celkom zaujímavá.

Plusy:

  • Balenie s pumpičkou
  • Bez vône
  • Bez chuti
  • Hustý biely krém
  • Uľavuje od bolesti, hojí vysušené a popraskané pery, pomáha pri červenej pokožke od vetra a zimy

Mínusy:

  • Nenašla som

V lekárni Dr.Max krém kúpite za necelých 13 eur.


Nakupujete v internetovej lekárni?

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe