Očný krém s kaviárom

17:10

Natura Siberica patrí už niekoľko rokov k stáliciam mojej kozmetickej poličky. Začala som ju používať na vysokej škole a odvtedy patrí k tomu najlepšiemu, čo poznám. Cenovo je to tiež viac ako priaznivé a tak nie je dôvod váhať kupovať a skúšať novinky. K tomu najlepšiemu, čo som od nej skúsila, patrí jednoznačne čierne detoxikačné mydlo, ktoré kupujem pravidelne a dnes mám piate balenie. Patrí k mojim rekordérom, lebo len málokedy si niečo kúpim opakovanie toľkokrát :) Dnes to bude o očnom kréme, ktorý je luxusný, elegantný a veľmi zaujímavý.

NATURA SIBERICA ROYAL CAVIAR Očný krém


NATURA SIBERICA ROYAL CAVIAR Očný krém zloženie

royal ľadový liftingový spevňujúci krém na oči s kaviárom z belugy

Royal Caviar Icy Firming Eye Cream

Natura Siberica Royal caviar očný krém

Očný krém s kaviárom  z Belugy  je jedným z tých najzaujímavejších, aké som mala. Má zaujímavé zloženie - obsahuje výťažok  z čierneho kaviáru, ktorý účinne vyhladzuje vrásky. Ďalej je tu omega 6 komplex, skalná ruža a Regu–Age® komplex a lifting komplex Liftonin, ktoré sa postarajú o mladú, pevnú pleť bez vrások. Nebudem tvrdiť, že všetky tieto látky poznám, ale znelo to dobre a to mi stačilo na to, aby som sa mu lepšie pozrela na zúbok :)

Krásne balenie

Balený je nádherne. Ozaj klobúk dolu, táto čierno strieborná kombinácia je luxusná a je z neho malý elegán. Krém má 15 ml, ale pôsobí trochu väčšie a masívnejšie. Oceňujem aj to, ako sa otvára. Vrchnú časť treba pootočiť, aby sa zdvihla pumpička na dávkovanie. Je to celé veľmi sofistikované a nebudem klamať, pri prvom použití mi chvíľku trvalo prísť na to, ako ten krém dostanem von :) Myslím, že som vyzerala ako bezradný maturant, ale prišla som na to. Našťastie.

Očný krém so samými dobrými vlastnosťami

Očný krém má dobrú konzistenciu. Je krémová a hustá, ale zároveň je ľahký a nemastný. Ľahko sa dá rozotrieť a po chvíľke sa vsiakne tak, že po ňom neostáva žiadna stopa. Nemám veľmi rada príliš mastné krémy, lebo potom mám pocit, akoby bola pokožka zaťažená. Tu nič také nehrozí a používam ho jedna radosť. Vôňa je len jemná a takmer si ju neuvedomujem, pri použití ju nie je cítiť vôbec. Jemnú a citlivú pokožku okolo očí vôbec nepodráždi a oči mi z neho neslzia.

Ako účinkuje?

Na pravidelné používanie očných krémov som zvyknutá už nejaký ten rôčik a vyberám ich podľa aktuálneho stavu. Niekedy ma trápi opuch, niekedy kruhy pod očami, unavená a mdlá pleť, jemné linky alebo prvé vrásky. S čím pomôže tento? V prvom rade je tu na to, aby bojoval s vráskami, ktoré vyhladzuje. Pokožku vypína a spevňuje, takže pôsobí mladšie a sviežejšie. Redukuje opuchy a zabezpečuje celodennú hydratáciu očného okolia. Zameriava sa na príznaky starnutia, omladzuje a postará sa o bezchybný vzhľad. 

Plusy:
  • krásne, elegantné balenie
  • výborne sa otvára
  • krémová nemastná konzistencia
  • jemná vôňa
  • výborne hydratuje, vyhladzuje linky a vrásky, zmierňuje opuchy, spomaľuje starnutie
Mínusy:
  • nenašla som
Nájdete ho v eshope Najlekaren.sk, kde stojí 16,61 eur.


Máte obľúbený produkt od Natura Siberica? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Odpovede
    1. Pár rokov dozadu som mamine kupovala nejaké produkty tejto značky a boli krásne :) Tento krém je ale naozaj krásny a elegantný :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe