Starostlivosť o zmiešanú pleť s Yves Rocher

16:26

Kozmetika Sebo Végetal od Yves Rocher je jedna z prvých, ktorú som si začala kupovať vo veľkom. Masku, krémy, čistiaci gél, micelárnu vodu - nie často sa mi stávalo, aby som to všetko mala od jednej značky. Obľúbila som si ich aj preto, že boli cenovo dostupné a väčšinou splnili všetko, čo sľúbili. Sú určené pre zmiešanú problematickú pleť a mali by jej prinavrátiť rovnováhu. Dnes by som vám ukázala dva kúsky zo zbierky - čistiacu micelárnu vodu a peeling. Považujem ich za dosť dôležité kroky v beauty rutine.

Yves Rocher
Yves Rocher micelárna voda

micelárna voda

Yves Rocher Sebo Végetal micelárna voda

Micelárne vody používam pri odličovaní. Naučila som sa dvojkrokové odličovanie - najskôr olejom a potom ešte micelárnou vodou. Výsledkom je naozaj úplne čistá a jemná pleť, ktorú trápi menej nedokonalostí. Kúpiť si ju môžete v menšom i vo väčšom balení a je odetá v zelenom šate. Plastový obal je inak ľahký a pekne vyzerá.

Jej vôňa je zelená. Niečím mi veľmi pripomína lúku počas letných prechádzok. Je svieža, pekná a nevtieravá a aj vďaka nej je večerný kozmetický rituál krajší. Používam ju dvojako:
  • ak sa nalíčim, tak na odličovanie pleti. Na oči sa mi neosvedčila, mierne v nich štípala a čo bolo horšie, takmer vôbec neodlíčila. Z pleti odstráni nečistoty aj zvyšky make upu a ostáva jemná a svieža
  • ak sa nelíčim, tak si ju nechávam ako posledný krok v čistení pleti. Upokojuje ju, osviežuje, dočistí a zmatňuje. 
Považujem ju za vydarenú, hoci by ma potešilo, keby odličovala aj oči.

Yves Rocher Sebo Végetal  pleťový peeling

Yves Rocher Sebo Végetal  pleťový peeling zloženie

Yves Rocher Sebo Végetal  pleťový peeling ingredients

Yves Rocher  pleťový peeling

Yves Rocher Sebo Végetal  pleťový peeling

Druhým kúskom je čistiaci peeling a pre tie mám naozaj slabosť. Vyberám si ich s rovnakou radosťou ako pleťové masky, lebo ich účinky sú pre moju zmiešanú pleť ako malý zázrak. Keď som bojovala s akné, mala som pocit, že sa ho nikdy nezbavím a nebudem sa cítiť pekná. Trvalo roky, kým sa pleť dala do poriadku a veľmi jej pomohla prírodná kozmetika, peelingy a zmena životosprávy. 

Peeling s objemom 75 ml sa možno  na prvý pohľad zdá malý, ale to je aj jeho výhoda. Všade sa vmestí, nezavadzia a stále pekne vyzerá. Opäť musím vyzdvihnúť jeho sviežu vôňu, ktorá mi veľmi pripomína niečo z môjho detstva. Iba som zatiaľ neprišla na to, čo to je. Je krémový s jemnými, účinnými peelingovými čiastočkami a pleť nedráždi. 

Aplikujem ho na navlhčenú pleť po odlíčení a krúživými pohybmi jemne čistím. Táto masáž je príjemná a navyše aj účinná. Odstraňuje odumreté kožné bunky, čistí póry, vyhladzuje pleť. Vďaka tomu sa účinné látky z kozmetiky lepšie dostanú do pleti a dajú jej všetko, čo potrebuje. S čiernymi bodkami si neporadí skoro vôbec, ale na to našla iných pomocníkov. Pleť však ostáva nádherne jemná, žiarivá a so zdravým nádychom, takže sa k nemu ešte vrátim.

Oba kúsky nájdete v predajni alebo v eshope Yves Rocher.


Máte obľúbený rad kozmetiky tejto značky? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe