Ako som sa vybrala na nákupy a našla som skvelý lak od Syoss

16:13

Zriedkakedy si kupujem naraz dva laky na vlasy tej istej značky. Radšej si vezmem rôzne značky, aby som mala zasa čo porovnávať. Niekedy ale v drogérii alebo v eshope natrafím na super akcie ako 1+1 zadarmo, darček k nákupu určitej značky alebo zľavu pri kúpe 2 a viac produktov a vtedy jednoducho neodolám. Zavolám mamine, či niečo nepotrebuje a ak nie, nakupujem to, čo sa mi páči :) Alebo by som to chcela skúsiť. Laky na vlasy sa u mňa doma míňajú rýchlo, používam ich denne. Fixujú mi ofinu, kučery alebo účes, ktorý by inak cestu do Bratislavy nemusel prežiť a keď sa už prinútim očesať, chcem mať vlasy pekné trochu dlhšie. Aj to jeden z dôvodov, prečo som si vzala dva Syoss laky a rozhodla som sa zistiť, ktorý je lepší
.
Syoss Volume Lift lak na vlasy so silnou fixáciou
Syoss Volume Lift lak na vlasy so silnou fixáciou zloženie

Syoss Volume Lift lak na vlasy so silnou fixáciou ingredients

Syoss Volume Lift lak

Syoss Volume Lift lak na vlasy so silnou fixáciou

Ako prvý som mala Syoss Volume lak na objem. V eshope vyzeral zaujímavo, lebo je čierny a zdobí ho len modré písmo. Jednoduché, ale pekné. Zaujalo ma, že je určený na objem vlasov a aj preto som neváhala a kúpila som si ho. So šampónmi tejto značky som mala dobré skúsenosti, vyhovovali mne, mojej atopickej pokožke aj mojej mamine. Dúfala som preto, že aj laky obstoja v hodnotení dobre.

Zapáčila sa mi jeho vôňa. Bola výrazná a pomerne silná, ale z vône alkoholu sa zmenila na peknú a sladkú, čo mi vyhovovalo. Nebola to tá nepríjemná ťažká aróma, pri ktorej treba v kúpeľni hneď vetrať, inak sa rozkašlem. Rýchlo som prišla na to, že ho musím nanášať opatrne a nie vo veľkom množstve, inak polepí vlasy a nebude to vyzerať tak, ako som si priala (niežeby inokedy vyzeralo, ale aspoň sa svojej predstave snažím priblížiť).

Objem dodáva, vlasy nevysušuje a účes celkom pekne drží. Napriek tomu ho hodnotím ako priemerný kúsok, ktorý neurazí, ale ani nenadchne. S mojou ofinou si totiž veľmi neporadil. Každé ráno si ju vyfúkam a natočím, aby bola pekná. Tento lak ju fixoval na chvíľku, stačilo trochu vetra alebo potu a už sa kučeravila (to neznášam). Nepovažujem ho však za zlý, lebo môj účes takmer vždy prežil bez ujmy na kráse. Kupovala som ho za necelé 4 eurá.


Syoss Keratin lak na vlasy

Syoss Keratin lak na vlasy s extra silnou fixáciou zloženie

Syoss Keratin

Syoss Keratin lak na vlasy s extra silnou fixáciou

Druhým lakom je Syos Keratin lak, ktorý má byť aj veľmi silný. Na prvý lak sa podobá tvarom, zdobia ho však také béžové (hnedé?) písmenká. Veľmi sa na seba podobajú a takýto dizajn sa mi páči. Rovno môžem povedať, že tento sa mi páči o niečo viac a pokojne by som si ho kúpila zasa. 

klasickú sladkú vôňu, ktorá mi nijak neprekáža. Je pekná, neruší ani nedusí. Syoss Keratin lak je naozaj dosť silný a pozitívne je, že vlasy takmer nelepí. Dá sa z nich dobre vyčesať a nezanecháva po sebe biely povlak. Vlasy neničí ani nevysušuje, pôsobia prirodzene a nie ako helma. 

Oceňujem, že si poradí s mojou ofinou a zafixuje ju takmer na celý deň tak, že sa nekrúti a necítim sa, no... blbo. Pochopí ma každá žena, ktorej sa okolo tváre krútia vlasy a nemá to rada :) Pekne udrží aj tvar účesu a aj po celom dni vyzerajú moje vlasy dosť k svetu. Celkovo ho hodnotím ako veľmi vydarený a pokojne by som šla na nákup Syoss kúskov zasa.

Nájdete ich na internete alebo v drogérii.


Kupujete si naraz dva podobné produkty? Alebo vždy stačí mať doma jeden? :)









You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe