Šikovný balíček od Renovality

16:18

Značka Renovality okolo mňa prvý raz prešla niekedy v roku 2018 a  odvtedy nadšene sledujem, čo sa objaví v jej ponuke. Niektoré veci už skončili v mojom wishliste, niektoré som si kúpila a stále premýšľam nad tým, čo bude ďalšie na rade :) V posledných rokoch rada nakupujem rôzne sady, kde je niekoľko produktov. Okrem toho, že niečo ušetrím, nájdem aj niečo nové, čo by som si možno za iných okolností nekúpila. Naposledy mi do oka padol balíček, ktorý obsahoval levanduľový telový a pleťový peeling a ružovú vodu. Renovality má zaujímavé produkty, doposiaľ som mala najmä pleťové oleje, a preto som sa veľmi tešila na skúšanie. 


Ružová voda Renovality

Ružová voda Renovality zloženie

Ružová voda

Ružová voda Renovality

Ak môj blog sledujete už nejaký ten piatok, zrejme vám neunikla moja láska k prírodným pleťovým vodám, najmä kvetovým a bylinkovým. Alkoholu v pleťových vodách sa snažím vyhýbať a tie prírodné sú pre mňa vynikajúca alternatíva. Doma mi nikdy nesmie chýbať ružová voda, lebo ju používam denne a pomôže mi pri viacerých kozmetických rituáloch.

Ružová voda od Renovality má 100 ml a je v peknom fialovom plastovom obale s rozprašovačom. Rozprašovače sú super vychytávka, lebo nepotrebujete tampón a vodu len rozprášite po tvári (prípadne po pokožke tela). V lete je to znamenitý pomocník, pretože pomáha osviežiť a ani na dovolenku nepotrebujem veľa kozmetiky. Jej vôňa je lahodná, ružová, neuveriteľne jemná a rýchlo si na ňu zvyknete. 

Ako som spomenula, používam ju denne:
  • na tonizáciu a dočistenie pleti. Je posledným krokom v čistení, najskôr pleť odličujem, potom čistím gélom/mydlom/penou a tonizujem práve ružovou vodou. Osviežuje ju, zbavuje nečistôt, upokojuje a pomáha udržiavať pleť hydratovanú
  • do prachových masiek, ktoré si robím podľa nálady. Starostlivo vyberám íly, oleje aj esenciálne oleje a miešam ich s ružovou vodou. Aby celkom na pleti neuschla, občas ju frknem aj na pleť a potom umyjem vlažnou vodou a hubkou. Výsledok býva bezchybný, pleť je jemná, čistá, hydratovaná a na pohľad krajšia.
  • na upokojenie pokožky po holení
  • ako podklad pod pleťový olej, aby pleť neostávala mastná
Jej cena je 5,45 eur. 


Jemný levanduľový pleťový peeling

Jemný levanduľový pleťový peeling Renovality

levanduľový pleťový peeling

Jemný levanduľový pleťový peeling Renovality

Pleťové peelingy sú ďalším mojim must have produktom, bez ktorého si svoju existenciu neviem predstaviť. Som majiteľkou zmiešanej pleti so sklonom k akné a musím sa o ňu dôkladne starať deň čo deň. Stačí trochu poľaviť a hneď sa objavia nejaké nedokonalosti, z ktorých ma potom ide poraziť. Práve pleťový peeling mi veľmi pomohol, aby som sa naučila čistiť pleť a mať ju zdravú a krajšiu. 

Jemný levanduľový pleťový peeling od Renovality má 100 gramov a balený je v peknom fialovom obale s kovovým vrchnáčikom. Táto kombinácia ma neomrzí a niektoré obaly si odkladám, lebo doma ešte nájdu svoje využitie. Ako môžete vidieť na obrázku, sladší peeling je trochu sypký, ale tvorený zaujímavými ingredienciami. Má ľahký levanduľový závan a k pleti je dosť jemný, peelingové čiastočky nie sú ostré. Vyhovuje mi aj napriek tomu, že mi ostrejší peeling nevadí.

Na pleť je celkom nežný a vôbec nemáte pocit, akoby ste používali peeling. Šetrne odstraňuje odumreté bunky, pomáha čistiť póry a rozjasňovať pleť. S mojimi čiernymi bodkami si poradí minimálne, ale inak čistí dobre. Pleť ostáva jemnučká na dotyk a vďaka obsahu bambuckého maska a olejov hydratovaná. Ostáva na nej akoby film, ktorý ale zmizne, keď ešte použijem čistiaci gél a pleťovú vodu. Celkovo ho hodnotím ako jeden z tých lepších peelingov a na pleti vidno rozdiel.

Jeho cena je 18,24 eur.

                                      Levanduľový telový peeling Renovality

                                      Levanduľový telový peeling zloženie

                                               Levanduľový telový peeling

Levanduľový telový peeling Renovality

Telové peelingy sú moja srdcovka. Vždy sa teším na večernú sprchu, keď si vyberiem peeling podľa nálady. Niekedy prevláda chuť na čokoládový, inokedy ovocný alebo kvetinový. Používam ich dva - tri razy týždenne a na pokožke vidno, že ich používam pravidelne. Je omnoho jemnejšia, pevnejšia, krajšia a menej sa vysušuje. Keďže levanduľová vôňa je moja najobľúbenejšia, musela som skúsiť aj tento kúsok.

Levanduľový telový peeling od Renovality má 200 gramov a balený je rovnako ako ten pleťový. Je to pekné, na obal si môžem ukladať aj ďalšie kúsky a viem ho využiť pri tvorbe domácej kozmetiky alebo na odkladanie nejakých drobností. Tento peeling je slaný s mandľovým, jojobovým, arganovým olejom a bambuckým maslom. Na pokožku je to top kombinácia, lebo potom ostáva hydratovaná, jemná a niekedy ani nepotrebujem telové mlieko. Vôňa je taká, nooo... Cítiť tam levanduľu, ale je trochu kyslejšia a niečo mi v nej prekáža. Peeling som však minula, lebo jeho účinky sú dosť fajn.

Na navlhčenú pokožku nanášam trochu peelingu a krúživými pohybmi ju masírujem. Je to príjemné, oddýchnete si a načerpáte energiu. Pokožka sa zjemňuje, zlepšuje sa stav celulitídy a keďže odstraňujete odumreté bunky, ostáva jemná a príjemná na dotyk. Je to prevencia proti zarastaniu chĺpkov a vzniku drobných vyrážok. Vzhľadom na to, že je soľný, ho nepoužívajte na poranenú alebo poškodenú pokožku, lebo tam by mohol štípať. Z týchto troch produktov je pre mňa najslabší, ale ešte musím skúsiť ten jazmínový, aby som si presne vedela povedať, ako na tom je :)

Stojí 10,93 eur a nájdete ho v eshope Renovality alebo v partnerských predajniach.

Aký je váš obľúbenec od Renovality? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Tak renovality má skvělé produkty! Já miluju jejich Tea tree olej. Je to velké balení za skvělou cenu!

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe