Argiltubo - naozaj obdivuhodná maska

16:07

Keď som si na internete prečítala o výnimočnom kréme na Celulitídu Florange od Argital, pustila som sa do pátrania po ďalších informáciách. Zaujímalo, čo zo sveta prírodnej kozmetiky najlepšie účinkuje proti celulitíde a mohlo by mi to naozaj pomôcť. Viacero článkov mi odporučilo zelený íl a ja som len krútila hlavou... ten mám doma stále a dovtedy mi ani len nenapadlo vyskúšať ho ako zábal. Nebolo to komplikované, ale nechcel sa mi miešať :) Našťastie riešenie vôbec nebolo zložité, lebo som našla niečo super. Maska zo zeleného ílu Argiltubo od Argital je splnením kozmetického sna, lebo sa postará o krásnu pleť i telo.

Maska zo zeleného ílu Argiltubo  Argital
Maska zo zeleného ílu Argiltubo  Argital zloženie

Maska zo zeleného ílu

Argiltubo  Argital

Maska zo zeleného ílu Argiltubo  Argital

Kúpila som si ju spolu s krémom Florange a nakoniec som si ju zamilovala ako pleťovú masku. Ale poďme pekne po poriadku, lebo si pár pekných slov naozaj zaslúži. V prvom rade musím vyzdvihnúť veľkosť, má až 250 ml a je za priaznivú cenu. Plastová tuba je minimalistická, pekná a rýchlo zapadla do mojej kozmetickej poličky. Vďaka veľkosti balenie celkom dlho vydrží, ak ho budete používať len na pleť. Na telo sa ho minie trochu viac, ale na počudovanie sa míňa pomalšie, ako som si myslela.

Vyzdvihnúť musím dve veci, vôňu a konzistenciu. Vôňa je lahodná a pekná, vonia mi po bylinkách a okamžite ma prenáša na nejaké iné, pokojnejšie miesto, kde nemusím nad ničím premýšľať. Vďaka nej si na chvíľu odfúknem, vyložím si nohy a niečo pekné si prečítam alebo pozriem. Táto hladká pasta sa výborne nanáša rukami i štetcom, ide to aj v tenučkej vrstve a netrvá to dlho. Pri prvom použití som uznanlivo kývala hlavou, lebo maska má dobré vlastnosti i zloženie.

Obsahuje maškrty ako prasličku, extrakt nechtíka lekárskeho, esenciálny olej z levandule, rastlinný olej zo semien boráka či gél zo zeleného ílu. Takáto kombinácia je ako stvorená na upokojenie problematickej pokožky, ale poradí si aj s ekzémom či začervenaním. Maska zo zeleného ílu Argiltubo   považujem za must have kúsok, ktorý sa postará o skutočnú a žiarivú krásu.

Masku zo zeleného ílu Argiltubo som vyskúšala ako pleťovú a ako telovú proti celulitíde. Začala by som tou pleťovou, lebo je jednoducho úžasná. Ideálne je používať ju raz - dva razy týždenne na dôkladne vyčitenú pleť. Pôsobiť ju nechávam rôzne. Niekedy 10 minút, niekedy 20 minút. Na pleti ma neštípe a nespôsobuje mi ani pnutie. Umývam ju hubkou a vlažnou vodou, vďaka hubke to ide rýchlejšie a jednoduchšie. Perfektne vyčistí póry, redukuje množstvo čiernych bodiek, pleť upokojuje, zjemňuje začervenanie aj zápaly. Vyrážky sa lepšie a rýchlejšie zahoja, takže aj problematická pleť vyzerá zdravo, sviežo a krajšie. Aby som nezabudla, doslova žiari a vyzerá ako po výdatnom spánku. Palec hore, táto maska vie, ako na to.

Niekoľkokrát som ju použila aj ako telovú. Prestala som najmä preto, lebo som ju míňala na tvár a radšej som presedlala na iné zábaly :) Musím však uznať, že pokožka zo dňa na deň opeknieva, jemnejšia, pružnejšia a neuveriteľne hladká. Prejavy celulitídy sú menej viditeľné.

Celkovo je  maska zo zeleného ílu Argiltubo  ako kozmetický zázrak, lebo som nečakala, ako veľmi si ju obľúbim. Nájdete ju v eshope Organila za 14,90 eur.


Ako využívate zelený íl najradšej? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe