Guess Seductive - neskutočne dobrá darčeková sada

16:09

Blížia sa Vianoce a ja si pomaly finišujem s nákupom vianočných darčekov. Užívam si to, ale nakupovať ich pravidelne začínam omnoho skôr. Ušetrím si nervy, naraz veľa neminiem a vždy sa mi podarí kúpiť všetko, čo chcem. No a niekedy sa niečo ujde aj mne :) Dnes by som vám rada ukázala výbornú darčekovú sadu, ktorá poteší každú žena, ktorá miluje parfémy. Moja voľba padla na značku Guess a jej legendárnu vôňu Seductive. Spomínam si, ako som si ju na vysokej kúpila prvý raz. Zapáčila sa mi, bola žiarivá, príťažlivá, sexy a dobre vyzerala. Skúsila som aj jej ďalšie varianty a usúdila som, že táto je pre mňa top (aj keď ktovie, možno teraz, po toľkých rokoch, by som názor zmenila). Vtedy sme zvykli chodiť na nákupy s kamoškami a vždy sme sa pritom poriadne nasmiali. Návrat ku Guess Seductive je teda plný krásnych spomienok a môžem len povedať, že na svojom kúzle vôbec nič nestratila. 



Guess Seductive Darčeková sada

Guess Seductive Darčeková kazeta pre ženy 

Mám rada darčekové kazety, lebo bežne sú v nich aj kúsky, ktoré sa inak zohnať nedajú alebo sú menšie a potom aj lepšie do kabelky alebo do cestovného kufra. Guess Seductive Darčeková kazeta pre ženy je vymyslená super, lebo obsahuje:
  • 75 ml toaletnej vody
  • 15 ml toaletnej vody
  • 200 ml telového mliečka
Všetko je to zabalené v peknej krabičke a pôsobí to fakt luxusne. A teraz sa poďme pozrieť na to, prečo je táto toaletka nestarnúcou klasikou a povinnou výbavou každej parfumomaniačky. 

Guess Seductive

Guess Seductive toaletná voda

Toaletná voda Guess Seductive

Prvý raz som ju kupovala na slepo. Páčilo sa mi, ako vyzerá a mala som pocit, že mi sadne. Nemýlila som sa, sadli sme si. Toaletná voda Guess Seductive patrí k tým najpredávanejším od tejto značky a neprekvapuje ma to. Jej flakón vyzerá výborne a pritom je celkom jednoduchý. Vôňu si môžete kúpiť hneď v niekoľkých veľkostiach - 75, 30 a 15 ml. Ten najväčší flakón je trochu ťažší a do kabelky nevhodný, ale cenovo je najvýhodnejší (a keď si kúpite plniteľný flakónik na cestovanie, vždy je najlepšie kúpiť si najväčšie balenie).

Niekedy si hovorím, že Guess Seductive má moc opantať zmysly. Je v nej niečo magické, niečo, čo vás lusknutím prsta dokáže preniesť niekam do exotiky a navodiť pokoj a harmóniu. V jej zložení nájdete:
  • Hlava - hruška, bergamot, čierna ríbezľa
  • Srdce - jazmín, kvet afrického pomarančovníka, koreň kosatca
  • Základ - vanilka, kašmírové drevo, olibanum
Ako by som ju popísala? Ako vôňu radosti. Je to ten typ parfumu, ktorý dokonale podtrhne ženskosť a je celkom jedno, či máte na sebe šaty alebo džínsy. Táto ovocno - kvetinová vôňa je nadčasová, správne sladká a vhodná na celoročné nosenie. Keď odznie úvodný citrusový nádych, rozvinie sa sladšie kvetinové srdce a potom sa pridá aj vanilka. Viem si ju predstaviť niekde na promenáde pri mori aj na snehom pokrytých kopcoch. 

Možno jediným mínusom je kratšia výdrž, avšak to je pri toaletných vodách celkom bežné. Ak ju použijem ráno, o pár hodín po nej siahnem ešte raz a potom ma jej vôňa sprevádza až do večera. Celkovo však patrí k tým, ktoré nesklamú a ešte vždy si dokáže nájsť nových a nových priaznivcov. 

Guess Seductive

toaletná voda Guess

Toto balenie Guess Seductive s veľkosťou 15 ml je ako stvorené do kabelky. Nezaberie veľa miesta, stále pekne vyzerá a v ruksaku ani neviem, že je tam. Ako som spomenula, výdrž je trochu kratšia, a preto som rada, keď ju mám počas dňa po ruke. Vône ako také mi zlepšujú náladu a tak si ju občas okolo seba rozprášim len tak, pre radosť a dobrý pocit. 

Guess Seductive telové mlieko

Guess Seductive telové mlieko

Guess Seductive telové mlieko považujem za výborné doplnenie tohto setu a možnosť, ako predĺžiť výdrž vône. Mliečko je ľahké, rýchlo sa vsiakne a nezanechá po sebe nepríjemný mastný film. Vonia jemnejšie ako toaletka, ale krásne sa dopĺňajú a vôňa na pokožke dlhšie vydrží a krajšie vynikne. 


        

       


Telový sprej Guess Seductive v darčekovej sade nebol, ale vynikajúco ju dopĺňa a ak máte radi túto vôňu alebo by ste ju chceli skúsiť, vrelo ho odporúčam. Je to ľahšia a sviežejšia verzia toaletnej vody. Tieto spreje mám rada najmä v lete, kedy pekne voňajú aj v horúcom počasí, nespôsobujú bolehlav a príjemne voňajú aj v prípade, ak sa cítite ako niekde v saune. Jeho výdrž je samozrejme kratšia, ale zasa za 250 ml spreju nedáte v akcii ani 6 eur, takže nepovažujem za problém, keď po ňom denne siahnem viac razy :)

Aj pri tomto spreji je vidieť, že Guess si potrpí na kvalitu a na detaily a aj plastový obal môže byť šik. Bonusom je, že hoci je väčší, nie je ťažký pokojne by som ho vzala do ruksaku alebo do kabelky. Doma mám ešte sprej Guess Girl, ten je tiež vynikajúci (tá vôňa je celkom iná, no tiež krásna) a neviem sa rozhodnúť, ktorý krajšie vyzerá. 

Myslím si, že či už chcete obdarovať mamu, sestru, kamarátku alebo kolegynku, nešliapnete vedľa. Cena za túto darčekovú kazetu je necelých 23 eur a blažený pocit, keď sa vám dostane do rúk, je na nezaplatenie :) Premýšľam nad tým, že skúsim aj Guess Seductive I´m Yours alebo Seductive Noir , tak dám potom vedieť, ktorá vonia naozaj ako hviezda :) Na Elnino ich nájdete všetky. 

Obľubujete takéto kazety alebo ste im na chuť neprišli? :)




You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe