V zajatí červenej a ružovej

15:20

Rok 2020 a následne 2021 mojej zbierke dekoratívnej kozmetiky nijak neprial. Kvôli koronavírusu a rúškam som si maľovala len oči a zrazu som zistila, že chodenie bez make upu mi niekedy celkom vyhovuje. Všetko šlo rýchlejšie, pleť bola nádherná, zdravá a žiarivá a odličovanie mi netrvalo dlho. Klamala by som však, ak by som povedala, že by neboli chvíle, kedy by som sa rada krásne nalíčila. Prvý deň v práci, rande na výročie s Riškom, oslava narodenín... Pokiaľ sme boli spolu doma, mohla som sa nalíčiť a užívala som si to, hoci si môj drahý ťukal prstom na čelo :) Nakoniec som si tento rok líčenie užila trochu viac a našla aj celkom zaujímavé novinky. Fajn kúsky ani nemusia byť veľmi drahé, čo ukazujú aj tieto krásky. 


Milani Lip Intense farba na pery zloženie

Milani Lip Intense farba na pery red extreme

milani červená farba na pery


Milani Lip Intense farba na pery

Začala by som touto úžasnou červenou farbičkou na pery, do ktorej som sa úplne zbláznila. Nie je to nič prekvapivé, pretože je červená, tekutá, výrazná a vydrží. Ale poďme na to pekne po poriadku, pretože Milani Lip Intense farba na pery si zaslúži svojich 15 minút slávy.  Vyberala som si z troch odtieňov, ale voľba bola jednoduchá, pretože odtieň Red Extreme sa nedal prehliadnuť a pokojne by som mohla povedať, že patrí k mojim najvýraznejším.

Tekutá farba na pery má 6 ml a vyzerá veľmi pekne. Jediným drobným mínusom je, že ju musím mať uloženú v stojane, pretože sa nedá postaviť, ale keďže mám podobných kúskov viacero, stojan sa mi pomaly plní. Na aplikáciu slúži šikovný aplikátor, s ktorým sa dajú precízne namaľovať pery. Potrebná je aj kontúrovacia ceruzka (mám priesvitnú, ale musím si kúpiť aj červenú), aby sa farba nerozpíjala okolo pier.

Farba je mimoriadne sýta a výrazná, už v prvom ťahu vynikajúco zafarbí pery a právom nesie v názve slovo intense. Táto farba žiari a keď trochu zaschne, má výbornú výdrž. Vydrží dlhé hodiny a hoci sa otláča (pohár či príbor), takmer nikdy sa mi nerozmazal. Celkovo ho hodnotím ako mimoriadne vydarený tekutý rúž, ktorý oslní svojou intenzívnou farbou. Na Slovensku som už túto farbu na pery nenašla, len v niekoľkých zahraničných obchodíkoch je vo výpredaji, tak predpokladám, že sa už iba dopredáva. 

Jordana Tekutá farba na pery Black Pearl Metallic Matte

Jordana  Black Pearl Metallic Matte

Jordana Tekutá farba na pery Black Pearl Metallic Matte červená




Jordana Tekutá farba na pery Black Pearl Metallic Matte

Nuž, toto je jedna z tých najkrajších červených, aké som videla ♥ Jordana Tekutá farba na pery Black Pearl Metallic Matte v odtieni Riveting red mi okamžite padla do oka. Jednoduchý obal a šikovný aplikátor patria k jeho plusom a bez problémov sa vojde do každej kozmetickej taštičky. 

Je dokonale pigmentovaný! Už jedna vrstva dodá perám neskutočne sýtu, výraznú farbu, ktorá rýchlo zaschne a zanechá krásny matný efekt. Výsledkom sú výrazné pery s matným metalickým efektom a vyzerajú božsky. Problémom však môžu byť moje pery, lebo sú dosť suché a táto farba ich trochu vysušuje a zvýrazňuje linky a šupinky. Musím ho preto používať len ak sú dokonale jemné a hydratované. 

Keď zaschne, má výbornú výdrž a neotláča sa (mne skôr opadáva, ak mám pery suché). Samozrejme, tieto výrazné farby sa hodia na špeciálne príležitosti či rôzne párty, ale občas, najmä počas voľných dní, mi vyhovuje aj výrazné líčenie. Stojí 4,52 eur a vybrať si môžete z 8 farieb. 


Jordana Matný rúž "Modern Matte"

Jordana "Modern Matte"

matný rúž Jordana


Jordana Matný rúž "Modern Matte"

Jordana Matný rúž "Modern Matte" sa stal jedným z mojich najobľúbenejších rúžov vôbec. Častejšie si kupujem lacné kúsky, no tento sa pokojne vyrovná aj mojim drahším. Na prvý pohľad by ste možno povedali, že nevyzerá nijak špeciálne a vyzerá obyčajne. V tomto prípade však platí, že zdanie klame a je v ňom omnoho viac.

Obal je plastový, jednoduchý a pevný. Vybrala som si odtieň 04, jemnú ružovú farbu, ktorú môžem nosiť stále dookola a nezunuje sa mi. Matné rúže striedam s lesklými a vyhovuje mi to, lebo každý zaujme trochu inak. Rúž je trochu tvrdší, ale dobre sa nanáša a vyhovuje mi aj to, že nezvýrazňuje suché miesta, ktoré občas na perách mám. Farba je jemná, ale sýta a výdrž je výborná - vydrží mi hodiny. Iste, trochu sa odtlačí je jedlo, pohár alebo príbor, ale nerozmaže sa a nerozpíja sa. Stojí 3 eurá a považujem to za skvelú investíciu. Keď miniem niektoré otvorené kúsky, kupujem ďalšie odtiene.

L.A. Girl rúž Luxury Creme

L.A. Girl rúž Luxury Creme odtieň sexy

L.A. Girl rúž


L.A. Girl rúž Luxury Creme

Žiarivé rúže boli trochu vtlačené do úzadia tými matnými, ale stále som ich veľký fanúšik- majú svoje čaro v každom ročnom období. L.A. Girl rúž Luxury Creme ma zaujal viacerými odtieňmi, ale nakoniec som zvolila odtieň Sexy. Je to výraznejšia a tmavšia ružová, za ktorou by som sa otočila aj v kamenej predajni (predsa, vyberať odtiene cez internet nie je vždy celkom jednoduché) a vzala by som si ju :)

Rúž je pomerne nenápadný, ale elegantný. Čierny obal zdobený žiarivým písmom má niečo do seba a vyhovuje mi, že je celkom pevný, odolný a sám sa neotvorí ani v kabelke. Vybrať si môžete z viac ako 20 farbičiek a určite si ešte nejaké dokúpim. Môj ružový odtieň je sýty, naozaj zvodný a iný ako väčšina tých, ktoré mám. 

Rúž sa ľahko kĺže po perách, pričom ich rýchlo a ľahko zahalí do peknej farby. Nevysušuje ich a ani nezvýrazňuje suché miesta. Čo sa výdrže týka, trochu ľahšie sa odtláča napríklad na pohár alebo príbor, ale pery sú stále farebné. Nerozmazáva sa a po jedle ho stačí len trochu opraviť. Za 3,76 eur ho považujem za vydarený kúsok a môžem ho len odporúčať.

Nájdete ich v eshope Absolute Cosmetics, kde sú zaujímavé značky za super ceny.


Zapáčila sa Vám niektorá farbička? :)




You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe