Enzymatický čistiaci prášok

17:35

V poslednej dobe som si veľmi obľúbila pleťové čističe vo forme prášku. Ich použitie je veľmi jednoduché, obyčajne stačí len trocha vody a vytvoríte z toho pastu, ktorá sa postará o dokonalú čistotu vašej pleti. V eshopoch som našla niekoľko zaujímavých kúskov, ktoré skončili v mojom wishliste a tak čakám, kedy budem môcť doplniť zásoby :) Dnes by som Vám rada ukázala jemný čistiaci púder By Wishtrend Green Tea & Enzyme, ktorý patrí k mojim prvým práškovým čističom. Zapáčil sa mi tak, že mám už tretie balenie a rozhodne sa k nemu vrátim zasa.


jemný čistiaci púder By Wishtrend Green Tea & Enzyme  zloženie

jemný čistiaci púder By Wishtrend Green Tea & Enzyme

jemný čistiaci púder

Jemný čistiaci púder By Wishtrend Green Tea & Enzyme

Milovníci kozmetiky mi asi dajú za pravdu, keď napíšem, že spoznávanie kozmetiky je niekedy absolútny zážitok a vychutnať si jej účinky je zasa úplný pôžitok. Rada skúšam niečo úplne nové, doposiaľ krásne neznáme a neviem sa dočkať, kedy o tom napíšem pár slov. To bude prípad dnešnej recenzie, pretože jemný čistiaci púder By Wishtrend Green Tea & Enzyme si tých pár hrejivých slov zaslúži. Nevedela som, do čoho idem, ale nakoniec som ostala veľmi milo prekvapená. A spokojná, preto som si kúpila ďalšie a ďalšie balenie.

Môžete si vybrať, či chcete 70 alebo 110 gramové balenie. Mala som obe, ale to menšie mi vyhovovalo trochu viac. Toto menšie balenie totiž vydrží dosť dlho a ja rada skúšam aj nové veci :) A tiež so mnou mohlo aj cestovať a nezaberalo veľa miesta. Zelený obal sa mi páči a je zakončený úzkym otvorom, z ktorého si do mištičky alebo do ruky nasypete toľko, koľko potrebujete. Je platový, ľahko sa uprace do poličky aj do kozmetickej taštičky a neváži veľa.

Je to klasický prášok, ktorý na prvý pohľad nevyniká žiadnymi superschopnosťami. Vonia príjemne, po zelenom čaji, ale ovoniavať ho odporúčam až  potom, ako z neho vymiešate pastu s pridaním teplej vody (inak by ste ho mohli aj trochu vdýchnuť a verte mi, príjemné to teda nebolo :)). Takúto pastu potom aplikujete na pleť, pomasírujete ako pri peelingu a opláchnete. Je to príjemné, naozaj máte trochu pocit, akoby ste mali peeling s jemnými peelingovými čiastočkami. Prášok zo zeleného čaju, enzým papaín a štipka jedlej sódy sa dobre postarajú o problematickú pleť s čiernymi bodkami a inými nedokonalosťami. 

Jemný čistiaci púder By Wishtrend Green Tea & Enzyme sa o moju pleť stará naozaj príkladne. Siaham po ňom dva razy týždenne a páči sa mi, ako hravo odstraňuje nečistoty a pleť je viditeľne čistejšia, jemnejšia a žiarivejšia. Pri pravidelnom používaní prispieva aj k redukcii kožného mazu a dokáže redukovať aj množstvo čiernych bodiek. Neodstráni všetky, no výrazne ich ubúda, najmä na nose vidím väčšie pokroky. Ide o jemný exfoliant, ktorý pokožku nedráždi, nie je začervenaná ani boľavá. Som s ním spokojná a aj preto som sa k nemu niekoľkokrát vrátila, prvý raz som ho kúpila v roku 2020.

Možno aj vy skúšate rôzne enzymatické čističe, vitamíny, retinol a podobné látky. Sama s nimi začínam experimentovať a pri ich používaní je obzvlášť dôležité chrániť pleť pred slnečnými lúčmi. Opaľovacie krémy a ďalšie prípravky na opaľovanie sú úplný must have produkt, aby ste pleti neublížili. Mnohé denné krémy už obsahujú SPF a nemali by ste na ne zabúdať celoročne, nielen vtedy, keď teploty stúpajú. Sama vyhľadávam najmä prírodné opaľovacie krémy, dokonca občas po nich siahne aj môj Richard, ktorý bežne behá pol dňa po slnku bez krému ( a potom večer stoná, aby som ho natrela). Nech si vyberiete akýkoľvek krém, pleť chránite nielen pred predčasným starnutím, ale aj mnohými zdravotnými problémami :)

Plusy:
  • pekne vyzerá
  • príjemne vonia
  • dobre sa používa
  • balenie vydrží dlho
  • jemný exfoliátor, pleť nedráždi
  • Jemný čistiaci púder By Wishtrend Green Tea & Enzyme viditeľne čistí, rozjasňuje a vyhladzuje pleť, redukuje čierne bodky, reguluje tvorbu kožného mazu a pleť je omnoho krajšia
Mínusy:
  • nenašla som
Nájdete ho na Notino, kde je pravidelne plno zaujímavých akcií a neraz dostanete super darčeky k nákupu.



Kupujete si prášky na čistenie pleti? Máte svoj obľúbený? :)

















You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe