Hairstyling, ktorý neomrzí

18:11

Keď som začala pracovať z domu, nevedela som si to celkom presne predstaviť. Nakoniec som si rýchlo zvykla a hoci som nechodila do práce, starala som sa o sebe tak, ako by som denne bola medzi ľuďmi. Make up som sa naučila používať menej, ale vlasy, to už bolo o niečom inom. Tie som si po každom umytí natočila a upravila, aby som sa ráno mohla cítiť ako filmová hviezda :) Bez dobrého spreja alebo tužidla to nejde, lebo inak sú vlasy spľasnuté a bez objemu. Odkedy som spoznala Goldwell, mám o starosť menej. Táto značka je spolu s Tigi mojou srdcovou. 


Goldwell StyleSign Creative Texture Texturizer 4 stylingový minerálny sprej pre vytvorenie textúry vlasov zloženie

Tvorba textúr Goldwell StyleSign 4

Goldwell StyleSign Creative Texture Texturizer 4 stylingový minerálny sprej pre vytvorenie textúry vlasov

Goldwell má bohatú históriu a širokú ponuku produktov. Už som ich pár skúsila a ako som povedela, je mi ľúto, že to nebolo skôr. O vlasy sa krásne postará, sú ako vymenené a konečne vyzerajú tak, ako som vždy chcela.  Na strednej som s nimi mala dosť problémov, nevedela som sa o ne dobre postarať ani si ich učesať. Bežne bol účes bez tvaru a objemu, končeky sa štiepili. Skončilo to tak, že som si ich ostrihala a odvtedy sa všetko zmenilo. Nakupujem však stále rovnako rada :)

Goldwell StyleSign Creative Texture Texturizer 4 je stylingový minerálny sprej pre vytvorenie textúry vlasov. Spreje sa mi zdajú trochu lepšie ako tužidlá, pretože sa ľahšie a rýchlejšie používajú. Napriek tomu mám ale v poličke aj tužidlo, pretože občas treba aj zmenu. A ak sa mi minie sprej a nový nemám, tužidlo je nevyhnutné :)

V hnedom obale s rozprašovačom je 200 ml tekutiny. Je to taká šikovná veľkosť do ruky, pretože stylingový minerálny sprej nie je ani veľký, ani ťažký a dobre sa drží v ruke. Jeho vôňa ma veľmi neoslnila. Je citrusová a trochu mi pripomína prostriedok na čistenie riadu. Nie že by to bolo dôležité, vlasy po ňom nijak zvlášť nevoňajú. To len ja milujem všetko voňavé a teším sa ako malá, keď je okolo mňa voňavý obláčik :)

Goldwell StyleSign Creative Texture Texturizer 4 sa používa jednoducho, len ho nastriekate do vlhkých vlasov a potom ich upravíte tak, ako ste zvyknuté. Nezaberá to veľa času a keď si nanesiem spony na natáčanie vlasov, nemusím už robiť nič. Čo všetko sprej dokáže?
  • kučery vďaka nemu držia tvar dva, niekedy aj tri dni. Sú trochu voľnejšie a menia sa na vlnky, ale stále pekne vyzerajú a viem si ich upraviť tak, aby som bola s účesom spokojná. 
  • vlasy nelepí ani nevysušuje, dajú sa dobre učesať/rozčesať. Či si ich nechám rozpustené, urobím elegantný drdol alebo dievčenské copy, vlasy vyzerajú pekne 
  • objem príliš nedodáva, ten som očakávala výraznejší a viditeľnejší
Hoci objem nebol taký, po ktorom by mi srdce plesalo radosťou, kučery vydržia pekné dlho a to sa mi ráta. Od Goldwell som mala aj lepší sprej, no rozhodne neľutujem, že som sa rozhodla skúsiť ho.

Plusy:
  • pekne vyzerá
  • ľahko sa aplikuje
  • vlasy nelepí a nevysušuje
  • pekne fixuje kučery, účes drží tvar, vlasy sa dobre upravujú a pekne vyzerajú
Mínusy:
  • vôňa ma neoslovila
  • objem dodáva menej
Nájdete ho na internete, jeho cena sa pohybuje okolo 10 eur. 


Máte obľúbený kúsok od Goldwell? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe