Neskutočne voňavá pleťová voda s kvetmi

16:05

Značku Kiehl´s som mala v mojom wishliste veľmi, ale naozaj veľmi dlho. Keďže je trošku drahšia, spísala som si, čo by som naozaj chcela a počkala som, kedy bude najlepšia konštelácia hviezd na nákup :) Veď to poznáte, niečo sa pokazí, treba to kúpiť prednostne, potom nakupujete darčeky a tak niečo iné musí počkať. Nakoniec sa mi minulý rok podarilo kúpiť si niekoľko vysnívaných kúskov a mala som šťastie na načasovanie - dostala som k nákupu aj niekoľko miniatúr. Ono úplne miniatúrne zasa neboli, taký avokádový očný krém mal 7 ml (plné balenia majú zvyčajne 15 ml), pleťové masky boli na jedno použitie a táto vodička mala 40 ml, čo tiež nie je najmenej (moje prírodné pleťové kvetové vody mávajú 50 ml alebo sto). Práve táto vodička si ma získala okamžite.


Kiehl´s Calendula Herbal-Extract Toner ingredients

Calendula Herbal-Extract Toner zloženie

nechtíkové pleťové tonikum

Calendula Herbal-Extract Toner Kiehl´s

Pleťové vody a toniká používam dva razy denne a kvetové vody používam aj na vymiešanie pleťových masiek, preto nie je nič prekvapujúce, ak za mesiac miniem jedno celé balenie a kúsok. Aj to je jeden z dôvodov, že nikdy nekupujem len jedno balenie, ale v košíku skončia dve a viac :) Calendula Herbal-Extract Toner od Kiehl´s sa dá kúpiť v 250 alebo 500 ml balení a to väčšie je tiež cenovo o dosť výhodnejšie. Pribudlo mi do wishlistu spolu s dvomi pleťovými maskami :)

Okúzli svojím vzhľadom. Obal je pomerne minimalistický a nie je ničím zvláštny, no v toniku sú kvety nechtíka a to sa mi páči (teraz som mala aj pleťové oleje s kvetmi vo vnútri a nevedela som sa na to vynadívať). Pôsobí to elegantne, prírodne, na mňa ako na ženu skoro magicky. Tento mini obal je ako stvorený na cestovanie, tie väčšie balenia zasa na to, aby ozdobili vašu poličku v kúpeľni.

Vonia krásne. Ako nechtíkový čaj osladený medom. Keď som tonikum prvý raz ovoňala, mala som pocit, ako by predo mnou kvitne nechtík. Neobsahuje alkohol, preto ku mne razila len sladká vôňa kvetov. Obsahuje nechtík, ktorý  je vďaka svojim vlastnostiam ideálny na starostlivosť o mastnú a zmiešanú pleť, alantoín (upokojuje pokožku) a výťažok z koreňa lopúcha (hydratuje). Kozmetika s nechtíkom patrí k tej, ktorú kupujem rada, lebo je k pokožke veľmi jemná a postará sa o ňu bez podráždenia a vysušenia.

Tonikum som používala ráno a večer po vyčistení pleti. Šetrne ju dočistí a zároveň osvieži. Nechtíková pleťová voda má zároveň upokojujúce účinky, zmierňuje začervenanie a uľavuje pokožke, ak ju trápi akné alebo podráždenie. Na použitie som sa tešila, lebo vďaka príjemnej vôni som mala hneď lepšiu náladu a bavilo ma to. Pleť bola po vyčistení nádherne jemná, čistá a žiarivá, bez pnutia alebo podráždenia, takže som maximálne spokojná. Hoci sa jedná o trošku drahší produkt, určite sa počas roka nájde príležitosť, aby som si urobila radosť :)

Plusy:
  • darček k nákupu má ideálnu cestovnú veľkosť, inak sa dá kúpiť v 250 a 500 ml balení
  • obsahuje kvety
  • krásne vonia
  • toner je vhodný pre všetky typy pleti
  • neobsahuje alkohol, nedráždi ani  nevysušuje
  • pleť dočistí a zároveň osvieži, má upokojujúce účinky, zmierňuje začervenanie a uľavuje pokožke, ak ju trápi akné alebo podráždenie
Mínusy:
  • nenašla som
Tento toner kúpite v eshope Kiehl´s kde stojí 39,00 eur (to štvrťlitrové balenie).


Kupujete si kozmetiku tejto značky? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe