Prudko návykový čistiaci balzam

17:01

Keď si čistiace a odličovacie balzamy získavali čoraz väčšiu pozornosť, nejak sa mi podarilo odolať im. Niekedy minulý rok sa to ale zlomilo a ja som sa rozhodla, že si nejaký zaobstarám. Prešla som si ponuku, recenzie a nakoniec som si vybrala pre mňa neznámu značku Banila Co. Celkom presne som  nevedela, čo mám čakať, ale vykľula sa z toho láska na prvé použitie :) Dnes viem, že to pri tomto jednom balzame neskončí a budem si musieť kúpiť aj ďalšie. Je prudko návykový, skoro ako balzam na pery - jeden skrátka nestačí.


Banila Co. clean it zero pore clarifying zloženie

Banila Co. clean it zero pore clarifying

odličovací a čistiaci balzam

Banila Co. clean it zero pore clarifying  odličovací a čistiaci balzam

Ak mám byť úprimná, nečakala som, ako veľmi si tento produkt obľúbim a vôbec by mi nenapadlo, že do mojej kozmetickej rutiny zapadne tak, že si ju bez neho ani nebudem vedieť predstaviť. Stalo sa a som nadšená :) Poďme sa teda lepšie pozrieť na to, prečo je Banila Co. clean it zero pore clarifying  odličovací a čistiaci balzam taký skvelý a tiež na to, prečo jeden stačiť nebude.

Balený je jednoducho, no okamžite mi padol do oka. Jednoduchá zelená krabička ukrýva pekný zelený obal  a malú špachtličku na nanášanie. Fakt dobre vyzerá a všetky ostatné sú tiež farebne rozkošné (odeté do pastelových farieb sú ako pre princeznú). Vybrala som si balzam pre problematickú pleť s rozšírenými pórmi a vyniká príjemnou vôňou čajovníkového oleja. Nie je ostrá ani výrazná, skôr ľahká a svieža. Aj kvôli nej som sa na každé použitie tešila. 

Konzistencia je taká balzamová, nie je hustý ani hutný, dobre sa používa. Špachtličkou si vyberte potrebné množstvo balzamu a krúživými pohybmi ho jemne vmasírujte do suchej pleti. Vtedy je to klasický balzam a môže to vyzerať, že je mastný, no nie je to tak. Potom pridajte trochu vody a znovu masírujte, vytvorí sa akoby mliečko, ktoré už len stačí opláchnuť.

Obsahuje zaujímavé ingrediencie, ktoré odstraňujú odumreté kožné bunky a nečistoty, hydratujú i upokojujú. Nájdete tu maškrty ako Zero Balance Technology™, zmes kyselín Tri-Peel Acid, AHA kyseliny, BHA kyseliny, LHA kyseliny, 2 % jojobového oleja, extrakt z bambusu a už spomenutý čajovníkový olej. Kórejská kozmetika si vás vie omotať okolo prsta a stále tvrdím, že je v nej niečo magické, kvôli čomu jej chcete viac a viac.

Banila Co. clean it zero pore clarifying  odličovací a čistiaci balzam môžete použiť ako na odlíčenie, tak aj na čistenie pleti. Na odlíčenie je parádny, pretože keď ho použijete, nepotrebujete nijaký ďalší odličovač. Jemne a šetrne odstráni všetky líčidlá, poradí si s vodeodolnými riasenkami aj ceruzkami bez toho, aby podráždil oči. Ak máte doma odličovaciu rukavicu, tak ju spolu s ním neváhajte použiť, je  to super combo, vďaka ktorému je odličovanie zábava a ani netrvá dlho.

Veľmi som si ho obľúbila aj v prípade, ak sa nelíčim. Večer pleť najskôr vyčistím balzamom (potom nasleduje gél, vďaka čomu je dokonale čistá, jemná a hladká), ktorý ju nielenže vyčistí, ale dokáže stiahnuť póry, regulovať tvorbu kožného mazu a prispieť k zlepšeniu stavu vyrážok. Pleť po použití žiari, je čistá, nie vysušená a pekne vidíte, ako deň po dni vyzerá lepšie a lepšie. Nebol to síce môj prvý odličovací a čistiaci balzam, ale rozhodne je zatiaľ najlepší, aký som mala a rozhodne to nekončí pri tomto balení :) 

Plusy:
  • pekný obal
  • špachtlička na aplikáciu je súčasťou balenia
  • príjemná konzistencia
  • dobre vonia
  • ľahko sa používa
  • veľmi dobre odličuje všetky líčidlá, poradí si s vodeodolnou riasenkou alebo ceruzkou, oči vôbec nepodráždi, neštípe v nich
  • obľubujem ho na čistenie pleti, pretože po jeho použití ostáva viditeľne čistá, jemná, žiarivá a krajšia
  • nevysušuje
Mínusy:
  • nenašla som
Nájdete ho v eshope Notino.

Patrí značka Banila Co. k vašim obľúbeným? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe