Maska, ktorá nevonia, ale dokáže zázraky

14:34

Najmä teraz v lete nemám najmenšiu chuť nosiť make-up. Pleť sa potí, potrebuje dýchať, môže ju krásne opáliť. Nie je to tak dávno, čo by som bez líčenia nešla ani na krok. Hanbila som sa za akné, fliačiky, jazvičky a stále som mala pocit, že moja pleť nie je dosť pekná. Trvalo mi veľmi dlho, kým som sa naučila mať rada aj svoje nedokonalosti a žiť s nimi. Druhým veľkým krokom bolo naučiť sa starať o svoju pleť tak, aby nebol žiaden make-up potrebný. Momentálne som dosiahla úžasný výsledok - pleť je bez nedokonalostí a vďaka opáleniu vyzerá zdravo a krásne. Vďačím za to živým probiotikám (recenzia čoskoro, je to niečo dokonalé), kvalitnej kozmetike a pravidelnej starostlivosti o pleť. Tá zahŕňa aj čistiace pleťové masky, ktoré používam dva razy týždenne. Dnes by som vám rada ukázala pleťovú masku, ktorej vôňa vás síce do kolien nedostane, ale jej výsledky si vás získajú okamžite.


Mario Badescu Drying Mask čistiaca maska na mastnú a problematickú pleť zloženie

Mario Badescu Drying Mask čistiaca maska na mastnú a problematickú pleť ingrediencie 

Mario Badescu Drying Mask čistiaca maska na mastnú a problematickú pleť


Mario Badescu Drying Mask čistiaca maska na mastnú a problematickú pleť

Značka Mario Badescu bola pre mňa dlho neznáma. Bola krásna na pohľad, ale nejak som vždy mala v košíku niečo iné. Potom som ale v jednom výpredaji kúpila pleťovú vodu, ktorá bola super a odvtedy sa moja zbierka rozrástla o ďalšie fakt skvelé produkty (o nich bude reč čoskoro, lebo sú tak super, že ich treba skúsiť). Keďže masky používam pravidelne, pravidelne ich musím aj kupovať. Naposledy mi do oka padla Mario Badescu Drying Mask čistiaca maska na mastnú a problematickú pleť, ktorá síce nemá nijak pútavý obal, no jej obsah je na nezaplatenie.

Čistiaca pleťová maska je v bielom plastovom  obale, ktorý vyzerá ako masť z lekárne (spomínam si, že do takých obalov sa zvykli miešať v lekárni masti). Je však výborný, lebo je pevný a odolný, dá sa doň následne uskladniť aj domáca kozmetika a podobne. Maska má 56 gramov a nanášať sa dá v tak tenučkej vrstve, že po mesiaci mi z nej nechýbala ani tretina. Ideálne je aplikovať ju štetcom, vtedy sa dá naniesť v úplne jemnučkej vrstve.

Táto krémová maska má možno jednu malú nevýhodu - vonia ako ichtamolové mydlo alebo šampón. Nie je to zrovna vôňa, ktorú by ste si vybrali na večerný relax, ale po aplikácii ju už nie je veľmi cítiť a hlavne si na to rýchlo zvyknete. Konzistencia je skvelá, patrí k mojim najobľúbenejším maskám. Na pleti neštípe, nespôsobuje ani začervenanie alebo podráždenie. Používam ju dva razy týždenne, výsledky sa dostavia veľmi rýchlo.

Vyzdvihnúť musím jej vynikajúce čistiace schopnosti. Krásne vyčistí póry, takže po použití pleť doslova žiari a vyzerá sviežo a oddýchnuto. Dokáže odstraňovať čierne bodky, vďaka čomu sa na seba dokážem v zrkadle pozerať spokojnejšie ako inokedy. Pleť sa menej mastí a ostáva jemnučká na dotyk. Je skvelé vidieť, že pleť každým použitím opeknie, netvoria sa nové vyrážky a čiernych bodiek je menej. Keďže naozaj dlho vydrží, opäť sa jedná o produkt, do ktorého sa opláca investovať. Mario Badescu Drying Mask čistiaca maska na mastnú a problematickú pleť vás milo prekvapí. Nevonia, ale dokáže zázraky v podstate na počkanie. 

Plusy:
  • obal je šikovný, vhodný aj na ďalšie použitie
  • dobrá konzistencia
  • dá sa naniesť v tenučkej vrstve, míňa sa pomaly
  • nedráždi pleť, nespôsobuje začervenie
  • vhodná pre problematickú a mastnú pleť
  • Mario Badescu Drying Mask čistiaca maska na mastnú a problematickú pleť vynikajúco čistí pleť, odstraňuje čierne bodky, bojuje s nedokonalosťami pleti, necháva ju jemnú, sviežu a žiarivú
Mínusy:
  • jej vôňa nie je príjemná, no dá sa na ňu zvyknúť
Nájdete ju v eshope Elnino, kde stojí necelých 17 eur.


Máte skúsenosti s pleťovou kozmetikou tejto značky? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe