Parfumovaná voda pre čarovné leto

13:46

Horúčavy už tento rok udreli v plnej sile a podľa predpovede počasia nás skutočné peklo ešte len čaká. Vyťahujeme dezodoranty, rôzne osviežujúce pleťové hmly, termálne vody i telové spreje, aby navodili aspoň aký taký príjemný pocit sviežosti. V týchto trochu chladnejších dňoch sa konečne možno nadýchnuť z plných pľúc a užiť si čas vonku. K takýmto krásnym dňom patrí aj letný parfum, ktorý vás prenesie na dovolenku, festival alebo príjemné posedenie na teraske s pohárom dobrého drinku. Roky rokúce bola moja letná stálica toaletná voda Light Blue od Dolce&Gabbana, no povedala som si, že je čas na niečo nové. A voľba padla na Festival Vibes od Hollister. 


Parfumovaná voda Hollister Festival Vibes zloženie

Parfumovaná voda Hollister Festival Vibes

Hollister Festival Vibes

Parfumovaná voda Hollister Festival Vibes

Hľadala som niečo ľahké, vyslovene letné a šťavnaté. Moje leto je kvôli chorobe celkom iné ako pominulé roky, liečim sa a šetrím sa, no bez parfému nedám ani krok. A keďže dovolenka do úvahy neprichádza, musím si urobiť radosť aspoň nejakými maličkosťami, aby som sa z toho úplne nezbláznila. Dobrý parfum k takým super maličkostiam určite patrí. Parfumovaná voda Hollister Festival Vibes si vás získa nielen pekným obalom, ktorý nie je úplne všedný, ale aj svojou letnou sladkou vôňou.

Parfumovaná voda Hollister Festival Vibes má až 100 ml a výrazná ružová krabička napovedá, že sa máme na čo tešiť. Sklený flakón je odetý v ružovom šate, vďaka čomu nie je tuctový a zaujme vás na prvý pohľad. Zaujme aj jeho vrchnáčik. Teda, ak sa to tak dá nazvať. Strieborný vrch len zatočíte a zrazu sa objaví rozprašovač. Nebudeme si klamať, ja som to najprv mykala a čakala som, kedy tú voňavku otvorím, až potom som prišla na to, že to treba zatočiť :) Nevadí, čaká nás ešte veľa učenia a vzdelávania. Každopádne musím uznať, že prvý dojem bol na jednotku. So značkou Hollister som sa stretla po prvý raz a dopadlo to dobre.

Zloženie tohto letného parfumu je zaujímavé:
  • Hlava - bergamot, dula, goji
  • Srdce - ibištek, osmanthus, vanilková orchidea, ružová pivonka
  • Základ - fazuľa tonka, kašmírové drevo, pižmo
Hollister Festival Vibes je skutočne ovocno - kvetinová bomba. Krátko po aplikácii vás ovanie sladká vôňa, ktorá je naozaj dosť sladká. Po chvíli však výrazná sladkosť pominie a ostáva len lahodná zmes ovocia a kvetov, ktorá je ideálna na letné teplé dni. Nie je príliš výrazná ani rušivá, nebolí z nej hlava, neobťažuje nikoho okolo vás. Pokojne sa ňou môžete ozdobiť ráno i večer, sprevádzať vás bude do práce, na večeru alebo na koncert. Všade budete za hviezdu. Čo sa výdrže týka, v horúcom počasí si ju frknem aj zo dva razy za deň, lebo ju potom cítiť menej. Inak je výdrž celkom dobrá.

O značke Hollister som dosť čítala, ale spoznala som ju až teraz. Okrem sviežej a príjemnej letnej vône musím vyzdvihnúť aj priaznivú cenu za tak veľké balenie. Myslím, že to neostane len pri jednej vôni a trochu lepšie sa pozriem aj na ďalšie :)

Plusy:
  • veľké balenie za priaznivú cenu
  • pekne vyzerá
  • vrchnáčik sa nedáva dolu, len sa otočí a objaví sa rozprašovač
  • Parfumovaná voda Hollister Festival Vibes je svieži letný parfum. Ovocno - kvetinová vôňa je ľahká, sladká a svieža zároveň, neruší ľudí vo vašom okolí
  • fajn výdrž
 Mínusy:

  • nenašla som
Hollister nájdete v eshope Elnino, táto parfumovaná voda stojí 13,16 eur. 

Ktorú vôňu od značky Hollister by ste mi odporučili vyskúšať? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe