Nežné odlíčenie so sedmokráskou

14:54

Keď som bola mladšia, pri starostlivosti o pleť som sa dopúšťala viacerých chýb. Mnohé plynuli z nevedomosti, iné boli akýmsi zlozvykom. Patrí k nim používanie alkoholovej pleťovej vody (vysušovala síce vyrážky, ale aj pleť), časté používanie peelingu, vytláčanie vyrážok a čiernych bodiek, používanie jedného uteráka na ruky aj pleť či skúšanie agresívnej kozmetiky, ktorá žiadnu úľavu nepriniesla. Hoci som veľa vecí robila zle, jednu som urobila dobre vždy - nech som bola akokoľvek unavená a nech bola akokoľvek neskorá nočná (prípadne skorá ranná) hodina, vždy som si pleť a oči poriadne odlíčila. Vedela som, že neodlíčiť sa znamená zvýšené riziko akné, fľakov, predčasných vrások a navyše, do pleti nepreniknú účinné látky z krémov a sér, ak nie je čistá. Odlíčenie je skrátka základ a potom pokračuje čistenie, tonizácia a hydratácia. Na dvojfázové odličovače nedám dopustiť a dnes mám pre vás tip na jeden obzvlášť príjemný odličovač od Manufaktura. 


Manufaktura Olejová odličovacia emulzia Sedmokráska zloženie

Manufaktura Olejová odličovacia emulzia Sedmokráska

Manufaktura Olejová odličovacia emulzia Sedmokráska

V Manufaktura nakupujem už dlhšiu dobu veľmi rada. Skúsila som pleťovú, telovú i vlasovú kozmetiku (pivný šampón zbožňujem) a bola som spokojná. Postupne si svoju zbierku rozširujem, naposledy som si kúpila pleťové sérum a denný krém, tak som zvedavá, ako sa osvedčia. Dnes bude ale reč o odličovači, ktorý si zamilovali moje oči i pleť. Manufaktura Olejová odličovacia emulzia Sedmokráska nielen krásne vyzerá, ale vynikajúco odličuje úplne všetko, čo máte na tvári.  

V peknom plastovom obale s ešte krajšou etiketou sa nachádza 155 ml odličovacej emulzie. Aj keď sa mi to sprvu zdalo nejako málo, nakoniec mi jedno balenie vydržalo dlhé mesiace, pretože na odlíčenie ho stačí len úplná trošička. Pred každým použitím ho treba potrepať, aby sa spojili obe časti (olejová a vodová), vďaka čomu vznikne super odličovač so sedmokráskou a panthenolom, kyselinou mliečnou a s výťažkom z morských rias. Nemá výraznú vôňu, len  ľahký príjemný závan, ktorý si pri odlíčení ani neuvedomíte.

Na odličovač kladiem vysoké nároky a pokiaľ nespĺňa to, čo chcem, posuniem ho ďalej. Tu kompromisy nerobím a pleti sa snažím dať to najlepšie. Prečo by som tento odličovač odporúčala všetkými desiatimi?
  • vynikajúco odličuje oči. Poradí si s vodeodolnou ceruzkou aj maskarou, pričom vôbec nedráždi oči. Neštípu, nie sú červené, nevypadne ani jedna slzička. Dôležité pre mňa je len to, aby som mala oči dobre zavreté, inak sa mi môže stať, že na okamih mám na očiach akoby clonu. Rýchlo som sa to naučila a odličovanie je tak paráda
  • milujem dlhotrvácne rúže, mám ich dosť a nie vždy idú ľahko odlíčiť. Ostávajú v záhyboch pier a nevyzerá to pekne. Manufaktura olejová odličovacia emulzia Sedmokráska s tým nemá najmenší problém a zbaví ma všetkého rúžu takmer za sekundu
  • z pleti šikovne odstráni make-up, opäť rýchlo a jednoducho. Moja zmiešaná pleť síce ostane trochu mastná, ale keďže pokračujem ďalším čistením, nepovažujem to za problém. 
V skratke - je to vynikajúci odličovač, ktorý si poradí aj s odolnými líčidlami bez toho, aby dráždil alebo štípal. Po dokončení večerného rituálu je pleť dokonale vyčistená, jemná a hladká. 

Môžem povedať len toľko, že jedno balenie nestačí :) Kúpite ho buď v kamenej predajni alebo  v eshope Manufaktura za 9,95 eur. Nakupujem v eshope a zbieram body za nákup, potom mám parádnu zľavu :)


Ktorý odličovač považujete za najlepší, s akým ste sa stretli? :)




 

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe