Mini riasenka do kabelky od Schminky

14:42

V krásnom balíčku od Schminky, ktorá mi ponúkla spoluprácu, bolo hneď niekoľko zaujímavých kúskov. Ukázala som vám ich aj na Instagrame, ale každý si zaslúži svojich pár slov v recenzii. Riasenka na zväčšenie objemu, ktorú som recenzovala ako prvú, si ma veľmi získala, používam ju teraz denne, keď chodím na rehabilitácie a fyzioterapeutovi. Spolu s ňou mi prišla aj mini riasenka do kabelky, ktorá je trochu iná, no pre mňa je špeciálna - veľmi mi totiž pripomína riasenky, s ktorými som sa v 15-tich učila líčiť ♥ Po toľkých rokoch je to neuveriteľná nostalgia a vždy, keď ju vezmem do rúk, musím sa pousmiať. Život plynie tak rýchlo, no vždy sa objaví niečo, čo nás vráti v čase.


Schminka mini riasenka do kabelky

Schminka mini riasenka do kabelky zloženie

Schminka mini riasenka



 Schminka mini riasenka do kabelky

Líčiť som sa začala potom, ako sa mi zapáčil jeden spolužiak :) Vedela som, že je to márne, ale takej nevinnej študentskej láske sa veľmi ťažko niečo vysvetľuje, všakže. V skratke, chalan sa na mňa v podstate ani nepozrel, ale u mňa ostala láska ku kozmetike, líčeniu a všetkému, čo k tomu patrí a už len za to by som mu mala byť vďačná :) Mini riasenka do kabelky od Schminka je veľmi podobná tej, ktorú som mamine nenápadne kradla z jej kozmetickej taštičky. Už len kvôli tomu som sa z nej nevedela prestať tešiť. 

Mini riasenka od Schminky je ozaj mini. Či ju potrebujete dostať do malej kabelky, ruksaku alebo kozmetickej taštičky, určite sa vám tam vojde. Má 7 ml a rozkošný elegantný čierny obal. Perfektne sa hodí aj ako darček pod stromček či k narodeninám. Jej kefka je klasická, hustá a guľatá, presne taká, ako v mojich pätnástich :) Čierno čierna farba zafarbí každú mihalnicu a dobre sa s ňou líči. Aj keď je nová, riasy príliš nelepí. 

Keď si ju nanesiete v jednej vrstve, môže sa stať, že si ani nevšimnete, že ste sa namaľovali. V druhej vrstve je to už lepšie, riasy sú zvýraznené, majú väčší objem, no predĺžené nie sú. Toto je ten typ riasenky, po ktorom, siahnem, keď nemám chuť na žiadne výrazné líčenie, avšak chcem zvýrazniť riasy. Pridám ešte linku, BB krém, lesk na pery a som spokojná. Je to nevinné, dievčenské a na bežný deň postačujúce. 

Za veľkú výhodu považujem, že mini riasenka do kabelky vydrží na očiach bez toho, aby sa rozmazávala alebo opadávala. Nerobia sa z nej hrudky a riasy sú pekne definované, nie zlepené. Keď ju porovnám s riasenkou na zväčšenie objemu, je tam značný rozdiel. Kým táto riasy jemne zvýrazní, tá druhá dodáva výraznejší objem aj dĺžku (avšak potrebujete 2 - 3 vrstvy, inak je výsledok slabší). Inak sú obe kvalitné - bez hrudiek, lepenia, rozmazávania, opadávania. V prepočte nestojí ani 4 eurá a môžem o nej povedať, že je to taká klasika - klasický štetec, čierno čierna farba, pekný obal. Používam ju najmä cez víkendy, keď sa túlame prírodou (teda, koľko mi dovolí operovaná noha, aj keď mi doktor povedal, že mám veľa chodiť, veľa bicyklovať a veľa cvičiť). 

Plusy:
  • všade a vmestí
  • pekne vyzerá
  • klasická kefka, šikovná
  • potrebné dve a viac vrstiev, aby riasy zvýraznila
  • čierno čierna farba
  • nelepí riasy, nerobia sa hrudky
  • riasy zvýrazní, vydrží bez opadávania alebo rozmazávania
Mínusy:
  • ak hľadáte riasenku na výraznejšie predĺženie a objem, táto pre vás nebude
Nájdete ju v eshope Schminka, kde stojí 95 Kč, teda  necelé 4 eurá. 


Spomínate si na riasenky, s ktorými ste sa učili maľovať? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe