Ako som spoznala Stapiz o trochu lepšie

16:23

Dnes bude reč o mimoriadne príjemnom prekvapení. O značke Stapiz ste si na mojom blogu už mohli prečítať (maska na vlasy nemala chybu) a vďaka dobrým skúsenostiam som sa rozhodla pre ďalší nákup. Keď sa mi míňal šampón, musela som sa vybrať na potulky eshopom. Kolekcia Stapiz Botanic Harmony ponúkala na prvý pohľad krásnu vlasovú kozmetiku a okamžite mi do oka padli šampón aj maska na vlasy. Dlho som neváhala, pretože boli väčšie, cenovo výhodné a oku lahodiace. Keď som ich prvý raz skúsila, ostala som milo prekvapená a rada by som sa pozrela na zúbok aj ďalším kúskom. 


Stapiz Botanic Harmony pH 4,5 Šampón

Stapiz Botanic Harmony pH 4,5 Šampón zloženie

Stapiz Botanic Harmony pH 4,5 Šampón ingrediencie

Stapiz Botanic Harmony pH 4,5 šampón 

Začala by som šampónom, ktorý si ukradol moje srdce  po prvom ovoňaní. Stapiz Botanic Harmony pH 4,5 šampón je v peknom plastovom priesvitnom obale s praktickou pumpičkou na dávkovanie. V poslednej dobe je to moje obľúbené balenie, stačí pár razy stlačiť pumpičku a je to, netreba nič šraubovať. Má pol litra, takže vydrží celkom dlho a na vani vyzerá rozkošne. Jeho zelená farba je ako závan jari.
Očarila ma jeho príjemná, sladká a okúzľujúca vôňa. Zbožňujem voňavú kozmetiku a toto presne zapadlo do mojej predstavy o voňavej kozmetike. Voňajú vlasy, vzduch okolo mňa a zlepšuje náladu. Jeho konzistencia je typická šampónová, nie je úplne riedky a dobre pení. Toto všetko bolo až podozrivo dobré, takže som čakala, ako bude reagovať môj ekzém. 

Ekzém ho znáša dobre. Na to, že sa jedná o bežný šampón (nie určený na ekzém, lupiny, citlivú pokožku alebo prírodný), ma pokožka svrbela podstatne menej, nerozširoval sa a nemokval. Nerencenzovala som mnoho šampónom, ktoré som si kúpila, lebo som ich po jednom - dvoch použitiach posunula ďalej (ekzém si vyberá viac ako ja) a tak som ostala maximálne spokojná. To však zďaleka nie je všetko - vlasy sú čisté, jemné, nadýchané a pružné. Bežne stojí okolo 7 eur. 


Stapiz Botanic Harmony pH 4,5 Maska na vlasy

Stapiz Botanic Harmony pH 4,5 Maska na vlasy zloženie

Stapiz Botanic Harmony pH 4,5 Maska na vlasy ingrediencie

Stapiz Botanic Harmony pH 4,5

Stapiz Botanic Harmony pH 4,5 Maska na vlasy

Maska na vlasy je must have a striedam ju s kondicionérom alebo mliekom na vlasy. Stapiz Botanic Harmony pH 4,5 maska na vlasy má tiež pol litra, obal je rovnaký (akurát maska má krémovú farbu, preto vyzerá trochu inak ako šampón a tak a ich ľahko rozoznáte) a nechýba ani moja obľúbená pumpička. Vôňa je tiež veľmi podobná, menej sladká a viac zelená (neviem to inak popísať, proste ju ovoniam a poviem si, že takto vonia zelená farba). Jej krémová konzistencia sa mi páči tiež a použite si užívam nielen ja, ale aj moje vlasy.

Po umytá šampónom nasleduje táto maska. Môžem ju pokojne nanášať od korienkov po končeky, lebo nedráždi ekzematickú pokožku a moje vysušené vlasy sa nemastia. Nechávam ju pôsobiť pár minút (nestopujem to, je to len odo oka, kým sa poumývam) a zmyjem. Vlasy sú krásne jemné, veľmi lesklé a príjemné na dotyk. Ľahko sa rozčesávajú, dobre sa upravujú, neelektrizujú s nelámu sa. So šampónom sú zohratá dvojica a dopĺňajú sa nielen opojnou vôňou, ale aj účinkami. Pokojne by som do ich kúpy išla opakovane, lebo účinkujú a môj ekzém sa nezhoršuje. Nestojí ani 8 eur a vydrží celé týždne, lebo stačí len pár pumpičiek na jedno použitie.

Stapiz Botanic Harmony pH 3,5 mlieko na vlasy

Stapiz Botanic Harmony pH 3,5 mlieko na vlasy zloženie

Stapiz Botanic Harmony pH 3,5 mlieko na vlasy ingrediencie

Stapiz Botanic Harmony pH 3,5

Stapiz Botanic Harmony pH 3,5 mlieko na vlasy

Posledným (ale rozhodne nie najhorším!) produktom dnešnej recenzie je Stapiz Botanic Harmony pH 3,5 mlieko na vlasy. Dalo by sa vlastne povedať, že je to niečo ako balzam, ktorý striedam s maskou alebo s kondicionérom. Má 150 ml a balený je podobne, ako vyššie spomenuté kúsky - pekný zelený obal ozdobený kvetmi je plastový a priehľadný. Na aplikáciu poslúži zúžený aplikátor a mlieko dostanete von ľahko. Vyzerá pekne a pripomenulo mi časy, kedy si moja mamina robila trvalú a v podobných baleniach boli kadejaké nie veľmi voňavé tekutiny.

Opäť musím vyzdvihnúť jeho peknú sladšiu vôňu, vďaka ktorej sa na použitie teším o niečo viac. Je redšie ako maska a tiež ho nanášam od korienkov po končeky. Nechávam ho pôsobiť pár minút a v tomto prípade sa držím hesla, čím dlhšie, tým lepšie pre vlasy. Pekne ich prevonia, dobre sa rozčesávajú, sú ako hodváb a lesknú sa. Okrem toho sú pevnejšie, nelámu sa, neštiepia sa mi končeky a nemám mu čo vytknúť. Bežne stojí necelých 5 eur.

Kolekcia Stapiz Botanic Harmony mi padla do oka len vďaka obalom, nemala som ani tušenia, aká bude. Napokon sa to ukázalo ako dobrá voľba, pretože stav môjho ekzému sa vôbec nezhoršil a vlasy vyzerajú tak, ako si prajem. Nájdete ju v eshope Elnino



Kúpili ste kozmetiku len preto, lebo sa vám veľmi páčila? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe