Takto vonia tajomstvo

18:29

Túto vôňu som si kúpila ozaj dávno. Ovoňala som ju, kúpila som ju, položila do poličky a tam ma čakala dlhé mesiace, kým som sa k nej dostala. Je síce trochu ťažšia a výraznejšia, ale rozhodne má čo ponúknuť. Najbližšie mám vyhliadnutú kvetinovú Garden Party, ktorá je ideálna na jar a leto, parfumovaná voda Autour de Minuit Yves Rocher je vhodnejšia do chladnejších dní. Nikdy by som neverila, že práve ona sa mi zapáči, ale veď svet je plný prekvapení, no nie?


parfumovaná voda Autour de Minuit Yves Rocher zloženie

Autour de Minuit Yves Rocher

parfumovaná voda Yves Rocher

 Parfumovaná voda Autour de Minuit Yves Rocher

Pôvodne som plánovala kúpiť inú vôňu, lebo boli v akcii za milé ceny a chcela som skúsiť niečo nové. Nakoniec som zvolila túto (naslepo, viac menej, lebo tá, čo som chcela, nebola). Kým vtedy som ju kúpila vo veľkosti 30 ml, dnes ju kúpite aj ako stovečku a to nie je na zahodenie (vychádza cenovo výhodnejšie a dlho vydrží). V poslednej dobe si kupujem na striedačky miniatúry s veľkými baleniami a stále verím, že sa mi do rúk dostanú moje vysnívané kúsky.

Balenie je ozaj minimalistické a je v ňom kúsok tajomna. Biela krabička (s fialovým kvetom a lampou, dopĺňa ich červený bozk) ukrýva guľatý priehľadný flakón s papierovou etiketou a vyzerá rozkošne. Vyzerá inak ako väčšina parfémov od Yves Rocher, ale aj to robí parfumovanú vodu Autour de Minuit Yves Rocher takou neobyčajnou.

V jej zložení nájdete:
  • Kosatec z Číny
  • Mandarinka z Talianska
  • Pačuli z Indonézie
  • Vetiver z haiti

Vzniká medzinárodné spojenie :), ktoré je také tajuplné a záhadné! Táto gurmánska vôňa je  orientálna, drevitá i kvetinová, veľmi mi pripomína niečo z detstva. Ešte som neprišla na to, čo to je, ale neprekáža mi. Parfumovaná voda Autour de Minuit je trochu ťažšia a ideálna na chladnejšie dni, kedy naplno vynikne jej krása. Ako som už spomenula, nepovedala by som, že práve ona sa mi zapáči, lebo v nej nie je nič žiarivo svieže a kvetinové. No keď som sa jej zhlboka nadýchla, stratila som sa v jej tajomných tónoch.

Výdrž tejto vône je obstojná a vydrží voňať celé hodiny, niekedy aj celý deň. Na oblečení a vo vlasoch ju občas cítim aj na druhý deň. Celkovo ju hodnotím ako vydarenú, elegantnú a výraznú vôňu, ktorá však nie je len pre staršie ročníky. Oceníte ju v zime, na večierku i v kine, kedy sa chcete cítiť výnimočne. 

Plusy:
  • minimalistický obal
  • krásna orientálna vôňa
  • vhodná do chladnejších dní
  • vydrží voňať dlhé hodiny
Mínusy:
  • nenašla som
Nájdete ju v eshope Yves Rocher, kde  100 ml balenie stojí 52 eur. 



Kupujete si rôzne vône na leto a na zimu alebo preferujete celoročne jeden parfém? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe