Neuveriteľne ružové a voňavé pleťové sérum

15:58

Pleťové séra sa stali neodmysliteľnou súčasťou môjho kozmetického rituálu pred pár rokmi. Ani celkom presne neviem, ktoré bolo prvé, no odvtedy mojimi rukami prešli desiatky kúskov. Niektoré boli lepšie, niektoré boli horšie. Vyberám si ich podľa rôznych kritérií, mám séra proti starnutiu pleti, na stihnutie pórov, hydratáciu, rozjasnenie a tak. Nejak mi po tridsiatke napadlo, že lepšie to už asi nebude (chápete, už to na tých 20 neuhrám) a tak potrebujem dobrú kozmetiku. Vyberám si z rôznych značiek a niekedy len podľa toho, čo mi padne do oka. Naposledy mi tak padlo energizujúce sérum od Nuxe a netušila som, čo by sa z neho mohlo vykľuť. No, vykľula sa z neho úplná paráda.


Nuxe Crème Prodigieuse Boost energizujúce sérum zloženie

Nuxe Crème Prodigieuse Boost energizujúce sérum


Nuxe Crème Prodigieuse Boost

Nuxe Crème Prodigieuse Boost energizujúce sérum

Padlo mi do oka preto, lebo je ružové. Napísala som to už veľakrát, ale všetko ružové, púdrové, pastelové zbožňujem čím ďalej, tým viac. Nechápem to, lebo roky som fandila len čiernej, ale rozhodne je to príjemná zmena. Najmä Richard sa teší z toho, keď sa oblečiem do kvetov a farieb a ja sa teším, keď takýto závan prenesiem aj do kúpeľne. Nuxe Crème Prodigieuse Boost energizujúce sérum však nie je len o krásnom obale so šikovnou pumpičkou.

Vyzdvihnúť musím veľkosť balenia, toto sérum má až 100 ml a bez akcie vychádza len niečo okolo 18 eur! Už to bolo veľmi lákavé a keďže značku Nuxe považujem za vydarenú (mala som pár miniatúr a multifunkčný olej alebo krém milo prekvapili), neváhala som. Plastový obal je trochu ťažší a určite nie je ideálny na cesty necesty, ale na poličke vyzerá fakt dobre. Vďaka svojej veľkosti vydrží dlho a pokojne môžem povedať, že jedno balenie nestačí. 

Nuxe Crème Prodigieuse Boost energizujúce sérum je nádherne voňavé. Niekomu by sa mohlo zdať až príliš, ale keď je moja pleť v pohode, takéto voňavé kúsky zbožňuje. Je to ako ľahký kvetinový parfém, ktorý rozjasní deň. Gélové konzistencia je redšia, dobre sa vsiakne do pleti a nezanecháva ju mastnú ani lepkavú. Obsahuje:
  • výťažok z jazmínu, ktorý pôsobí proti starnutiu pleti
  • ribózu, ktorá zasa podporuje pevnosť a pružnosť
  • vitamín C je silný antioxidant, rozjasňuje pleť, omladzuje ju, pôsobí proti fliačikom a jazvičkám
  • extrakt z nechtíka prispieva k upokojeniu a regenerácii pleti
  • kyselinu hyalurónovú, ktorá je super bojovník proti starnutiu pleti
Používať sa môže ráno a/alebo večer pod pleťový krém. Vďaka séru je pleť pevnejšia a pružnejšia, vyhladzujú sa linky a zjemňujú sa vrásky (aj okolo očí). Viditeľne rozjasňuje unavenú a mdlú pleť, takže aj v prípade krátkeho spánku nevyzerám ako zombie. Jeho krásna vôňa povzbudí zmysly, pleť je hydratovaná, jemná a krásna. Toto sérum je príjemnou zmenou a musím povedať, že od tejto značky by som rada skúsila aj ďalšie. Koniec koncov, ponuka je dosť pestrá.

Plusy:
  • pekne vyzerá
  • praktická pumpička na dávkovanie
  • veľké balenie za príjemnú cenu
  • krásna výrazná vôňa
  • gélová konzistencia
  • nezanecháva pleť mastnú ani lepkavú
  • nezhoršuje stav akné
  • pleť vyhladzuje, spevňuje, je pružnejšia, žiarivejšia, jemnejšia a hydratovaná
Mínusy:
  • nenašla som
Nájdete ho v eshope Elnino, kde stojí len niečo málo cez 17 eur, ale v akcii zaplatíte priam rozprávkovú cenu. 


Skúsili ste už nejaké sérum od Nuxe? :)





You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe