Zaujmite svoje okolie so zmyselnou Mon Rouge

18:01

Yves Rocher nám každý mesiac posiela letáky so zľavami a darčekmi, ktoré možno dostať k nákupu v kamenej predajni. Keďže pár mesiacov sú obchody zavreté, dajú sa uplatniť aj v eshope, čo mi tiež dosť vyhovuje. Priznám sa, že radšej nakupujem na internete, kde si o produktoch prečítam trochu viac, nájdem aj nejaké recenzie a nesleduje ma pritom nikto cudzí (mimochodom, hlavne Richard, ktorý netrpezlivo čaká, kedy konečne nakúpim). Minulý rok mi prišla aj vzorka parfému  Mon Rouge a tak sa mi zapáčil, že som vyrazila na nákup. Vtedy to ešte išlo. 


Parfumovaná voda Mon Rouge zloženie

Parfumovaná voda Mon Rouge Yves Rocher

Mon Rouge Yves Rocher

Parfumovaná voda Mon Rouge Yves Rocher

Vône od Yves Rocher si kupujem pravidelne už pár rokov. Kým niektoré sú moje stálice ( Naturelle, Comme une Evidence, žltá a fialová So elixir, o ktorých som ešte nepísala), iné skúsim a viac razy nekúpim. Prípad parfumovanej vody Mon Rouge Yves Rocher bol jasný po pár použitiach - síce si ju viac nekúpim, ale chladné dni prevoňala naozaj intenzívne. 

Začala by som balením, ktoré upúta okamžite. Keď som sa pozrela na žiarivo červenú krabičku, okamžite som sa preniesla do Francúzska a predstavila som si, ako sa prechádzam uličkami Paríža a cítim sa ako elegantná Parížanka. Obal je pomerne jednoduchý, priesvitný, s červeným písmom a hranatým vrchnáčikom. Hravý minimalizmus, flakón sa dobre drží, nie je až taký ťažký. 

Keď som prvý raz ovoňala vzorku, mala som pocit, že v Mon Rouge je kúsok Euphorie od Calvina Kleina. No, vôbec to tak nie je a nakoniec mi to ani neprekážalo. Euphoriu mám veľmi rada, no kupujem ju menej často. Táto parfumovaná voda sa skladá z kosatca, neroli, čiernej ríbezle, slivky a pačuli. Mne vonia predovšetkým kvetinové duo a pačuli. Vzniká z toho pomerne sladká aróma, ktorá je trochu ťažšia a vhodnejšia na chladné dni. Dodá im slnko, teplo, radosť zo života. 

Vôňa je nepochybne mimoriadne iskrivá, teplá a veľmi intenzívna. Jej sladkosť mi neprekáža, keďže v zime je to príjemnejšie ako ľahké kvetinové vône. Vydrží dlho voňať, vo vlasoch ju cítim aj na druhý deň. Minula som ju do poslednej kvapky, ale neoslnila ma tak, aby som sa k nej zasa vrátila. Nosila som ju do práce aj na prechádzky, ale hodila by sa aj na nejaký elegantný večer v divadle či v reštaurácii. Každopádne sa teším na nové vône, lebo Yves Rocher vie vždy prekvapiť.

Plusy:
  • pekný obal
  • zaujímavá vôňa
  • sladšia, vhodnejšia na chladné dni
  • dlho vydrží voňať
Mínusy:
  • neočarila ma tak, aby som sa k nej vrátila
V eshope Yves Rocher stojí parfumovaná voda Mon Rouge 49 eur (ale napríklad na Valentína boli všetky vône za polovicu a tiež som nakúpila).


Ktorú vôňu od Yves Rocher máte radi? :)


You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe