Toto už nikdy viac! Part 6

18:27

Prírodnú kozmetiku českej značky Ryor som chcela vyskúšať veľmi dlho. Zapáčila sa mi, preto som po nej začala pátrať. Spokojne som zistila, že v našom meste ju nájdem minimálne v dvoch predajniach (a aj na internete ju predávajú na viacerých stránkach), preto som nemusela objednávať z internetu. Keď som doma minula nejaké drobnosti, povedala som si, že je na čase kúpiť si práve produkty Ryor. Nebolo toho veľa, tuším 4 veci. Veľmi som sa na ne tešila. Žiaľ, asi som si mala prečítať pár recenzií, lebo hneď prvý výrobok, ktorý som začala používať, Aknestop roll on, ma sklamal na plnej čiare. Ďalšie výrobky síce zachránili reputáciu tejto značky, ale roll pohorel. Na totálku.







O výrobku si môžete prečítať:

     "Prípravok s obsahom vybraných esenciálnych olejov, ktoré majú protizápalový účinok.
Použitie: aknestop nanášajte bodovo niekoľkokrát denne už pri prvých príznakoch vznikajúceho akné."

Maličký roll má 5 ml a je v krásnej krabičke. Veď vy viete, prečo ma tak nadchla :) Všetko, kde je levanduľa, je prekrásne. Hoci som sa naň tešila, uvedomila som si nepraktickosť roll onu - tá malá guľôčka sa občas viac netočila ako točila a keď sa miliónty raz zasekla, mala som sto chutí hodiť ju o zem. Aj keby mi to nepomohlo, uľavilo by sa mi. To jediné, čo som mala na ňom naozaj rada, bola vôňa. Výrazná, bylinková, sladká. Ako keď si do aroma lampy nakvapkáte esenciálne oleje, ktoré prevoňajú na dlhé hodiny vzduch v izbe. Je pravda, že niekomu takáto výrazná vôňa môže prekážať, ale ja som sa zaradila k tým, ktorí si ju zamilovali. No a tu by som skončila so všetkým, čo sa mi na tomto produkte páčilo. Levanduľová krabička a prekrásna vôňa. Roll on som si kúpila s jasným cieľom - vysušiť  a pomôcť zahojiť vyrážku. Pri prvom nanesení ma vyrážka a červená pokožka okolo nej štípala ako sto čertov. Naivne som si myslela, že sa to pomaly bude zlepšovať. Sklamanie však prišlo veľmi rýchlo. Presne, ako som sa dočítala v hodnoteniach na internete - minimálne vysušenie vyrážky, takmer žiaden účinok, vyrážky sa hojili veľmi dlho (asi ako keby som si na ne nenaniesla absolútne nič), červenú pokožku neupokojuje. Možno by pomohol na začínajúce vyrážky, ale mne sa vyhodia najčastejšie v noci (čiže šok prichádza až ráno) a vtedy mi je tak šuma fuk, či by zabral alebo nie. Suma sumárum - nepomohol, ale ani neuškodil, čiže ja by som ho neodporučila, keby sa ma niekto spýtal na môj názor. Ale ako sa hovorí, sto ľudí, sto chutí a niekomu by možno pomohol.

Plusy:
  • pekná krabička
  • krásna, ale výrazná vôňa 
  • dezinfikuje 
Mínusy:
  • neúčinkuje
  • guľôčka sa mi zasekávala
Cena roll onu bola okolo 4 eur. Ako som už povedala, nebola som s ním absolútne spokojná. Ale už čoskoro tu budú iné výrobky, ktoré rozhodne stoja za vyskúšanie :)

Mali ste tento produkt? Boli ste s ním spokojní?




You Might Also Like

12 Vaše komentáre

  1. Neskusala som ziaden vyrobok tejto znacky. Minul sa mi vsak pripravok na lokalne akne, takze momentalne hladam nieco podobne, co by som si kupila.
    Kaviareň u mačky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne sa teraz osvedčil jeden gél od Balea a jeden krém od Himalaya Herbals.

      Odstrániť
  2. No teda a ja som si chcela kúpiť celú´radu Aknestop. Asi budem musieť riadne prečítať všetky recenzie.
    Ale dvojfázovú odličovaciu emulziu od Ryoru zbožňujem úplne najviac :-)

    http://miskasiska25.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Z tejto rady mám ešte čistiacu penu, ale tú som neskúšala :) Ale každopádne si myslím, že tá bude lepšia, lebo roll on bola zlá voľba, tie sú všeobecne dosť o ničom. Hoci niektoré dievčatá písali, že im pomohol, ja som bola celkom sklamaná.

      Odstrániť
  3. Nooo Lucka podľa mňa si nezačala najlepším produktom. Ten roll je fakt nič moc, ale napríklad krémy Aknestop som kedysi používala a boli super, ale na druhej strane som mala už aj lepšie, aj horšie :P

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Súhlasím, že som začala s najhorším výrobkom :D lebo mám balzam aj masku a sú super :) Krémy veru nemám, možno časom, keď miniem zásoby :)

      Odstrániť
  4. Na lokálne jebáky :D /sorry :D/ sa mi najlepšie osvedčil Effaclar A.I. od La Roche-Posay...
    ... ak som to tu náááhodou ešte niekde nepísala :D...
    saveonbeauty

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ten je super, mala som ho pár mesiacov dozadu, len je trošku drahší, preto skúšam aj lacnejšie produkty, či nie sú podobné. Celkom sa mi teraz Himalaya a Balea osvedčili :)

      Odstrániť
    2. Mne práveže onoho času nezaberalo nič iné, len rad Effaclar, takže moc som si nenavyberala :-/...
      saveonbeauty

      Odstrániť
    3. No ja som si teraz kúpila za ani nie dve eurá veľké balenie tekutého púdru a je neskutočne dobrý! Som zvedavá, či to tak aj ostane.

      Odstrániť
  5. Mne zas ten roll-on zaberá na všetky typy vyrážok, je to individuálne :)

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe