Celludestock od Vichy

18:32

Leto je fuč. Nenávratne. Slnečné lúče nahradili mraky, ktoré sa pomaly vkrádajú do nášho života. Lístie húfne padá a pokrýva zem. Tú zem, po ktorej som pred pár mesiacmi behala bosá. Lebo v lete sa to môže. Behať na boso s plachým úsmevom na perách. Úsmev patrí k letu. Ako tie bosé nohy. A čarovné večery bez akýchkoľvek chmárov. Len ja a pokoj. Kde tu muška svetluška a dotieravý komár. Nech si letí do sveta. Môže. Má predsa krídla. Ja mám len nohy, ktoré ma nesú niekam vdiaľ. Bez cieľa, bez náhlenia, bez predstáv. Nostalgicky myslím na leto. A na to, ako som sa snažila urobiť všetko preto, aby som sa do zrkadla pozerala bez zavretých očí.





O výrobku si môžete prečítať:

     "Zoštíhľujúci krém proti celulitíde

  • pre ženy, ktoré trápi nadbytočný objem v problematických partiách, ktoré energetickým obmedzeniam počas diéty 
  • aktivuje spaľovanie tukov, tonizuje pokožku
  • umocňuje stimuláciu produkcie proteínu, ktorý napomáha odbúravaniu tukov počas diéty
Zloženie: aqua / water, dimethicone, glycerin, caffeine • alcohol denat, propanediol, triethanolamine, salicylic acid, hydrogenated polyisobutene, butylene glycol, ammonium polyacryldimethyltauramide / ammonium polyacryloyldimethyl taurate, peg-100 stearate, peg/ppg/polybutylene glycol-8/5/3 glycerin, ci 19140 / yellow 5, ci 42090 / blue 1, glyceryl stearate, sodium benzoate, sodium citrate, phenoxyethanol, disodium edta, caprylyl glycol, capryloyl salicylic acid, xanthan gum, nelumbo nucifera leaf extract , cetyl alcohol, acrylates copolymer, parfum / fragrance"

Pred niekoľkými mesiacmi som sa zúčastnila testovania Vichy a za odmenu sme si mohli vybrať jeden produkt. Tak nejako som sa dopracovala k tomu, že chcem skúsiť niečo z telovej kozmetiky, keďže pleťovú som mala, a preto som si vybrala tento krém. Je v jednoduchej čiernej tube, z ktorej sa vytláča. Vonia veľmi pekne, sladko, pomerne výrazne, ale nie rušivo. Zelený gél je pomerne hustý, nerozteká sa, dobre sa rozotiera. Myslím, že jeho vlastnosti a účinky môžem rozdeliť na dve skupiny, a to na tie, ktoré mám na ňom rada a tie, ktoré mi prekážali. 
Čo som mala rada:
  • vôňu a konzistenciu
  • účinky. Skúsila som veľa krémov, lacnejších i drahších, z ktorých niektoré viditeľne redukovali prejavy celulitídy, kým iné pokožku maximálne hydratovali (niekedy ani to). Tento pokožku veľmi pekne zjemňoval -  na dotyk bola jemná, vláčna. Prejavy celulitídy pri pravidelnom používaní redukuje. Úplne však nezmizli, nie je to kúzelník.
  • do pokožky sa vsiakne bez mastného pocitu
Čo som neznášala:
  • ježkove zraky, lepila som sa ako mucha na med! Tak lepkavú pokožku, ako som mala po jeho použití, som nemala dlho. Naviac, zelený krém občas nechal na pokožke zelený povlak, ktorý sa občas žmolkoval a lepilo sa to potom na pyžamo. Preto som ho cez deň nepoužívala, asi by ma porazilo, keby som sa dakde prilepila a ešte by po mne ostala aj zelená stopa
Čo nemám rada:
  • sľuby, že niečo bojuje s tukovými vankúšikmi. Ať se propadnu do západního Nemecka, jestli lžu! Ale ja som si naozaj nevšimla, že by nejaký prostriedok zoštíhlil tak, aby to bolo aj vidno. Mali by hneď dodať, že kto sa nehýbe, si to určite nevšimne. Hold, iba tomu, komu sa nelení, sa zelení (v tomto prípade ste skorej zelené vy)
Celkové hodnotenie produktu? Priemerné, len cena je 24 eur, to by som zaň nedala. Najmä preto, lebo aj mnohé lacnejšie produkty dokážu podobné, ak nie aj lepšie divy.

Mali ste tento krém? Boli ste spokojnejšie ako ja? 

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe