Poklady od Trevarna, ktoré sa oplatí vyskúšať

17:28

Posledné dni sú pre mňa hrozné. Mám pocit, že je záťažový stupeň najmenej milión. Ráno sa ledva vykotúľam z postele, všetko mi dlho trvá, v kancelárii sedím nad šálkou kávy a v jednom kuse zívam, ľudia mi niečo hovoria  a ja vnímam akurát tak to, že pohybujú perami, potom zasa zívam a neprítomne hľadím von oknom. Túžobne vyzerám leto. Neprichádza. Ponáram sa preto do farebného sveta snov, kde v ružových plavkách pobehujem po zlatistej pláži. Žlté slnko hreje nad azúrovo modrou vodou a zelená tráva láka, aby som si do nej ľahla. Fialová levanduľa napĺňa vzduch vôňou a červené ruže mi pripomínajú, akou farbou horí láska. Potom zasa niekto zaklope na dvere a opäť sa ocitnem v sivej realite. Našťastie, našla som drobnosti, ktoré nielen výborne pomáhajú, ale aj farebne voňajú - levanduľové mydlo, harmančeková masť či bližšie nešpecifikovaný bylinkový balzam na pery :)






O harmančekovej masti si môžete prečítať:

       "Masť je vhodná na citlivú a zapálenú pokožku, vyrážky a ekzém. Obsahuje olivový olej zmiešaný s harmančekom a levanduľou, slnečnicový olej, včelí vosk, ľubovník bodkovaný a zmes esenciálnych olejov z nemeckého harmančeka, levandule a rímskeho harmančeka. Vhodná na všetky typy pleti.
Ingrediencie: Olea Europaea Matricaria Recutita* (Camomile mascerated into Olive Oil), Olea Europaea Lavendula Angustifolia* (Lavender mascerated into Olive Oil), Helianthus Annuus Hypericum - Perforatum* (Sunflower Oil with St. John’s Wort), Cera Alba* (Beeswax), Matricaria Recutita Essential Oil* (German Camomile essential oil), Lavendula Angustifolia Essential Oil* (Lavender essential oil), Anthemis Nobilis Essential Oil* (Roman Camomile essential oil).
* organicky produkované
Upozornenie: Výrobok skladujte pri teplote 5 - 25°C, mimo vplyvu priameho slnečného svetla alebo priameho zdroja tepla. Zmena konzistencie v dôsledku vyššej teploty neznehodnocuje kvalitu výrobku. Pôvodnú konzistenciu dosiahnete umiestnením výrobku do chladu (5-25 °C)."

Harmančekový krém je v krásnom žltom sklenom obale s kovovým viečkom. Má 30 ml, je maličký a všade sa vmestí. Pri pohľade naň som si myslela, že ho miniem tak na dve použitia, ale keď som zistila, že ho stačí ozaj málo, prehodnotila som svoj prvý postoj :) Do jeho vône som sa zamilovala na prvé očuchanie, Je to krásna bylinková vôňa, vonia ako leto na lúke. Veľmi jemne, veľmi príjemne, nevtieravo, prirodzene. Čo sa konzistencie týka, je to hustý tuhý krém. Trochu som sa bála, či sa bude dať ľahko vtrieť do vlasovej pokožky, ale pri prvom použití sa obavy rozplynuli. Masť sa totiž pri kontakte s pokožkou topí, a preto sa perfektne rozotiera. Kúpila som si ho na atopický ekzém vo vlasovej pokožke. Na vyrážky by som ho asi nepoužívala, lebo je trošku mastnejší, ale na suchú atopickú pokožku je ako stvorený. Pokožku výrazne hydratuje, vďaka čomu predchádza vzniku suchých, šupinkatých miest. Dlhodobo ju upokojuje, menej svrbí a nie je podráždená a červená. Pomáha ju hojiť. Z vlasov sa vyumýva pomerne ľahko, nemusím si ich umývať viac razy ako inokedy. Ako som už spomenula, je trošku mastnejší, trošku dlhšie trvá, kým sa vsiakne do pokožky, ale rozhodne to stojí za to.

Plusy:
  • pekné balenie
  • krásna vôňa
  • hustý, po kontakte s pokožkou sa akoby topí a dobre sa rozotiera
  • používam ho na atopický ekzém - pokožku hydratuje, upokojuje a pomáha hojiť
  • netreba ho použiť veľa
Mínusy:
  • trošku mastnejší, nevsiakne sa okamžite
Masť kúpite na stránke http://biokozmetikaorganicare.sk/, bežná cena je 11,60, ale vo výpredaji je teraz za 3,48.





Tento balzam mi robil spoločnosť pár mesiacov, dnes ho mám už len na dne a bude mi chýbať. Má 15 ml, je v sklenom obale a podobne ako harmančekový krém má kovový vrchnáčik. Rozkošný je aj preto, lebo je krásny fialový. Vonia bylinkovo, je hustý, ale dobre sa rozotiera. Perfektne hojí popraskané pery, chráni ich vo veternom počasí a veľmi priaznivo pôsobí aj na opary. Ten konrétny som na stránke http://biokozmetikaorganicare.sk/ nenašla, ale v ponuke sú teraz veľmi zaujímavé príchute organický grapefruit a kakaové maslo a druhý organický sladký pomaranč a pšeničné klíčky. Ich cena je 9,9.





O levanduľovom mydle si môžete prečítať:

      "Osviežujúce mydlo s antibakteriálnym a hydratačným účinkom na všetky typy pokožky.
Mydlo má osviežujúcu kvetinovú vôňu a výborné antibakteriálne a hydratačné účinky.
Ingrediencie: saponifikovaný olivový, palmový a kokosový olej, saponifikované kakaové maslo, nesaponifikovaný olivový olej, esenciálne oleje z levandule, čajovníka a patchouli, škoricový prášok a prášok z kvetov levandule.
UPOZORNENIE: Esenciálne oleje v tomto mydle obsahujú potenciálny prírodný alergén: linalol."

Určite vás neprekvapí, keď poviem, akú radosť som z neho mala :) Všetko levanduľové je skrátka úžasné a toto mydlo nie je výnimka. Krásna krabička ukrýva nezvyčajné, guľaté mydlo, ktoré nie je veľmi veľké a dobre sa drží v rukách. Levanduľová vôňa je prirodzená a nenútená, máte pocit, akoby ste sa skláňali nad kvetmi a ovoniavali ich. Mydlo jemne pení, pokožku čistí bez vysušenia a necháva ju jemnú a prevoňanú.

Plusy:
  • pekná krabička
  • mydlo má šikovný tvar
  • krásna levanduľová vôňa
  • pokožku umýva bez vysušenia, zanecháva ju jemnú a voňavú
Mínusy:
  • žiadne
Mydlo kúpite na stránke http://biokozmetikaorganicare.sk/, jeho cena je 5,40.

Skúsili steniektorý z týchto produktov? Zaujali vás? :)

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. já jsem měla od Trevarna propolisovou mast a fialový denní krém, a hlavně mast byla super, krém trochu mastnější :)... jinak závidím, že máte Trevarno na Slovensku dostupné (já jsem objednávala z Anglie)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Propolisovú masť si chcem kúpiť :) Ja som stránku s ním našla len pred nedávnom, ozaj super produkty.

      Odstrániť
  2. Tieto recenzie na prírodne produkty MILUJEM! Ešte že bloguješ! :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Simi, moc ďakujem a teším sa, že tieto články ťa bavia :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe