Moja zbierka Essence tieňov

19:08

V dnešnom príspevku by som vám rada ukázala moju zbierku tieňov Essence :) O niekoľkých som už písala, preto som ich sem nezaradila, aby som zasa nepísala to isté, čo ste si už mohli prečítať. Niektoré sa ešte dajú kúpiť, iné sú z limitovaných edícií. Pred niekoľkými mesiacmi som si dala malý essenceovitý záväzok, že z každej limitky si niečo kúpim, ale nie vždy sa mi to podarí. Keď prídem do DM, stojan je väčšinou vybrakovaný a to, čo tam ostalo, sa mi obyčajne nepáči :) Takže nie raz som odišla s dlhým nosom (na druhej strane, ušetrila som). S kozmetikou Essence som sa zoznámila dávnejšie, všimla som si ju v čase výpredaja, kedy bolo veľa vecí za polovicu. Vtedy sa začala písať naša spoločná história. Nie raz som sa stretla s názorom, že je nekvalitná a neoplatí sa do nej investovať. S tým nemôžem súhlasiť, pretože aj keď sa v nej nájdu nepodarky (a kde nie?), našla som si medzi jej výrobkami kopec super vecí - objemový púder na mihálnice, transparentný púder, čistiace pásiky na nos, odličovacie obrúsky, vložky do topánok - tieto a viaceré ďalšie sa stali neodmysliteľnou súčasťou môjho života. Ako som sa skamarátila s tieňmi? :)





O mono tieňoch si môžete prečítať:

     "Elektrizujúce oči… populárne mono očné tiene zaručujú nádherné, farebné zvýraznenia pre tvoje očné viečka a zaručene dodajú každej kráske ten extra špeciálny dotyk. "

Mono tiene sú v ponuke stále - menia sa len farby, jedny odídu, aby nové mohli prísť. Faktom je, že plastový obal pôsobí veľmi lacno, ale je dosť pevný a tiene chráni veľmi dobre. Nie raz mi spadli na zem, obalu sa nestalo nič a vo väčšine prípadov ani tieňom :) Tento nádherný očný tieň číslo 75 je v predaji. Svetlá fialková s jemnými trblietkami ma upútala okamžite. 
Vlastnosti:

  • malé šikovné balenie, možno ho mať v kozmetickej taštičke neustále
  • málo sa práši, ak použijem dobrý štetec, tak takmer vôbec
  • s pigmentáciou som tiež spokojná
  • výdrž... no. Povedzme, že bez bázy ho ani nenosím. Bez nej mi vydrží iba pár hodín a časom sa zleje a neskôr akoby sa vytrácal. S bázou je to podstatne lepšie, vydrží dlhšie ( asi 7-8 hodín vydržal v ozaj dobrom stave), menej sa zlieva a nevyberie sa na prechádzku s tým, že už sa na očiach neobjaví
  • otláča sa len málo, ale pri tmavšom odtieni by to bolo asi viditeľnejšie
Celkové hodnotenie:
  • pokiaľ chcem mať celý deň super líčenie, po týchto tieňoch nesiahnem. Ale na pár hodín s použitím podkladovej bázy sú dobré. Ak vezmem do úvahy pomer ceny a kvalitu, je to dosť dobré.
Tiene kúpite v DM drogérii alebo na http://www.mel.sk/, kde stoja 1,69.




 O tieňoch Smokey eyes si môžete prečítať:

       "Dymové očné tiene nikdy nevyjdú z módy! vďaka návodu na zadnej strane balenia, vždy docieliš dokonalý dymový look. krémová očná linka, púdrové očné tiene a obojstranný aplikátor sú zárukou jednoduchého použitia. v ponuke je viac odtieňov a farebných kombinácií."

Toto sú jedny z mojich najmilších tieňov od Essence! Tie hnedé som mala dokonca dva razy, pretože to bola nádherná hnedá farba. Tie čierne ešte stále kúpite vo výpredaji za 1,25. Skladajú sa z dvoch častí, z krémovej linky a práškových tieňov. Návod na použitie je na zadnej strane, ale ja som sa tak nalíčila tuším len raz. Veľmi sa mi osvedčil iný postup - najskôr som naniesla podkladovú bázu, potom krémovú časť a potom tiene. Divné? Možno, ale vznikla výrazná hnedá farba a líčenie mi vydržalo celý deň v škole (a ten môj bol sakra dlhý, keďže som dochádzala). Farba je sýta, tieň sa nepráši, otláča sa len minimálne a ak som použila podkladovú bázu, zlieval sa až po dlhej dobe. Hnedý som už, žiaľ minula, ale čierny si ešte šetrím, nech mám z neho ešte chvíľu radosť :)




Tieto tiene som dostala ako darček k nákupu. Je to zaujímavý, bielo šedý tieň, ktorý ale využívam len minimálne, väčšinou len do kútika na rozjasnenie. Farba je sýta, nepráši sa a ľutujem, že som ho nemala v nejakej výraznejšej farbe. Teraz sa dajú za 3,19 zohnať asi v siedmych odtieňoch a minimálne dva ma veľmi priťahujú :)



Kúpu tohto tieňa trochu ľutujem. Farba je síce pekná, ale veľmi jemná, na očiach ju je málo vidno. Krémová konzistencia sa sa časom zlieva bez ohľadu na to, či a koľko podkladovej bázy použijem. Limitovaná edícia Holografics bola nádherná, dva jej lesky som si šetrila dlho, lebo krásne oživili rúž, ale tento tieň sa mojím kamarátom nestal.



Všetky tieto krémové očné tiene som si kúpila vo výpredaji. Sú lepšie ako ten predchádzajúci, lebo farby sú výraznejšie. Ľahko sa nanáša a hoci nie je až taký dlhotrvácny ako sľubuje (all day je ozaj dlhá doba), s podkladovou bázou vydrží pekných pár hodín, potom sa trošku zlieva. Keď ich otvoríte, najlepšie je ich míňať, lebo časom stvrdnú a nanášanie je potom komplikované niekedy aj nemožné. Na http://www.mel.sk/ kúpite ešte čierny a sivý odtieň, ich cena je 1,45.




Tieto tiene boli asi najmilším prekvapením. Paletka ôsmych tieňov už síce v ponuke nie je, ale podobnú paletu 6 tieňov si môžete kúpiť. Tiene sa neprášili, sú dobre pigmentované, farby sú krásne a s podkladovou bázou mi vydržia takmer celý deň, večer som si všimla, že sa trošku zliali. Tmavšie farby sa trochu otláčali, preto som si cez deň musela skontrolovať oči, aby som nevyzerala ako rozmazaný klaun :)

Mali ste niektoré z týchto tieňov? :)

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Presne tú poslednú paletku mám aj ja a napriek tomu, že som ju zo začiatku trochu odcudzovala, tak som jej dala šancu a veľmi ma potešila :) Niekedy sa predsa aj lacnejšie produkty oplatia a občas i viac ako tie drahé :)

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tiež si myslím :) Niektoré lacné produkty sú hrôza, ale iné sa im veľmi vydarili :) Mám aj drahšie tiene, Mua, Collistar, drogériové ako Astor, Rimmel či Max Factor, ale niektoré lacné kúsky sa im v pohode vyrovnajú :)

      Odstrániť
  2. Mám to duo (hnedé) ale nepoužívam ich až tak často :/ možno vyskúšam tvoju metodu :D a aj tie prvé mám ale tak kvalita nič moc :( (sandy says hello)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tie hnedé som milovala :) Dlho predlho som sa s nimi líčila, každý deň :) Tie prvé nie sú zlé, ale sú len na kratšie líčenie, po dlhom dni vyzerajú tragikomicky. Ale pomer cena kvalita je taký akurát.

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe