Peeling, ktorý musíte vyskúšať

14:12

Aký je váš vzťah k značke Collistar? Pre mňa je synonymom talianskej elegancie, luxusu a nádherných vôní. Spomínam si, ako som na vysokej chodila v Nitre okolo jednej predajne a obdivovala som všetky tie krásne produkty. Keď som si niečo kúpila, bol to malý sviatok a ostalo mi to tak dodnes. Mám veľmi rada produkty proti celulitíde, ktoré som si začala kupovať pred rokmi a stále mám nejaký v poličke. Už dlhšiu dobu som poškuľovala po telovom peelingu. Práve telový peeling považujem za základ jemnej a krásnej pokožky bez zarastených chĺpkov. Používam ho tak dva razy do týždňa (ak ale krásne vonia, pokojne aj každý druhý deň, urobí mi to radosť) počas celého roka a je to vidieť. Nakoniec voľba padla na revitalizačný telový peeling Talasso, ktorý pohladí všetky vaše zmysly. A pohladiť pokožku bude úplná radosť.


Collistar Special Perfect Body Talasso-Scrub telový peeling zloženie

Collistar Special Perfect Body Talasso-Scrub telový peeling

Collistar Special Perfect Body Talasso-Scrub

Collistar telový peeling

Collistar Special Perfect Body Talasso-Scrub telový peeling

Dnes je na trhu plno zaujímavých peelingov a treba si vybrať len taký, ktorý vám bude vyhovovať - cukrový, soľný, s rôznymi pomletými škrupinkami či inými exfoliačnými čiastočkami, olejový, krémový. V tomto prípade opäť platí, že fantázii sa medze nekladú a vyberie si každá z nás. Značka Collistar ich má v ponuke niekoľko a ja som si vybrala Special Perfect Body Talasso-Scrub telový peeling (rozhodne nie je môj posledný, už čoskoro sa dozviete, prečo je to moja nová kozmetická láska). Nemohla som urobiť lepšie. 

V prvom rade vyzerá krásne. Plastový obal s výrazným vrchnáčikom si v kúpeľni všimnete okamžite a oživí každý priestor. Nadchlo ma, aký je veľký - má až 700 gramov, ubúda z neho pomaly a tak máte istotu, že pár týždňov nemusíte na nákup. Menšie balenie spravidla býva v darčekových sadách, ale ubezpečujem vás, že keď ho skúsite, na menšie balenie určite nepomyslíte. Skôr na ďalšie a pokojne ešte väčšie (kilové by nešlo?).

Nádherne vonia. Je to svieža mentolová vôňa, ktorá prebudí vaše zmysly, dodá energiu a zrazu sa cítite oddýchnuto. Tento peeling veľmi rada používam po cvičení alebo bicyklovaní, keď cítim všetky svaly (aj tie, o ktorých som pred tým ani len netušila) a aj vďaka nemu niet po únave ani stopy a ostanú len endorfíny. Je to klasický olejový peeling - skladá sa zo soli a olejov, pričom vonia vďaka esenciálnym olejom. Môžete ho používať na suchú pokožku pre výraznejšiu exfoliáciu alebo na vlhkú, kedy je exfoliácia jemnejšia. Ocenia ho aj suché kolená, lakte alebo chodidlá.

Pred každým použitím ho treba premiešať a následne ho môžete použiť. Kúpeľ či sprchu tým okamžite povýšite na úplne iný level. Vôňa vás úplne očarí, je to akoby som sa razom ocitla niekde v kúpeľoch. Pokožka ostáva po použití nádherne jemná a hydratovaná. Je vyživená, vláčna a tak príjemná na dotyk, že sa mi občas ani nechce veriť. Chĺpky takmer vôbec nezarastajú a nohy tak vyzerajú výborne. Priaznivo pôsobí aj proti celulitíde, pokožka opeknieva a je pevnejšia, žiarivejšia a zdravšia. Tušila som, že Collistar Special Perfect Body Talasso-Scrub telový peeling bude dobrý, ale nečakala som, že až tak. Kombinácia nádhernej vône a dokonalého relaxačného zážitku je balzamom ako na telo, tak aj na dušu a celkom ma mrzí, že som ho neobjavila skôr. 

Plusy:
  • naozaj veľké balenie
  • pekne vyzerá
  • nádherne vonia
  • skvelá konzistencia
  • dlho vydrží
  • kúpeľ s ním je balzamom na telo i dušu
  • vynikajúco vyhladzuje pokožku, ostáva hydratovaná, pevnejšia, žiarivejšia, svieža a krásna
Mínusy:
  • mrzí ma, že som ho nevyskúšala skôr!
Nájdete ho v eshope Elnino, kde ho v akcii kúpite za necelých 21 eur. 



Máte svojho favorita od značky Collistar? :)


You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe