Olej na pery na každý jesenný deň

13:21

Pomaly, ale isto prichádza to obdobie, kedy budú dni sychravé, studenšie a veterné. Nemôžem povedať, že by som sa na jeseň netešila, naopak. Po sérii horúčav príde zmena naozaj vhod a teším sa na farebné lístie, prechádzky v lese, horúce kakao pri krbe či gaštany. Pravdou však je, že v tomto počasí pleť aj pery potrebujú trošku inú starostlivosť ako v  lete. Viac výživy, regeneráciu po slnkom zaliatych dňoch. Lesky na pery odkladám do poličky a vyťahujem krásne matné rúže, od najjemnejších farbičiek po tie najvýraznejšie. Aby dobre vyzerali, pery musia byť hydratované, vyhladené a zdravé (aj vy viac bojujete s oparmi, keď príde zima?). Už dávnejšie som prepadla čaru zaujímavého kúsku - olej na pery dokáže naozaj zázraky. Mám ich teraz niekoľko a dnes by som vám rada povedala pár slov o oleji od Astra Make-up. 


Astra Make-up Pure Beauty Juicy Lip Oil zloženie

Astra Make-up Pure Beauty Juicy Lip Oil

Astra Make-up olej na pery

Astra Make-up Pure Beauty Juicy Lip Oil

Priznám sa, že než som našla tento olej na pery, značku Astra Make-up som vôbec nepoznala. jej produkty sú vyrobené v Taliansku a ohľaduplné k životnému prostrediu. Keď sa mi minul výborný olejček z Avonu, rozhodla som sa poobzerať aj po iných. Astra Make-up Pure Beauty Juicy Lip Oil mi padol do oka ako prvý a hneď som si ho objednala. Nemala som šajnu, čo mi príde domov, no skamarátili sme sa rýchlo. Ak obľubujete nevšedné a zaujímavé kozmetické produkty, ktoré navyše aj pekne vyzerajú, tento bude pre vás to pravé orechové. 
 
Olej na pery od Astra Make-up má 5 ml a je v peknom hranatom obale. Je menší, super do kabelky, ruksaku alebo vrecka kabátu. Pekne vyzerá aj na stole a zaujal ma aplikátor, ktorý mi hneď pripomenie ikonický kúsok od Dior (ešte som ho nemala, ale príde naň čas :)). Aj keď má olejček takú ružovkavú/broskyňovú farbičku, na perách je priesvitný a nie je to klasický lesk, ktorý pery zafarbí. Mohol by sa tak javiť, ale je to naozaj olej, ktorého úlohou je v prvom rade hydratácia, výživa. 

Má niekoľko plusov - nielenže pekne vyzerá, ale aj príjemne vonia. Sladko, ale nevtieravo, tak príjemne ako nejaký koláčik. Nie je lepkavý, ľahko kĺže po perách. Ako som spomenula, nefarbí ich, ale pekne sa lesknú a môžete ho tak nosiť kdekoľvek idete. Veľmi dobre hydratuje, vyživuje a zjemňuje pery, nie sú popraskané. Nie je nijak dlhotrvácny, pokiaľ jete alebo pijete, zmizne, ale to v podstate platí aj na balzamy na pery, takže to nie je nejaké výrazné mínus. Chráni tiež pred vysušovaním, najmä keď dosť fúka (vtedy musím mať pery vždy dobre natreté) a aj v lete bol vítaným spoločníkom. 

Olej na pery je dosť výživný a niekedy účinkuje rýchlejšie ako balzam (najmä, ak je treba opraviť už napáchané škody pri suchých alebo popraskaných perách). Nenahradí lesk alebo rúž, no vyzerá pekne a má veľa priaznivých účinkov. Aj preto ich mám doma hneď niekoľko :) A tento si kúpim zasa...


Plusy:
  • pekne vyzerá 
  • šikovný aplikátor
  • sladko vonia
  • príjemne chutí
  • nie je lepkavý
  • pery nefarbí, ale lesknú sa
  • hydratuje, vyživuje a regeneruje pery, pomáha zabraňovať ich vysušovaniu, ochraňuje ich pred vplyvmi počasia
Mínusy:
  • nenašla som

Nájdete ho v eshope Notino


Patria oleje na pery k vašim obľúbencom? Alebo obľubujete klasické balzamy? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe